31/10

Hej. Gud vad gott det var och käka förut, buffe du vet. Efter så skjusade pappa hem mig och jag satt  vid datan lite, kollade på tv och kollade igenom kemiprovet lite snabbt och sedan kom louise till mig.  Vid halv 7 åkte vi och min familj och kollade på teater (min bror), och den var faktiskt bra :) Sedan åkte vi hem igen och satt bara här framför datan, fikade osv.

Snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt , för jag ska spela badminton, hemma för engångs skull. Och på kvällen så kanske jag ska till carro eller hittar vi på nått annat. Få se hur mycket jag hinner skriva imorgon,  men ni märker.

Önska mig lycka till. God natt & sov gott. ♥


31 Oktober


Hej. Nu sitter jag här och lyssnar på T.I , that is good. Ska strax åka in på stan och käka lunch med familjen, efter vet jag inte rikigt vad jag ska göra, men ikväll ska jag i alla fall kolla på teater som min bror uppträder i och sedan kanske jag är med mina brudar, ni vet :)

Men nu måste jag fixa mig, vi hörs senare puss!

TI Ft. Justin Timberlake - Dead And Gone



Härligt låt den dära!
Åkte inte till bergsåker utan stannade hemma och kollad på andra avenyn och åt tacoschips, gott vare. Ska sitta här ett tag till sedan blir det bädden! Imorgon ska jag käka lunch med familjen vid 1, hörs efter det. Sov gott!

30 Oktober

Hej. Inatt kunde jag sova i alla fall, eller jag vaknade en gång av att jag hade ont/torr i halsen, så gick upp och hämtade vatten och sedan somnade jag om och vaknade halv 11 igen. Klev upp och käkade frukost, duschade och sen satt jag mig vid datan. Vid 2 tiden kom sarah och carro till mig, satt vid datan och käkade godis och sedan stack sarah hem så då blev det bara vi kvart och vi drygade på som vanligt. Vid 4 åkte carro till ewelina och jag tog bussen in till stan och mötte upp mamma. Gick runt och kollade lite, men hittar fan ingeting! Köpte lite små saker mest, tex borste, hårspray  mm. Åkte hem vid halv 7 och nu sitter jag här och ska käka pannakakor nu, mums =D

Sen kanske jag åker till bergsåker och umgås med brudarna, men få se om jag har skjus osv. Men vi hörs senare ikväll, pussar!


Bilder - 29 Oktober








Tack för en roligt dag, men nu ska jag sova. God natt!


29 Oktober

Hej. Förlåt för jag skrivt så dåligt idag, men jag har knappt varit hemma. Imorse vaknade jag vid halv 10 för jag var så snorrig, torr om läpparna och svettades, trodde näst jag hade feber, men icke. Men satt vid data en stund och sedan så satt jag mig i vardagsrummet och kollade på mtv och i skolkatalogen. Efter så började jag fixa mig och sedan tog jag 1 bussen in med frida och sarah och där träffade vi rojda och elvan. Gick runt och kollade och sedan gick vi till big boy för där skulle det vara billig eftersom dom bygger om, men sååå billigt vare inte helle. Så vi tog bussen tillbaka till stan och gick på donken. Där så vare nå stöda pojkar som typ visste alla om oss, haha närå. Men läskigt vare och damp fick vi på dom, haha! Tog bussen sen till granloholm och gick på gården där och de sög så vi stack till ica och köpte godis och sedan vidare till rojda och kollade på tv.

Efter en stund tog vi bussen hem och jag käkade och sedan for jag, sarah och carro nästan dirket till Molly. Vi gick ut med nåra grabbar och sofia tror jag hon hete :) Vi gick bara runt och runt och kallt vare, snön är här, fan! Sedan kom pappa och hämtade oss och då kom jag hem och satt mig här. Ska strax gå och lägga mig, hoppas jag kan sova inatt!

Bilder kommer i nästa inlägg!


28/10

Hej. Nu ligger jag i min säng och lyssna på Chris Brown featuring Keri Hilson - Superhuman, rikigt bra låt den dära. Noppade ju ögonbryna idag, och det kommer en för-och efter bild på det. Så kika in här imorgon på eftermiddagen, för på dan ska jag på stan =D

ses imorgon, sov gott!


28 Oktober

Hej. Igår så kom sofie till mig vid halv 9, satt vid datan, kollade på tv och sedan somnade vi.

