31 AUGUSTI

Hej, runt 3 tror jag att det var, så åkte jag och familjen och grillade hos nåra vänner, mums. Sedan så gick jag till emma där, frida, sarah, danne och fredde var. Kollade på nån film i 10 minuter och sedan gick jag tillbaka till vännerna, haha. Åkte hem efter en stund och när jag kom hem satt jag vid datan lite, duschade och sedan blev det mer datan igen. Nu ska jag gå och kolla på tv en stund tror jag och seda ska jag sova för imorgon är det skolan igen, blää!

Vi hörs imorgon, puss






Bilder, 30 AUGUSTI

Grillning. sarah, halvaoskar, fredde och daniel.

En glad ewelina hos alexandra.


Vilken pose gillar ni bäst av dom hära två då?:)

tobbe, carro och charlie.

folket

linnea, tilda, ewelina, bea och alexandra

Studsmatta. linnea, tilda, tobbe och carro

ewelina&frida.

ewelina, bea & linnea

jag och melinda.


vi hörs sedan puss!

GÅRDAGEN

Hej, gårdagen började med att jag cyklade till frida, vi cyklade sen till ewelina och sedan hämtade vi sarah på vägen till konsum. På konsum köpte vi lite gott och sedan gick vi till alexander en snabbis och sedan till österro för att grilla, men det blev bara 15 minuter och sedan började de regna så vi stack till alexandra. Vi satte igång en film hos alex, she's the man tror jag den hette, bra film! Sedan så sjöng sarah&frida sing star och de andra hoppade studsmatta. Vid 12 stack vi hem och jag gick till lina för jag skulle sova där, vi snackade lite och sedan somnade vi.

Imorse vaknade vi 20 i 11, lina gick upp och jag satte mig vid datan. Vi fixade oss och käkade frukost och sedan tog jag bussen till mig och lina in till stan. Skulle egentilgen in med lina och bror till stan, men jag orkade inte. Och jag har bara suttit här sedan jag kommit hem. I eftermiddag ska jag grilla hos nåra vänner med min familj och sedan ska jag vara med frida och nå mer kanske :) Vi hörs ikväll då!

 Lägger in bilder i nästa inlägg!







00.37, 31 AUGUSTI

Hej, precis kommit till lina. Vi ska gå och lägga oss alldeles strax, är jätte trött. Men imorgon så skriver jag var jag gjort idag och så kommer det blider, så hörs imorgon.

Godnatt






30/8

Hej, har inte gjort nått sedan jag skrev heller, haha. Eller jag duschat, torkade håret, snackat i telefon och suttit här bara. Väntar på ett samtal av frida, men det verkar inte gå så bra för henne, haha :)

Ikväll så ska jag och mina fina vänner tjocka hos alexandra och så. Tror jag sussar hos lina efter, annars måste jag cykla lite tidigare och det vill jag inte, så det blir natten hos lina då, i think. Men jag tar med mig kamerna såklart och ska försöka knäppa många kort. Men först blir det mat, fixamig, efter cyklar jag till ewelina och sedan går vi &frida till konsum och handlar och sedan vidare till alexandra då :)

vi hörs ikväll/imorgon, ha en trevlig lördag! puss


30 AUGUSTI

Hej, har inte gjort ett skit idag. Klev upp runt halv 11, käkade frukost och sedan har jag bara suttit här och tråkat. Vet inte rikigt vad jag ska göra idag, med sedan ikväll ska jag vara med min vänner :) Detfå bli ett kort inlägg, har inte så mycker mer och skirva.

hörs sedan puss!






Bilder, 29 AUGUSTI

Väntade på frida&tilda.

på väg till pizzerian.


på pizzerian.



ute!




Det var allt från idag, hörs imorgon. God natt

29 AUGUSTI

Hej, förlåt att jag inte bloggat tidigare, men har inte varit hemma så mycket. Dagen började iallafall med skola som vanligt, dryga lektioner iaf. Efter skolan drog jag, ewelina och louise till birsta, gick runt där och käkade en hamburgare på donken. Sedan tog jag och ewelina bussen till mig och hemma hos mig satt vi lite vid datan, käkade hemmagjord pizza och sedan tog vi bussen till ip, haha lat. Där så träffade vi frida, linnea och tilda och dom byte om eftersom dom haft träning och sedan gick vi till pizzerian, träffade emma, sarah och hanna och dom andra åt käkade pizza, förutom jag, sarah och ewelina.  

