GOTT NYTT ÅR!

Idag vaknade jag kvart över 11, kunde ha sovit längre men jag klev upp ändå. Åt frukost, kikade lite på tv och nu sitter jag har och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll så ska jag till bergsåker till nåra kompisar och fira, också ska jag vara med ewe och massa mer folk :) Men nu ska jag ta en skön dusch, later!
-
Satt och snackade med ewe om ikväll innan jag duschade. NÅN SOM HAR SING STAR OCH LÅNA UT!? Hoppade in i duschen, och nu sitter jag här igen med min tjocka rumpa. Snart ska jag fixa mig så jag är klar. Men kanske skriver ikväll om jag hinner, puss på tjockiiisen! 
-
Sedan jag skrev sist så har jag bara suttit här och spelat piano.. haha! Om drygt en timma ska vi åka till nåra vänner och käka och sedan kanske jag ska till ronja med folk och sjunga sing star, men jag vet inte rikigt, få se hur jag gör. Men nu ska jag klä på mig, puss på dig!
-
Åkte inte till ronja, skulle ändå blivit så krånglit, hade iaf älskingsfrida och vara med :) Det började med att vi åt förrätt, och sedan blev det sjäva maten, muma. Efter jag hade ätit så ringde jag frida och frågade om hon vill hänga med ut, pallade inte bara att sitta in tills klockan 12. Så vi vandrade ner till gulhusen och träffade dani, kenny och typ rasmus, dom kastade nå jävla racketgrejs på oss. Aja, sedan så kom det en gubbe och skällde på kenny, hahaha fyfan! Vi gick hem till var och en, och så spelade jag "med andra ord" med vänner. Men sedan så var klockan 12 och då vare bara att gå ut och smälla, fyfan vad dom flög åt helvete, 2008 nu då! Efter vi hade smällt så gick vi in och fortsatte spela , och sedan vara bara att åka hem. Och nu sitter jag här och ska gå och lägga mig. Imorgon så ska jag vara med frida, myysss. GOTT NYTT ÅT OCH GOD NATT, SNYGGGING!

http://www.youtube.com/watch?v=4DC4Rb9quKk
Chris Brown - Kiss Kiss ft. T-Pain

   /sarasamardzic

DAGEN FÖRE NYÅR

idag så vakande jag vid 11, åt frukost och sedan hamnade jag har framför datan, som valigt. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, ville på stan med mami, men hon kunde typ inte så får väl bli en annan gång. Men lär ju hitta på nått med någon. Men har inte mkt att skriva nu, skirver sedan. pussar
-
Efter jag hade skrivit så snackade jag i telefon med frida och ewe och bestämde att jag, dom och louise skulle se på OC. Så jag hoppade in i duschen, fixade mig, och tog bussen till ewe. Satt och dygade hos henne ett tag, louise kom också dit, och tillslut gick vi ner till Frida och kollade på OC. Tog bussen hem, käkade mat och nu sitter jag har igen.. Kl 8 äre andra avenyn, och efter det ska jag väll bara lata mig framför datan elr tvn.. PUSSAR!
-
Nu är klocka snart halv 10 och jag har ingeting att göra, sitter här och drygar.. Vet inte vrf jag skrev, hade bara lust (?) Men nu behöver mami hjälp men nått, puss.
Nu är jag här igen, bara suttit här och dryga sönder sedan jag kom hem typ, förutom att jag kollade på andra avenyn. Ska typ gå och lägga mig, och prata med frida i telefon, tror ja. men skriver imorgon. puss på rumpan!

http://www.youtube.com/watch?v=mBBsC0u_qoI

hur kan man lägga in video här?
fett skön låt det dära iaf! spelar sönder låten.


  /sarasamardzic


FELL IN LOVE WITH AN ALIEN

imorse vaknade jag 10 i 11 och klev upp och duschade. Efter jag hade duschat hade jag tråkigt, för frida låg och sova typ till 12.  När hon vaknade så låg vi och drygade i 10 minuter och sedan gick vi upp och åt frukost. Sedan så fixade vi oss, elr hon, för hon skulle hem. Sedan dess har jag varit barnvakt. Men snart ska jag med familjen typ på nån "fest", tråk. Skriver när jag kommer hem, puss!
-
Efter jag hade skrivit så åkte jag och family till granloholm på nån middag/fest, trevlig ändå. Louise ringde och frågade om jag och frida ville följa med och bowla ikväll, man kan väl inte säga imot de (?) Så efter jag hade varit i granloholm, så åkte vi och hämtade frida, louise och ewe och bowlade, roligt :) Sedan dess har jag bara suttit här och dryga, fundera på att gå och lägga mig, typ astrött. Och just ja, jag vann på bowlingen :) Men jag skriver imorgon, pussar.. BILDER FRÅN BOWLINGEN KOMMER IMORGON.