Imorse vaknade vi vid 11, satt vid datan hel morgonen, käkade frukost också. Vid 3 tiden kom ewelina och linnea för dom skulle kolla i skolkatalogen eftersom dom "inte" hade fått den, haha eller inte. Men vi gjorde inte så mycket, satt vid datan och sofie/linnea noppade ögonbryna på mig, så nu är dom fina :) Tog bussen sedan hem till sofie , där jag sitter nu. Vi ska strax på träning när sofie bytt om.

Men vi hörs när jag kommer hem. kiss


Bilder Sedan Helgen









Nåra bilder i alla fall. Har inga bra bilder från bowlingen, bara efter när vi va på donken (y)
Men nu ska jag kollla på DH och ikväll prison break. Vi hörs, hugs

(klicka)

26-27 Oktober

Hej. Igår blev det en tidig imorgon igen, jennifer kom och hämtade upp mig vid halv 8 och då for vi till hudiksvall. Först matchen skulle jag möta jennifer då, och det gick inge vidare. Sedan så blev det dubbel med sofie, jävligt jämt det var på den matchen, men förlorade dock :/ Men kom i alla fall 3a i dubbel. Åkte sedan hem och tog det lungt osv och sedan mot kvällen kom carro. Vi snackade med nåra och bestämde att vi skulle åka till big boy och käka. Fixade oss och tog bussen till BB med alla andra.. Käkade där och sedan kom typ ronja och nåra med epan. Efter så tränga vi in oss 13 st i en epa, som det bara få plats två i, usshha, fan va jag fick panik , haha :| Aja, åkte till bergsåker och drygade på där och sedan tog jag och carro bussen till mig och satt vid datan och sov!

Imorse vaknade vi tidigt, eller jag, kunde inte sova. Satt vid datan hela morgonen, käkade frukost och kollade på andra avenyn. Sedan kom lina hit och jag och C fixade oss och sedan stack vi till lina. Där kollade vi på nån film och käkade kladdkaka. Gick hem vid 5 och käkade mat och sedan så satt jag mig här. Ikväll så orkar inte göra nått speciellt. Kanske ska kolla på desperate housewife, är trött efter helgen.. Men få se vad som händer

Men nu ska jag lägga in bilder från helgen och dom kommer upp i nästa inlägg, kika in snart. Pussar!


bild från gatufesten 08

Hudiksvall - Badminton

Hej. Nu är jag hemma igen, eller rättare sagt jag har varit hemma i 2 timmar, haha. Gick väll ganska bra för mig, är vidare i singel. Och dubbeln ska jag också spela imorgon med sofie! Imorgon blir det en ännu tidigare morgon, ska väll vakna vid kvart över 6-halv 7, suck. Åker med jennifer till hudik och tillbaka med sofie =D

Men nu ska jag gräva ner mig i sängen och kolla på nått avsnitt från förra veckan av andra avenyn och sen sova! Och hurrni, i natt för ni sova en timma längre, glöm inte att ställa tillbaka klockan, bitches ;)

Vi hörs imorgon nåting, på kvällen så blir det bio med brudarna! Pussar


25 Oktober


bild från östersund

Snart hämtar sofie upp mig och sedan bär det av till hudik. Min första match är vid 10.40, så det är bäst att vara ute i tid. När jag kommer hem så lägger jag upp bilder sedan igår, men nu ska jag gå, vi hörs ikväll. Pussar
Vad ska ni hitta på dag då? :)

24 Oktober

Hej. Idag efter skolan blev det stan med nåra brudar. Satt mest på stolar och väntar på att tiden skulle gå snabbare, för vi satt och väntade på frida och ronja för dom färgade håret. Sedan åkte jag hem och käkade tacos med familjen och vänner. Vid halv 7 åkte jag till birst för att bowla, men kollade bara på, orkade inte, haha. När dom blev klar, stack vi till donken och snackade och väntade på att föräldrar skulle komma. Bilder kommer imorgon för nu måste jag packa sedan sova! Imorgon så spelar jag badminton i hudiksvall..

..Så vi hörs imorgon kväll, önska mig lycka till. God natt!


23 Oktober


bild från kroatien

Hej. Om en kvart hämtar sofie upp mig och sedan så blir det träning i sticksjö :) Har inte hänt så mycket idag, det är torsdag. Veckans drygaste dag dessutom. Imorgon är det fredag och sedan är det lov i en vecka! Gud vad härligt.

hugs and kiss

22 Oktober


det enda jag vill nu är att få komma till dig och alla andra i släkten.. och värmen

volim te, ljubavi. ti si sve

INGE STÖRRE LUST

Hej.