Efter dom käkat kom carro och vi drygade lite utanför konsum och jag träffade lina och snackade lite med henne<3 Sedan så satte 2 stockholmare där, och vi började snacka med dom, fett ful dialekt iaf! Aja, innan 10 skjusade charlie mig till frasses och sedan tog jag linas cykel och cyklade till mig och när jag kom hem satte jag mig här på engång typ. Ska gå och lägga mig om nå timme och imorgon blir det väll att vara med mina vänner :)

men vi hörs imorgon, bilder kommer i nästa inlägg. puss


28.08

Hej, imorgon efter skolan ska jag på birsta med ewelina, så det blir inge skrivade till jag kommer hem, runt 4-5 eller senare. Men nu ska jag läsa en tidning och sedan sova :)

god natt, puss


28/8

Hej, har typ bara suttit här hela tiden och haft ont där vid tanden, buhu. Men för ett tag sedan duschade jag, torkade håret och nu har jag precis käkat macka och oboy, jag älskar verkligen oboy ;) Och nu sitter jag här igen, vet inte rikigt vad jag ska göra, men läju sitta här ett tag iaf

Aja, vi hörs imorgon, puss


28 AUGUSTI

Hej, idag vaknade jag 10 i 7, fixade mig och käkade frukost sedan tog jag bussen med ronja och linnea. Dagen flöt på som vanligt, tyska, so, idrott, fysik och engelska och sedan slutade jag för jag skulle till tandläkaren. Hos tandläkaren fick jag dra ut en tand för jag har inte tappat mina mjölktander än, så då började en vanlig tand växa ut över så fick dra ut den. Men var klar efter 10 minuter ungefär då åkte jag hem kollade på tv, käkade och nu sitter jag här. Ikväll ska jag bara chilla, duscha och så som jag har gjort alla andra dagarna,

men hörs sen, puss



 

snyggingar

27/8

Hej, dagarna ser likadana ut för mig just nu, kommer hem och bara ta det lugnt helt enkelt och det är precis var jag också har gjort idag, kollat på tv, datan och duschat. Imorgon blir det skolan först för min del och sedan vid 2 ska jag till tandläkaren, så det blir även en kort dag för mig imorgon också på skolan, skönt! :) Men det blir inge skrivande nå mer idag , trorjag, så vi hörs imorgon efter tandläkaren,

HAR EN TREVLIGKVÄLL , PUSS






27 AUGUSTI

Hej, skolan var väll som alltid, trist och tråkigt men det funkar när man har sina fina vänner :) Fick i alla fall sluta lite tidigare, vid halv 3 annars skulle jag fått sluta för 10 minuter sen typ. Tog bussen hem med ronja och nu sitter jag här och drygar. Vet inte vad jag ska hitta på idag, så hilma trist väder och trött för att göra nått. Men ska iaf käka och duscha det vet jag , haha,

men nu ska jag kolla på  tv, puss




26/8

Hej, när mamma kom hem vid 5 tiden så käkade jag och hon, för ingen annan var hemma. Efter så kollade jag på tv, det blev, pussycat dolls pogramet. Efter så duschade jag och sedan satte jag mig vid datan och har suttit här hela tiden. Ska strax platta håret och sedan blir det mer datan och sedan sova! Imorgon äre skola igen, less man redan är då!

Aja, ses imorgon puss




26 AUGUSTI

Hej, dag klev jag upp 10 i 7, fixade mig och käkade frukost. Vid 20 i 8 drog jag till lina och hennes mamma skjusade oss till skolan. På skolan hade vi slöjd, idrott, tyska, serietecking (bild) och egentilgen skulle vi ha matte med vi hade hål från den lektionen så vi slutade runt 1, och då tog jag, ronja, louise bussen och jag och louise åkte till mig och hos mig käkade vi bullar, drack oboy och kollade på tv precis som igår, haha! Halv 3 åkte hon in till stan och då fortsatte jag kolla på tv och nu sitter jag här. Kanske ska förbi lina sedan men vi få se om jag har orken. Idag fick vi våran första läxa, inte lite surt då, andra dagen liksom. äckelskola! Aja

skriver senare, puss


25/8

Hej, käkade mat efter skrivit de förra inlägget. Sedan kollade jag på tv, bla extreme home makeover och sedan så städade jag min garderob och sedan hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska väll sitta här till jag ska sova och imorgon blir det såklar skolan, SUCK..

vi hörs imorgon, !