 /sarasamardzic

FÖRTROLLAD

Inatt kunde jag inte sova, vaknade av två sms vid 6 tiden imorse. Men sedan somnade jag om och vakade vid halv 10. Sedan dess har jag bara suttit här, kollar på tv, ätit frukost, och dammsugat ;o Kanske ska åka in på stan med Linnea, länge sedan man va med hon. Men nu ska jag vänta på att hon ska logga in på msn, skriver sedan, puss..
-
Nu har jag precis ätit tacos igen, haha mums :D Som sagt var jag på stan förut, men inte med Linnea, hon mådde inte så bra, så jag åkte in med Frida och Jennifer. Träffade även Elin och Fia på bussen, väll inne på stan kikade vi runt, skickade nåra sms till sandra och sedan gick vi till donken för att träffa sandra, lina, ida och dani. Innan vi åkte hem så såg frida clas, haha och så gick vi på videomix och köpte godis tills bion ikväll, förtrollad med frida, sandra och jennifer :) men aa, puss så länge snyggingar! 
-
Efter jag hade skrivt åkte jag på bio med frida, sandra och jennifer, såg förtrollad, rätt bra, faktiskt :) Träffade typ joel, hans söt lillebror, hanna och emma där också. Efter bion åkte jag och frida hem till mig och gjorde ansikts/fot-mask, och sedan fikade vi lite och nu sitter vi här och mumsar i oss tacoschips. Men nu ska jag vara social med fridababe, skriver imorgon, bye suckers!
 
 
   /sarasamardzic

ACHMED STREET & ABDULLAH STREET

Idag så vaknade jag klockan 11, fixade mig och sedan tog jag 12 bussen in på stan med frida. När jag hoppade på bussen satt frida med ronja och mille, vi hoppade av vid stan och vi gick med dom, lite sällskap skadar inte :)
Vi gick runt lite och idag köpte jag faktikst en "klänning" vet inte vad jag ska kalla de, aja. Träffade nå folk, åt på donken, och sedan träffade vi louise och linnea. Efter 5 minuter ungefär, så tog jag och frida bussen till mig.
Efter ett tag skulle frida hem, och sedan dess har jag bara suttit här. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hemma som vanligt elr (?), aja, hejdå så länge, puss..
-
Nu har jag precis ätit tacos, mums :) Nu sitter jag har och kikar runt lite på internet, och jag har letar runt och försökt hitta en bild på klänningen jag köpte idag, och väl när jag hittar en bild så går det inte att lägga in den, menmen... Resten av kvällen ska jag bara sitta framför datan elr  tvn. Men aja kanske skriver mer sedan, men puss så länge..
-
nu sitter jag har och väntar på att drygfrida ska lägga in bilder så jag har nått att roa mig med, medans hon gör nått och sedan ringer mig (?) DRYGA ;)  Men nu ska jag lägga in nåra bilder på bilddagboken http://sarasamardzic.bilddagboken.se och nån bild här också. bye for now suckers!



      / sarasamardzic

FRIDAELVÉN

Igår så bestämma jag och frida att vi skulle åka in på stan tidigt eftersom det var rea på Gina Tricot.
Vi missade första bussen, men tog nästa som var lika bra ändå, trodde vi ? Men när vi kommer till gina
lite efter 10 så var det redan fult med folk, men hittade knappt nått, så det blev ingeting handlat på gina :/
 Vi kollade runt lite, gick på donken , träffade folk och så. Men runt 13 åkte vi hem och när jag kom hem så
satt  jag mig vid datan och kollade på tv. Men nu ska jag ringa frida, puss..
-
Nu sitter jag har och drygar, brorsan ska snart få datan och då ska jag väll kolla på tvn.
Klockan 9 är det en prinsessas dagbok, som jag ska kolla på. Har liksom inget annat
att göra (?). Men nu jag sitta framför tv och dryga tills klockan 9. Aja, hejdå så länge, puss.
-
Nu typ har jag kollat klart på en prinsessas dagbok, bra film :) Sitter och drygar framför msn och ska snart
och lägga mig i min sköna säng och dröma om dig, puss så länge.

 / sarasamardzic

Välkommen till min nya blogg!

Nu ska jag börja skriva blogg. SÅ BÖRJA LÄSA :)

/ sarasamardzic

RSS 2.0