Jag har inte nå större lust och blogga.
Känner mig så tråkig när jag bloggar, inge roligt för mig och blogga och
inte heller roligt för er och läsa. Ska ta och göra klart min ny design och
sen jag får väll också skylla på att det är för mycket med skolan, hihi!

men skriver nått såklart varje dag ändå =D

puss och kram


21 Oktober


Hej, nu ska jag på träning, känner att jag är jättesugen på att träna :)
För nån timma sedan bakade jag och bror en chokladkaka, den
satt bra så nu ska jag träna bort den, haha.
Nu måste jag till bussen, later!

20 Oktober


Hej, idag har jag inte större lust och skriva, det blir bara samma sak och läsa hela tiden.
Men jag bjuder på en bild som jag knäppt i östersund, blev nöjd med den, men dock är
detta inte orginalet. Nu äre dax för en dusch och sen prison break, missa det inte!

Vi hörs imorgon , ciao

19 Oktober

Hej. Har inte gjort så mycket idag. Nångång efter jag vaknat så fick vi besök av lillvincent .Lekt lite med honom och sånt tills dom åkte hem och då kom lina. När lina kom så började jag lite smått på min nya design, jag vet inte rikigt vad jag ska göra på den, men har i alla falla börjat lite granna. Runt 6 åkte hon hem och då hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här som vanligt.

Ska ta och kolla klart på förra veckans avsnitt av andra avenyn, och sedan blir det väll sova! Imorgon äre det skolan igen, men går bara den hära veckan och sedan äre lov, skönt som f'n =)

ja, lateeer!


lina



CIAO

Hej, nu ligger jag i sängen med datan i knät och ska strax sova. Åkte ju till lina förut, spelade buzz, kollade på film och gick ut med frida, elin, tilda, schilt och sen kom även melinda och bea :) Men gick in till lina ganska snabbt igen och drygade vid datan. Åkte hem runt halv 12 och satt mig här på engång nästan. Nu sitter jag här jag lyssnar på musik, typ nån bosnisk musik kom upp, haha mycket bra (y) Imorgon ska jag vara med lina, ska göra en ny desing och gör bloggen lite fin!

Hur har eran kväll varit? :)
 
Men nu ska jag sova, sov gott ♥ 



life goes on without you baby

18 Oktober


Nu ska jag fixa mig och sedan vidare till lina. Vet inte rikigt vad vi ska
hitta på, men kanske spela buzz och massa annat.
Kommer hem ikväll någång,

Vad ska ni hitta på denna lördag kväll? :)
Sköt om er i alla fall, puss!

17-18 Oktober

Hej. Förlåt för en dåligt uppdatering, men jag blir less på att blogg när jag bara skriver samma sak hela j'lva tiden, nån som har nån ide vad man kan skriva om? Kommentera gärna!

Igår så vare först skolan och efter skolan blev det stan med mina bästa, ewelina, frida, tilda och linnea. Kollade lite, men jag köpte ingeting, hade inga pengar. Vid 6 åkte vi hem och när jag kom hem så åt jag och sedan så kollade jag bara på tv tills klockan blev 9, då det plingade på dörren! In kom tjejerna som jag skrev där uppe + sarah :) Vi satt på mitt rum ett tag och sedan kopplade vi in datan i tv så det blev storbildskärm typ. Satt och webbade med nåra, men det var roligare sist, men det var roligt ändå. Vid halv 12 stack dom hem och linnea stannade här för att sova. Vi satt vid datan en stund sen gick vi och la oss.

Imorse vaknade vi vid halv 12, klev upp och gjorde/käkade frukost och sedan blev det mer data. Sedan tog hon bussen hem och då började jag städa. Plockade undan lite på rummet och damsugit och nu har jag precis duschat. Ska strax kolla på andra avenyn, har inte sett de senaste 5 avsnittden pga av alla prov och läxor vi haft, surt. Ikväll ska jag vara med lina, det va ett tag sedan, men nu äntligen!

Later bitches!


lockarna jag hade på modevisnigen, glömde lägga in
den då, men så såg jag ut i håret :)

Bilder Sen Modevisningen







Det blev inte ens mycket bilder, trodde det skulle vara mer, men ajdå..
Kanske kommer det nå fler om nån kan skicka/har.
Men aja, nu är jag rikigt trött, nu blire sägen. Sov gott, peace


15 - 16 Oktober

Hejhej. Satt och skrev den hära inlägget förut, men när jag kollade på klockan så vare så mycket, så jag fick trycka på utkast och slänga på mig badminton kläderna och gå tilll bussen, haha..