25 AUGUSTI

Hej, tänkte skriva innan jag for till skolan , men det gick inte och logga in här. Aja, dagen började med att jag klev upp halv 7, fixade mig och käkade frukost. Vid 8 skjusade pappa mig och lina till skolan och på skolan hade vi först klassråd typ i en evighet, fast vi hade ju rast imellan såklart. Sedan blev det svenska och sedan lunch, potatisbullar. Efter lunchen så hade vi bild, sen gick vi typ till matlagningen och snackade lite och sedan fick vi sluta innan 2! Åkte med louise in på stan då, hon köpte nåra saker och sedan åkte vi hem till mig och käkade bullar, drack oboy och kollade på one three hill :) Sedan åkte louise hem och jag satte mig här. Ska strax käkade och sedan ikväll ska jag bara ta det lugnt som vanligt, känns piss med skolan nu! 177 dagar kvar till nästa sommar lov :O

Seeya later, puss


24/8

Hej, efter jag suttit vid datan ett tag så noppade mamma mina ögonbryn lite granna och sedan gjorde jag ansiktmask, mysigt. Sedan har jag typ inte gjort nå mer. Ska gå och lägga mig om nå timma och imorgon 20 över 8 börjar skolan och det gillar vi inte, buhu.

Aja, vi säger väll godnatt fast vi inte ska sova, hörs imorgon puss


KLÄDER

 



Alla kommer från gina tricot.
Tröja - 149 kr.
Linne - 69,50 kr, REA
Jeans - 499 kr.

24 AUGUSTI

Hej, åkte till birsta med mamma och bror vid 2. Kollade runt lite, och jag köpte två tröjer och ett par jeans :) Vid halv 5 åkte vi hem och käkade och nu sitter jag här. Funderar att knäppa kort på det jag köpte, tror jag gör det, isf blir det i nästa inlägg. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska fixa lite och sedan blir det sängen tidigt ikväll, suck. HATAR SKOLAN.

Men vi hörs i nästa inlägg.. hihi puss

 DU förstör mitt liv

23 - 23 AUGUSTI

Hej, igår tog jag bussen till konsum där elin, carro och frida var. Gick på konsum och köpte glass och sedan gick vi till nått dagis och satt och åt glass och snackade. Sedan skulle frida på bio, så vi tre gick till elin, satt vid datan osv. Efter så skulle elin käka nere på stan så jag och carro gick till busshållsplatsen för att ta bussen till mig, men eftersom det var helg så gick den bara en gång i timmen, så vi ringde min pappa och han hämtade oss och vi hämtade upp sarah och sedan vidare till mig. Hos mig, käkade vi, jag byte om och sedan gick vi till bergsåker. Vi gick till konsum och väntade på elin och sedan gick vi in till konsum och köpte typ, korv, machmellows (stavning?), dricka och chips och sedan rörde vi oss vidare till österro där vi började tända elden och så. Sedan kom frida,ewelina, tilda, ronja och micke dit också, trevligt! Grillade machmellows, korv och så och hade mysigt. Runt 11 tiden gick vi alla hem och jag , ewelina och ronja gick till ewelina och efter ett tag kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem somnade jag.

Imorse vaknade jag vid 11, klev upp, käkade frukost och sedan duschade jag. Och sedan dess har jag suttit här, mamma och pappa har nå gäster här just nu men när dom åkt hem så ska vi på birsta, måste shoppa lite :)

Men nu ska jag fixa mig, vi hörs när ja kommer hem puss.

Bilder från igår finns på min bilddagbok.

 aja, ni får en bild på nått finger, kan inte lägga in nån annan bild ifrån igår :(((((

23/8

Hej, rör mig till bergsåker snart, ska vara med elin carro och frida. Får va med melissa nån annan dag när vi pratat mer, fan jag som ville träffa hon. Aja, ska ta plocka undan kläder som jag inte gjort sedan jag kom hem från bosnien, sedan ska jag fixa mig och sedan antigen går eller tar jag bussen till bergsåker,

hörs när jag kommer hem , puss


23 AUGUSTI

Hej, vaknade idag vid 11, klev upp och gjorde frukost och satt mig vid datan sammtidigt. Idag skulle jag ju vara med melissa och frida, men blir ingeting av trorja , suck.. Så om du är frivillg att va med mig, ring! Aja, ska väll sitta och nörda spel på nån sida, finns ingeting annat att göra,

vi hörs sedan puss


21/8

Hej, just nu sitter jag här med en skön flit och toffler och lyssnar på musik och skirver detta ointersanta inlägg, mysigt ;) Åkte ju till lina idag, när vi kom till henne så skulle hon sola solarium så vi gick dit och hon solade i 20 och jag väntade och käkade choklad, haha. När hon var klar så gick vi till henne, började göra Linneas design, när vi var klar med den så käkade vi och sedan kom alex och så nördade han och lina wow, så jag satt och kollade på tv, 2 ½ män, rikigt bra! Tog bussen hem runt 9 och när jag kom hem så duschade jag och nu sitter jag här och väntar på att nån rolig person kan logga in på msn. Jaja, imorgon ska jag vara med melissa och frida, trorjag, bestämde iaf de så :)

Men vi hörs imorgon puss




22 AUGUSTI

Hejsan. Idag vaknade jag efter 11 nångång, klev upp och kollade på tv, och sedan blev det frukost och även mer tv ;) Sedan satte jag mig här för att kolla om nån var inne på msn som man kunde vara med men det var typ ingen ;o Så då ringde jag lina och frågade om jag kan va med henne, och såklart kan jag de! Så ska fixa mig nu, och sedan tar jag bussen till henne, kommer hem vid efteriddag eftersom hon ska bort.

Så vi hörs då puss!


21/8

Hej, efter jag skrev, så var jag med lina ett tag till halv 7 då jag gick till sarah och väntade på henne tills hon åt och sedan gick vi ner till IP och kollade å fotboll med ewelina och linnea. Efter fotbollen gick jag hem med frida, hanna och bea typ. När jag kom hem så gjorde jag oboy och bullar och kollade lite på tv och sedan hamnade jag här. Jag kom på en sak, att jag har en släkt som är artist, den du hahaha ;) Aja, imorgon vet jag inte rikigt vad som händer, få se.

hörs puss

 för dig , linnea :D hahaha:D:D

21 AUGUSTI

Hej, idag vaknade jag halv 11, klev upp, satt mig lite vid datan och sedan käkade jag frukost. Efter fixade jag mig, kollade på tv oh tog halv 1 bussen in till stan med lina. Först så skulle lina klippa sig, så jag följde med henne och när hon var klar så gick vi runt lite på stan. Vid halv 3 tog vi bussen till lina, först gick vi och bokade typ för lina ska sola sen och sedan gick vi på konsum och köpte nudlar till mig. När vi kom hem så kom alex, och jag gjorde nudlar. Just nu sitter dom och kolla på tv, eller nått annat och jag sitter här. Ikväll vid 7 ska jag och ewelina kolla på fotboll, så vi hörs när jag kommer hem,

puss hej

gammal bild ;)

20/8

Hej, tror jag ska krypa ner i sängen nu. Lika bra det eftersom det är bara drygt 4 kvar innan dagar börjar skolan, buhu :( Det blev ett kort inlägg, men jag orkar inte bryr mig för just nu känns mitt liv piss men jag vet inte varför, haha roligt va ?:):):)

Aja, godnatt.