Igår måndag, så hade de väll inte så mycket på skolan. På hemkunskapen skulle vi göra kycklingwok. va med ewelina på hemkunskapen, och det gick bra (y)  Sen så hade vi inge fysik så vi fick hål så vi stack till frida och käkade lite mat och sedan gick vi ute med joel, zacke och johan en stund innan vi gick tillbaka till skolan. Började fixa i ordning för modevisningen, först fixade vi borden, stolade osv och sedan kom det nåra tjejer och fixade håret på oss. Jag fick väldigt fina lockar och alla andra blev också skit fina i håret :) Sedan så började själva modevisningen, alla gick för olika affärer och jag och sofie gick åt carlings. Haha de var pinsamt men ändå roligt. Det slutade runt 9, byte om då och sedan fick vi hjälpa till och städa undan lite. Efter så tog jag och mamma bussen hem och när jag kom hem så pluggade jag lite och sen sov jag!

Imorse så behövde jag inte göra nått med håret eftersom lockarna fortfarande va kvar, skönt det. Inge särskillt på skolan hände heller, tror jag. Eller jo, hade både fysik prov och omprov i matten idag, hoppas jag i all fall får godkänt, annars blir det surt där. Efter skolan stack jag hem och kollade på one tree hill som vanligt då och käkade efter. Satt mig här och sedan som jag skrev överst på inlägget att jag fick ta på mig kläderna snabbt och sedan till bussen. Träningen gick bra, tog det lugnt eftersom sofie är förkyld. Tog bussen hem efter, duschade and here i am again!

Ska lägga in lite bilder sen modevisningen och sånt och sedan blir det bädden!

Hörs i nästa inlägg, haha puss!


15 Oktover

Tänkte bara säga att jag lever.. Men att jag snart ska slockna igen, ska bara plugga fysiken först och sen faller mina ögon ihop, skriver imorgon om modevisningen

god natt puss ;)


14 Oktober

Hej. Idag vare skola som vanligt. Hade klädsim idag på idrotten, 20 längder men när jag var på den sista längden så började jag blöda näsblod så fick gå upp och duscha och sånt medans dom andra skulle flyta och trampa typ, haha. Men sen åkte vi tillbaka till skolan och hade de lektionerna som var kvar. Och sedan tog jag bussen hem och kollade på oth, pluggade och käkade mat. Vid halv 7 gick jag, mamma och pappa till skolan för jag skulle ha utvecklingssamtal, gick väll bra. Var lite pratig och sånt men annars va allt bra :) Efter det var det egentligen träning, men jag stack hem iställe och pluggade ännu mer, eftersom jag inte komma vara hemma nått imorgon.. Sitter nu här och ska gå och lägga mig, imorgon har jag ett tyska prov framför mig och sedan blir det modevisningen,

så kommer inte skriva nått förens imorgon kväll eller på torsdag! Vi hörs då puss


haha, den blev bara nån bild för att avsluta inlägget!

Bilder Från Östersund










1. Badminton skor.
2,3 Vi dricker oboy/latte på hotellet.
4. Hallen. Vet inte vem det är i blå tröja btw.
5. På hotellet innan läggdags.
6.  Frida, redo för att sova!
7. Frida & Sofie på rummet
8. En glad Sara på väg hem. Som egentligen inte var glad för att åka hem ;)

Har flera bildern, men dom är för privata för att visas,haha.
Nä, nu ska jag till skolan och ha utvecklingssamtal, mer om det sedan. Hejdå puss!

13 Oktober

Hej. Idag var det jävligt svårt att kliva upp för sängen, var nästa på väg att ligga var och bara sova ännu mera, men nej jag klev upp ändå och fixade mig och sånt, ni vet. Åkte till skolan och hade alla möjliga ämnen. På matlagningen skulle vi göra sockerkaka, fast vi fick inte äta dom, för nåra från typ polen och england skulle smaka på dom och blabla, surt då. Aja efter skolan åkte jag hem och pluggade till tyskaprovet, kollade på oth och käkade mat. Vid 7 kom sofie och hämtade mig och vi åkte in på stan och provade kläder till modevisningen vi ska ha på onsdag, modevisningen är för oss som spelar badminton, men alla får komma och kolla :) Efter vi prövat klart kläder så fick vi red bull av dom som jobbade där, haha jävligt schysst. Sen tog jag och sofie bussen hem och när jag kom hem så pluggade jag lite till fysiken och nu sitter jag här och typ ska dra och sova nu.