20 AUGUSTI

Efter jag skrivit det senaste inlägget så hoppade jag in i duschen. När jag var klar så satte jag igång en film på datan, Step up 2, har ju redan sett den men den är svin bra! :) Efter filmen kollade jag lite på tv, family guy och halva project runway  och nu sitter jag här. Tror jag ska webba med lina alldels strax, haha, men ingen skirver ju på msn så! Imorgon ska jag på stan med lina, kanske blir nått inlägg innan jag dra, få se. Aja,

vi ses puss

jag saknar diiiiiiiggggg

19 - 20 AUGUSTI

Igår vid 4 tog jag bussen till sofie. Satt vid datan och sedan kom johanna. Vi typ satt vid datn, pratade osv. Runt 8 stack vi till konsum och köpte nå gosaker och sedan hem till sofie igen för att kolla på film, det blev Stay Alive, rätt bra film :) Efter åkte johanna hem och jag och sofie satt oss vid datan en stund innan hennes internet stängde av, buhu :( Men då kollade vi på Rosa ist. Runt 2 gick vi och la oss och snackade lite och sedan somnade vi.

Imorse hade vi bestämmt att vi skulle kliva upp halv 11- 11 så vi inte sov bort hela dagen, men det slutade att vi vaknade runt halv 12 tiden, men inge farlig det eller ;) Klev upp, kollade lite på tv, fikade och satt vid datan tills typ 3 då jag skulle till lina och hon skulle in på stan. När jag kom till lina så snackade vi som vanlig och gjorde en ny design, snygg tkr jag. Vad tkr du? :) Tog bussen hem vid halv 6, och när jag kom hem så åt jag snabbt och nu sitter jag här. Ska strax duscha,sen kolla på en film och sedan blir det datan, mys.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs sedan puss!


17/8

SNART KOMMER INTERNET ATT STÄNGET AV, SÅ VI HÖRS IMORGON. PUSS PÅ SNYGGING

- förlåt för att jag skrivit konstigt förut ;)

19 AUGUSTI

Hej, vaknade kvart över 11, klev upp på en gång och käkade frukost och sedan satte jag mig här. Idag ska jag vara med sofie, frida kunde inte. Vi vet inte vad vi ska hitta på, men jag ska iaf ta bussen till henne om ett tag och sedan får vi se.

Vi hörs sedan då, puss

 

08.08.18

Hej, efter jag käkat middag så kollade jag lite på tv och sedan bestämde jag och bror att vi skulle baka nått och det blev chockladbollar, mums. Efter vi bakat så kollade jag på mer tv och sedan bliv det datan som jag har spenderat hela kvällen typ. Ska gå och lägga mig en stund och imorgon ska jag vara med sofie och kanske frida, mys! :)

men vi hörs imorgon, godnatt.


18/8

Fett tråkig dag iallafall, men det är ändå skönt med sånna dagar speciellt när jag har varit borta hela helgen. Idag har jag som sagt inte gjort ett piss, kollat på tv, satt in kort från bosninen i ett fotoalbum och suttit här, roligt haha. Ska strax käka och sedan vet jag inte vad som händer, blir hemma eller med nån, få se. Jag kom på att om en vecka börjar skolan, redan ??? Och att jag knappt har varit hemma en vecka och längtar tillbaka, suck. Och en sak till att det här var ett onödigt inlägg :)

Men vi hörs sedan puss


18 AUGUSTI

Hej, vaknade för en stund sedan och har bara suttit här sen dess, svin tråkigt. Ingen skriver på msn, eller så, buhu. Aja idag vet jag inte rikigt vad som händer, det regnar ju ute så det var inge vidare. Men tror jag skulle vara med typ sarah och nåra till, om jag har lust i detta väder, men det hoppas jag. Men så fort mamma kommer hem från affärer blir det käk,

vi hörs sedan då puss

 ta mig tillbaka

BILDER FRÅN SELÅNGER MARKNAD

SELÅNGER 2008







Hade fler bilder men eftersom det inte går att lägga in bilder man har "tagit" så kan jag inte lägga in dom förens my friends har skickat dom, och det läju ta ett tag! ...eller vem vet.