Men vi hörs imorgon. Bilder kommer från östersund då också , hoppas jag. God natt.


<3<3

10-11 Oktober, Östersund

Hej. Lite om lördag och söndagen nu då.

I lördags klocka 20 över 4 på morgonen så klev jag upp, gaah. Fixade mig och käkade lite frukost och sedan vid 5 skjusade pappa mig till bergsåker, där bussen till gick till östersund. Satt med sofie en stund på bussen, men gick sedan och satt mig själv på ett säte och sova, haha sköntaste ju. Kom fram till östersund lite innan 8 kanske. Typ byte om och sånt och sedan så vara bara att vänta på sina matcher. Första matchen efter sommarlovet gick inge vidare, förlorade.. Och andra matchen vann jag. Kom sedan vidare typ till kvartfinal, eller nått sånt och förlorade den :/ Och i dubbel gick det inge vidare heller.. Men jaja.. Gick och duschade sedan, när vi precis kom in i duschen så nån och sa att våran buss till hotellet skulle åka och att vi bara fick 10 minuter på oss. Så det vara bara att duscha snabbt och slänga på dig kläderna och sedan bussen till hotellet.

På hotellet så käkade vi först mat och sedan sprang jag upp till rummet för att få den bästa sängen, och det fick jag, yeah ;) Sedan så satt vi vid datan en stund, drack oboy, gick ner på macken och köpte godis och sedan tillbaka till rummet och pratade i telefon mer nåra och bara flummade och snackade, haha roligt kväll ju. Somnade väll vid 1 nångång kanske.

På söndagen så gick vaknade vi 20 i 9. Drog på oss kläder och sedan gick vi ner och åt frukost, mums. Sedan fixade vi oss, packade och så vid halv 11 åkte vi till hallen, kollade på resten av folket som spelade, jag och sofie gick till pizzerian och käkade och sedan vid 4 tiden åkte bussen hem. Typ sov på bussen hela tiden, fast kollade lite på pistvakt också. När jag kom hem så fick jag skjus av nåra hem och när jag kom hem duschade jag, satt vid datan och sedan blev det sängen, var helt slut efter helgen!

Tack för en roligt helg sofie, frida och resten av mina fina vänner :)
Bilder kommer i nästa inlägg..



Nej, nu ska jag fixa mig och sedan ska jag in på stan med sofie och prova kläder till modevisingen som är på onsdagen. Mer om det sedan, vi hörs sen puss


Fredag, 9 Oktober

Hej. Jag har väldigt trött efter helgen och jag ska skriva om fredag, lördag och söndag. Orkar ni det? :) Men kan i alla fall skriva om fredag idag så tar vi reseten imorgon, om jag hinner, har så mycker nu med allt.

Klev upp som vanligt och fixade mig osv. Och när jag skulle platta håret så brännde jag mig på halsen, aaaajjj, vad ont det gjorde och sedan råkade jag spruta parfym på det så det gjorde ännu ondare, haha så nu ser det ut om två trianglar, haha. I alla fall , nåra var borta från skolan så vi var inte så många. Var en ganska lugn dag, på son fick vi bara prata hela lektionen, kemin gick vi reda på provet, VG! Och sen åkte jag till tandläkaren och drog ut en tand eftersom jag inte tappat mina mjölktänder än, haha ;o Aja, sen åkte jag tillbaka till skolan och lektionerna flöt på.

Efter skolan gick jag och frida till henne en stund och sedan tog vi bussen in till stan och möte joel. Men han stack på engång så jag och frida gick med hanna och emma då. Kollade runt lite och sånt. Åkte sedan hem och pluggade och käkade mat. Sen åkte jag in på stan igen för att fika på wayne´s med frida, melinda, sofie och sarah, mysigt. När jag kom hem så packade jag och sedan åkte jag och handlade till ö-sund. Kom sedan hem och sov!

Och klockan 4 på morgonen dan efter.....