God natt

16 AUGUSTI

Igår efter jag skrivit så fixade vi oss och sedan gick vi och möte sarah och började sen gå mot österro för frida skulle hämta pengar. När hon var klar, så träffade vi ewelina och carro och i gick ner på marknaden. Gick runt och kollade lite bara. Sedan gick vi alla hem, och jag gick till nåra vänner och käkade och sedan gick jag till frida igen och vi gick till sarah. Hos sarah så gjorde vi inte mkt, sarah kunde inte bestämma sig vad hon skulle ha på sig osv. Men efter en lång sund så gick vi äntilgen ner till marknaden, och där träffade vi annat folk :) Gick typ runt, åkte karuseller och snackade med folk osv, skoj. Runt 12 gick jag och frida hem och när vi kom hem så satt vi oss vid datan och sedan somande jag.

Imorse vaknade vi vid 11, fixade oss och fikade och sedan kom tilda. Gick ner till markaden vid halv 1 för att frida och tilda skulle vara utklädda till tom&jerry, haha. Sedan gick jag och träffade familjen och sedan kom sarah och jag gick med henne. Gick typ runt och kollade lite, vi två gjorde såkallade tatuering, vi gjorde typ kinatecken på handleden. Hennes betyder love och min peace. Sedan gick sarah hem, så jag gick till frida och tilda som var klar med den där utklädda saken och då träffade vi nåra vänner och åkte karuseller osv. Sen gjorde elin och frida tatuering och när dom var klar så försvann elin så vi gick och tog munkar, mackor och glass, eller vi rättare sagt fick, mums. Då gick vi till tivolit, men dom höll på att plocka ihop, men vi frågade ändå om vi gick åka break dance gratis och vi satte oss och han sa att vi skulle vänta, sedan så typ startade dom aldrig den, för dom hade dragit ut elen, buhu :( Så vi gick och frågade om vi gick gossedjur, men icke. Så då gick vi och letade pengar på marken, men det hittade vi inte så vi gick hem och jag gick till nåra vänner, gjorde inte så mkt där. Gick sedan hem och satte mig här och har suttit här ett tag nu. Ska bara ta det lugnt ikväll,

vi hörs puss (bilder kommer)



16 AUGUSTI

Igår efter jag hade käkat tacos, så packade jag snabbt och sedan åkte jag till frida, hos frida, fixade vi oss och sedan kom ewelina och carro och vi gick ner till selånger och träffade mer folk :) Gick typ mest runt och runt, träffade folk, käkade langos och sånt, skojigt :) Runt tolv gick vi hem och när vi kom hem så satte vi oss vid datan i nåntimme och sedan la vi oss.

Imorse vakanade vi vid halv 1m käkade frukost och nu håller vi på att fixa oss. Ska strack ner till selånger och gå på själva "ståndet" och kolla lite och sedan ikväll blir det väll karuseller och träffa massa folk, :)

Men nu måste jag platta håret och bli klar, vi hörs nångång idag, puss så länge


MED FRIDA

Hej just nu sitter jag hos frida. Just nu har jag inge tid att skriva vad jag gjort idag , men jag återkommer imorgon elr man kanske kan säga dag :D aja

Nu ska jag och frida hitta på nått, sova kanske. aja godnatt

KLÄDER


En kudde, en tröja med ett tryck av bart med bar rumpa + text, två shorts, en tröja,
två addidas tröjer, ett par lacosteskor och en parfym. Och en stor väska.


Det känns som om det var nått mer, men jag vet inte. Aja, vi hörs sedan puss


MAMMA MIA

Igår som sagt var jag på bio och såg mamma mia med brudarna, filmen var bra tkr jag :)
Efter bion fick vi springa ner till bussen och sedan när jag kom hem kollade jag lite på tv, satt mig vid datan, och sedan sussade jag. 

Imorse vaknade jag tidigt, vid halv 9 ;o Men ist för att kliva upp läste jag en tidning och käkade godis, mys!  Sedan blev det frukost, efter kollade jag på tv, duschade och nu sitter jag här. Idag blire selånger marknad med folk, skoj. Efter så sussar jag hos frida, men jag skriver såklart nått innan.

Men nu tänkte jag att ni får se det jag köpte nere i bosnien, puss!

MIN RESA DEL 2

5/8 åkte mina kusiner hem till sig, tråkigt.
Och då åkte vi även till sarajevo.


Nåndag dag, nånstan, fint vare iaf.



Resten av dagarna som var kvar hända det inte mkt,
stan, hälsa på släkten och massa sånt.
11/8 innan jag skulle åka hem klippte jag mig och
sedan fixade jag naglarna.
 Det är en blomma på nån av fingrana ;)
 
12/8 klockan 5 på morgonen åkte jag, bror och farbror till Kroatien.
Var framme vid 11 och då badade vi 2 km från flygplatsen. Badade
ca en timma och sedan åkte vi till flygplatsen, checkade in, satt vid cafe
en stund och sedan runt halv 2 var jag och bror på planet på väg hem.



Halv 4 var vi på arlanda, käkade mat där
och sedan vid 7 satt vi på tåget hem till sundsvall
och var väll hemma runt 10. Skönt, men jag vill ändå tillbaka!


Det var min resa, kanske låter tråkigt. Men såklar hände det mer roligare saker, därimellan. Kan ju inte skriva ner precis allt, men jag hoppas att det duger, fråga mig om det är nått annat :)

Men vi hörs puss


14 AUGUSTI

Hej, idag vaknade jag vid halv 11, klev upp, kollade på tv och käkade frukost samtidigt. Sedan fixade jag mig och tog 1 bussen in till stan med sofie och frida. Kollade runt i affärer, käkade glass på donken och träffade ewelina och ronja också. runt 4 köpte vi jordgubbar och fruktsoda och sedan satt vi oss vi ån och käkade. Sedan tog vi bussen hem och när jag kom hem käkade jag mat och sedan tog jag bussen till lina, där jag sitter nu. :) I kväll klockan 9 ska jag på bio med ronja, linnea, ewelina och frida och se mamma mia, mys. Fortsätter lägga in bilder från resan när jag kommer hem, trorja.

Men nu ska jag vara social med lina, vi hörs sen puss


MIN RESA DEL 1

8 Juli - Började att vi flög från arlanda kl 10
och var framme i Kroatien vid 13-tiden.

Badade och solade tills den 14/7.



Gick ju även ut på kvällarna. Gjorde en
henna tatto.


12/7 - Vi tog båt över till Stari Grad/Hvar.
Där åkte vi ut med en liten båt och badade
och grillade, mys.


14/7 åkte jag och bror till sarajevo/visoko ett tag,
och sen tog vi tåget med mormor till mina kusiner.

21/7 åkte vi och badade, det var sjuk mkt folk iaf.


På väg hem. fett lång, fett varmt.

22/7 vart jag sjuk, förkyld, ont i ryggen, lite feber och spydde.
24/7 tog vi tåget till sarajevo till farmor och farfar
28/7 då vi åkte till visoko till mormor och då vare
marknad som gällde =) tyvärr inga bilder därifrån.

3/8 blev det grillning med hela tjocka släkten.




Sista biten fortsätter imorgon, orkar inge mer. Hörs puss :)

13 AUGUSTI

Hej, idag har jag träffar nåra efter längade vänner, gjort inte så mkt , pratade osv. Vid 7 blev det njurunda med ewelina för att kolla på fotboll, och selåner vann såklart! =)

Men nu tänkte jag lägga in nåra bilder från resan och lyssna på musik, puss


HEMMA

HEJ, nu är jag hemma. Har inte orken att skriva vad som hänt under min resa, alldeles för trött, så ist ska jag lägga in lite bilder. Kanske till och med lägger in bilder och skriver text nedanför vad som händer på bilden , så slipper det blir i mkt läsa. Så då fåre bli bilder+ en lite text, fattar ni ?;)

Men vi hörs imorgon , puss

HEMMA SNART

Hej, imorgon natt aker jag till kroatien, badar och solar lite pa tisdagen och sedan tar jag och bror flyget, 13.50 till sthlm. Kommer till arlanda 16.40 och sedan runt halv 7 gar taget till sundsvall och jag e hemma vid 22. :) :(
 
Vi ses snart sweeeeeeedeeeeeeeeen ;)

7 AUGUSTI

hemma om 5 dagar, skirver nar jag kommer hem.. vi hors puss<3

5 AUGUSTI

Hej, jag kommer hem om en vecka och da berettar jag mer om resan, for nu maste jag leka lite med min kusin =)

men puss sa lange =)

RSS 2.0