Forsätter att skriva imorgon, ska sova nu. Rikigt trött efter en härligt helg. pussar!


så dära ser det ut på min hals nu, =)

I Östersund

Tänkte bara skriva att jag lever och att jag är i östersund.. För nu ska jag vara social med sofie och frida, läju ska ner till OKQ8 ,

vi hörs imorgon när jag kommer hem, pussar


ÖSTERSUND

Hej. Tänkte bara skriva lite innan jag dra, ska ta och packa ner det sista. Tänkte inte skriva om gårdagen nu, för har bara 10 minuter på mig och jag vill inte stressa, med bilder och allt sånt, så när jag kommer hem så skriver jag!

Vaknade vid 20 över 4, för drygt en halvtimma sedan.. Är ganska pigg, men kommer snart bli trött. Aja, buss går halv 6 och åker från mig vid 5, eftersom vi ska va där innan 20 över.

Men nu sticker jag, och önska mig lycka till :) Vi hörs imorgon kväll när jag kommer hem,

puss hej.


WAYNE`S MED MINA BÄSTA

Hej. Ska åka in på stan och fika på wayne´s med frida, sarah, melinda och sofie.
Ska bli mysigt det. Bussen går om 10 minuter så ska väl börja dra på mig vinterjacka och
 skona då. Kanske slänger ut en outfit också, men om inte så kommer det andra bilder iaf.

Ja, vi hörs när jag kommer hem, ta med mig kameran. Imorgon blir det östersund! puss



9 Oktober

Hej. Har inte haft så mycket tid och skriva. Men idag vare ju såklart skola som vanligt då.. Hade hål från idrotten eller vi pratade typ i 10 mintuter och då fick jag redan på att hade hade G+ i origentering när jag tog vg banan, blää! Det var för att man måste komma in på 100 minunter och jag kom in på 120 kanske (?) Och jag visste inte heller om det, men aja. Och sedan gick vi reda på matteprovet och det gick ju åt helvete , 21/34, IG. Ja, ni ser, matte är verkligen inte min sak och jag läju inte va ensam om det ? :( Aja efter skola åkte jag hem och kollade på one tree hill och sedan käkade jag mat. Byte sedan om och åkte och tränade och det gick väll bra! Åkte sen hem och duschade och nu sitter jag här och ska gå och torka/platta håret och sedan blir det sängen.

Få se hur mycket jag hinner skriva imorgon.. Skola, tandläkaren, skola, stan, plugga, och packa. Men tror det finns lite tid över därimellan där jag kan skriva nåra rader..

sov gott alla, god natt <3


i never knew that he was gonna be trouble for me..

JA, SÅDÄRA SERE UT NU



Hej.. Ja, det var inte så länge sedan jag skrev sist, men jag tycker i alla fall jag har pluggat klart, eller rättare sagt jag orkar inte mer.. Det är en sak som vi ska ha på provet jag inte tränat på rikigt bra , men det löser sig.. hoppas jag.

Nä, nu ska jag dra täcket över huvudet, lyssna på musik och drömma om dig älsking.. god natt puss




8 Oktober

Tja, nu känner jag att jag behöver en paus för pluggandet, puuuhhu.

Idag så fick jag skjus till skolan. Första lektionen på morgonen var matte och då skulle vi har matteprov och det gick väll bra, tror jag. Sedan hade vi tyska och sedan matlagning. Där skulle vi baka pizzarulle, haha min och oskars blev värsta god och fin :) Sedan så hade vi hål i två timmar så typ jag och nåra åkte in på stan ett tag. Kollade runt lite och satt på donken som vanlig då, haha. Åkte sedan tillbaka till skolan för att ha dubbellektioner av fysik och sedan slutade vi..

Åkte hem och pluggade lite tills oth började. När det var slut så åt jag middag och sedan så pluggade jag ännu mer och hjälpte mamma med tvätten. Och nu sitter jag här och pluggar till engelskaprovet imorgon. Känner att jag skulle ha tränat mer på det, men jag har faktikst inte större lust, känns som om bara proven kommer utan att man ens vet det och vad man ska träna och sånt, buhuuu.. Aja, tänkt kolla på andra aveyn en halvtimma och bara koppla av men jag kom på att jag har ganska mycket kvar att plugga, trorjag(?) bAJssKolA.

Aja, ska väll ta och plugga mer då, inge annat val om jag vill ha bra betyd, vi hörs imorgon pussar!


7 Oktober

Hej. Idag var det ganska lugnt på skolan. Först timmen skulle vi svara på nåra frågor där man kan vinna en resa med klassen och blabla, och jag svarade ju på mer än hälften, haha eller inte.. Sedan så hade vi oriengetings prov typ. Men eftersom vi var bland dom sista så gick vi inte springa förens 1 timma efter dom som va först, surt.. Aja, sprang typ med ewelina, louise, johanna, linnea, sarah, joel, johan och kalle och vi tog VG banan, wohooo så nu har vi vg i oriengetingen. Kom tillbaka efter 12 nångång och då duschade och fixade vi oss och sedan blev det käka. Det var nån äcklig korvgryta, blä. Hade sedan matten och is (individuella studietid) och sedan slutade vi. Kom hem och kollade på oth och sedan blev det käka och sen mer oth. Och nu sitter jag här och har tränat lite på tyskagloserna, ska strax träna lite på engelskaprover och sen blir det byta om och träning då :)

vet inte rikigt om jag skriver nå mer idag, annars ses vi imorgon pussar!




6 Oktober

Hej. Ska alldeles strax gå och lägga mig men tänkte skriva lite vad jag gjort idag. Dagen började som vanligt med att jag klev upp vid 10 i 7, åt frukost och fixade mig osv. Tog bussen till skolan sedan och skola flöt på som vanligt. På matlagningen skulle vi göra muffinsar, men det gick inge vidare för mig, tog liiiiiitteeee för mycket socker och tror jag glömde vanligsockert, haha inte lyckat eller. Efter skolan åkte jag hem och kollade på tv, gossip girl och oth. Efter så har jag käkat, pluggat och duschat. För en stund sedan så kollade jag på nått pogram på tv som gick på 4 om skolmaten och sånt, fyfan vad äcklig maten på skolan är , känner mig mer äcklad nu än förut ;s uscha.. Nu sitter jag här och kliar mig på armen, hihi.

Ska gå och dra täcket över huvudet nu, vi hörs imorgon puss!

 

Bilder Från I Lördags












Bilder från i lördag då.. Min bror måste ha dator, så jag ska hoppa in i duschen och sedan blir det andra avenyn på datan och plugga, skriver mer sedan när jag får tid över.

Pusshej!

3-5 Oktober

Tja. Tänkte skriva lite kort om helgen nu då, eftersom jag inte skrivt nå mycket.

I fredag efter jag skrivit så kom sofie till mig, va här ett tag innan vi gick till pizzerian för att träffa frida, ewelina, linnea och tilda. När dom kom så käkade jag, sofie och ewelina pizza och sedan satt vi och snackade där ett tag. Gick till mig efter och hos mig så kopplade vi in datorn till tv, så det blev stor duvet. Och då webbade/snackade vi med massa folk och dansade, haha. Dom gick hem vid 12 och då satt jag och sofie vid datan en stund och sedan gick vi och la oss och somnade efter vi snackat lite och så :)

Igår så bestämde vi oss för att inte sova bort hela dagen, men det blev inte så lyckat, eller i alla fall inte för sofie, haha. Jag vaknade vid 12 och hon vid halv 2, haha men medans hon sov så duschade jag och sånt. När hon vaknade så klev vi upp och käkade frukost och sedan satt vi oss vid datan resten av dagen, kollade lite på andra avenyn osv. Sedan så käkade vi och efter det så fixade vi oss och sedan tog vi bussen till bergsåker, hon hem till sig och jag till frida.

Hos frida så väntade vi in alla och sedan så satt vi igång en skräckis, vetefan vad den hete som läskig vare haha ;o Kollade på filmen och käkade oss tjocka. Sedan så skulle vi sätt igång en till film men det gick inte så vi gjorde lite olika. Knäppte kort, satt vi datan, snackade och lekta blattar, haha klockrent! Runt halv 12 så kom pappa och hämtade mig och sedan gick vi hem. När jag kom hem så satt jag mig vid datan och sedan sov jag.

Imorse vaknade jag vid kvart i 12. Käkade frukost, kollade på tv och satt vid datan då. Vid 1 tiden frågade jag om frida och ewelina ville med till birsta och såklart ville dom de. Så jag fixade mig och sedan skjusade pappa oss till birsta. Kollade runt mest, provade kläder och jag köpte nån tröja, (få se om det kommer nån bild på den) och ewe köpte nån annan fin tröja. Vid 5 tiden hämtade ewelina mamma oss, hon skjusade hem mig och när jag kom hem käkade jag mat och nu sitter jag här. Håller på att lägga in bilder sen igår, det kommer i nästa inlägg. Snart ska jag plugga lite engelska, duscha och sedan andra avenyn :) Skola imorgon och det gillar vi inte, men i helgen blir det östersund med badmintonen, yeah!

I nästa inlägg kommer bilder, puss


4 Oktober

Jag är med sofie nu. Vi ska strax fixa oss och sedan så åker jag till frida med annat folk där vi ska mysa :)

Skriver ikväll/imorgon, puss


3 Oktober

Hej. Igår blev den ändå träning, fast jag tog den lugnt, gjorde inte så mycket ändå, Halsen börjar gå över men är forfarande ganska snuvig . Åkte hem, duschade och sedan pratade jag med frida i telefon sen blev de sängen!
 
Idag vare ju först skola, fick tillbaka min mobil, som tur va i alla fall. Hade kemi prov idag och det gick väll ganska bra, hoppas jag får bra resultat :) På lunchen vare fisk och det gillar jag inte så åt typ 5 hårdmackor och ett glas mjölk, inte så värst gott men det funkar väll. Efter skolan så åkte jag hem och när jag kom hem så ville jag käka B&J men orkade inte gå till hemköp (lat), haha. Så jag bestämde mig för att göra kladdkaka, men såklart så har vi inge ägg hemma så då tröst åt jag tacoschips, drack dricka och kollade på gammalt avsnitt från DH. Och sedan satt jag mig här. Ikväll så blir det pizza (som jag varit sugen på hela veckan) med typ ewelina, linnea, sofie, tilda och frida, mums! och sedan blir det väll bara umgås.

tar med mig kameran ikväll och snart kommer mamma hem med en B&J , hoppas jag! ses puss



1. Tacoschips och Zingo, mums eller vadå.
2. Sommaren/gatufesten 08, saknar!
- haha, glad och vit var man där

2 Oktober

Hej. Ska skriva lite snabbt bara, måste till träningen. Hände inte så mycket idag, det var pissväder och vi hade orientering i detta väder, haha blöt man va sen då. Aja efter skolan åkte jag hem och när jag kommer hem så letar jag min mobil, letar i jackan, byxorna och så men hittade den inte. Ringde också till den men inget svar, aja tänkte jag. Men efter typ 10 minuter så ringer en lärare till mig och säger att nån hade hittade den ute och att den var blöt men den funkade, haha tur jag har med sånt asså ;o Hade väll tappat den när jag sprang till bussen efter skolan. Kom hem och kollade på tv, vänner. Och sedan käkade jag middag och nu har jag precis plugga på kemi. Har träning 7 till halv 9, men vet inte rikigt om jag ska vara med, har ont i halsen och vill ju vara frisk till östersund. Men aa, vi få se om jag tränar lite lätt bara,

men nu måste jag byta om och packa, vi hörs puss


ONT I HALSEN


Åhh,  jag känner att min hals vill mig nått ont i alla fall, buhu :( Hade lust och skriva men jag vet inte rikigt vad jag ska skriva. Imorgon och på fredag har vi so och kemi prov, så plugga har jag gjort idag, med tacoschips och choklad, haha. Blev sugen på att köpa en Ben&Jerrys när Lina skrev om det i hennes blogg , men jag orkade inte gå till hemköp i det hära fula väder, så det få bli nån annan dag :) Jaja, har inte mycker mer och skriva, ska läsa lite på son och sedan blir det sängen,

ciao bella!

1 Oktober

Hej. Igår vare ju då tisdag, dagen var helt okej och den var ju rikigt rolig med mina vänner också ;) I alla fall, efter skolan åkte jag, carro, ewelina och frida in på stan en stund. Kollade runt lite och carro köpte ett par finfina jeans. Åkte hem runt halv 5 och när jag kom hem så käkade jag mat och sedan pluggade jag till soprovet. När jag pluggat färdigt, så byte jag om och så och sedan åkte jag till träningen. Kom hem efter halv 10, duschade och så då. Så hann inte skriva rikigit då.

Idag vare inte vidare väder, regn regn och åter regn. Men dagen flöt i alla fall på och typ på hälsan så skulle vi springa 23 varv runt gympasalen (låter inte mkt, men jo haha) för vi skulle göra nått test om hur bra kondition vi hade. Jag sprang med ewelina hela tiden och vi stannade inte en enda gång och vi hade ganska bra kondition iaf, hihi. Men efter skolan åkte jag hem och nu sitter jag här. Känner att jag börjar få ont i halsen också, suck. Ikväll blir det en lugnt kväll med plugg bland annat och andra avenyn på datan då.

Höreeess, byee


RSS 2.0