LÖRDAG 31 MAJ

GRATTIS ELIN PÅ FÖDELSEDAGEN, OCH CARRO SOM FYLLDE ÅR I TORSDAGS! :)

Hej, efter jag skrev sist så käkade jag och lina frukost. Efter så gick vi och bokade tid till gymmet och sedan tillbaka hit, byte om och så. Vid 11 gick vi till gymmet och där sprang jag på löpbandet i 30 minuter och efter sprang lina också i 30 minuter, spelade lite pinigs och sedan gick vi hem. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sedan så lekte jag lite med vincent och vid halv 3 somnade han och då satt jag mig här vid data med lina, just nu sitter hon vid sin data och rensar bilder. Ikväll åkte vi till lina och jag sover där i natt och imorgon så ska vi åka in på stan osv.

Men uppdaterar hos lina, vi ses puss

image343

image344

30 - 31 MAJ

Hej, förlåt att jag inte har skrivt men jag har inte suttit vid datan så mycket, men tänkte skriva lite nu.

Igår började dagen med skolan, hände väll inte så mkt. Efter skolan åkte jag hem en snbbis, och sedan skjusade pappa mig och sarah in till stan. Gick runt lite, och sedan träffade vi även fredrik, dani och daniel. Efter ett tag gick vi till mcdonals och träffade linnea och carro, vi köpte glass osv. Och sen gick jag och mötte frida och då samtidigt så träffade vi melissa så vi byte nå saker bara. Gick tillbaka till donken och satt där en stund. Gick sedan runt lite i affärer och sedan skulle jag, fredrik och dani ta bussen hem, men dom dissade mig så jag fick jag bussen själv ;o Men när jag kom hem så väntade jag på lina och när lina kom så gick vi till pizzerian och åt en halvpizza var. Sen så gick vi till hemköp och köpte naturchips och tommy&jerry-kex, haha. Gick sedan till mig och där kollade vi på talangoch proppade i oss allt, och sedan lite av onska men då somnade både jag och lina i soffan. Efter en stund gick vi och la oss i mitt rum och somnade. 

Vaknade idag vid halv 10, gick upp och då var lillvincent  (<--länkad) här också. Så vi har lekt lite med han och ska strax käka frukost och sedan ska vi ner till gymmet. 

Men nu är jag hungrig. ska käka frukot, skriver mer sen puss 

 

TORSDAG 29 MAJ

Har faktiskt inte gjort nå mkt idag, har duschat också har jag suttit här hela kvällen. Har varit själv hemma hela dagen ungefär, så det är ju rikigt skönt, och nu kom precis mamma hem. Ska gå och lägga mig nu, och imorgon ska jag hitta på nått med lina kanske :)

Skriver imorgon, god natt


29 MAJ

Hej. På skolan hände det inte nå mkt, fick igen musikprovet och jag hade 53 av 72, VG fast jag inte får betyg än =)Efter skolan så fick jag och bror skjus av lina hem i ställe för att ta bussen, tack :) När jag kom hem så tänkte jag sola och när jag går ut på balkongen så var solen åt ett annat håll, så det var skugga där, suck. Så jag gick in och kollade på tv, lagade och käkade mat och efter så satt jag mig här. Ska ta en dusch och sedan bara göra ingeting helt enkelt. :)

vi hörs puss =)


ONSDAG 28 MAJ

Hej, jag käkade middag, och bytte sedan om och gick till gymmet med bror min. Sprang på löpbandet i 30 minuter, 15 minuter - vila och sedan 15 minuter till och gjorde lite andra övningar också. När vi var klar, stack vi hem och jag hoppade in i duschen och sedan kollade jag på lost. Det slutade för drygt 25 minuter sedan och sen dess har jag suttit här. Ska gå och borsta tänder och så innan jag gå och lägger mig.

God natt

 buhu, såhär ser mitt finger ut just nu ;o

27 - 28 MAJ

Igår:
Hej, först var det ju tråk skola som alltid. Efter skolan följde louise med mig hem, och lite senare kom även lina. Vi gick till gymmet och bokade tid och sedan gick vi tillbaka, käkade, fixade oss osv. Gick sedan till gymmet och där typ sprang vi löpband, cykalde och gjorde lite övningar också. Efter 2 timmar så gick vi tillbaka till mig, louise och lina satt vid photoshop på linas data medans jag duschade och så. Vid 9 kollade jag på desperat housewife och dom for hem. Gick sedan och la mig och somnade.

Idag:
Klev upp, fixade mig och tog sedan bussen till skolan, hände inge mkt. Hade hål från matlagningen så jag, lina, frida, joel, johan och zacke åkte in på stan, Gick på donken och käkade, träffade även melissa :) Efter vi käkat så gick vi och kollade lite i affärer och så. Vid halv 4 åkte jag frida och lina hem och när jag kom hem hamnade jag här. Klockan 7 ska jag till gymmet igen, men innan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antaligen bara sitta här.

Nu tror jag att jag ska käka middag och sedan ta en glass =) vi hörs puss

     

TISDAG 27 MAJ

Hej, jag skriver imorgon. Är trött så jag pallar inte skriva nått just nu.

Tänkte bara säga det, för nu ska jag sova. Godnatt


MÅNDAG 26 MAJ

Hej, skola imorse var bara dryg och jobbig, som vanligt då. Och jag satt med filip på tyskan eftersom ewelina är i turiket, buhu tråk ;( Tog aldrig bort "plåstret" på finger idag heller, skolsysterna satt på nytt bara, suck. Men efter skolan åkte jag hem, satt mig vid datan, käkade sedan tacos igen med famlijen och efter så byte vi om, och gick till gymmet här brevid. Typ sprang löpband, cyklade och lite annat :) Kom hem från kankse 30 minnuter sedan, ska hoppa in i duschen, ta det lugnt och sedan sova.
- ses! 

Hej, det blev en promenad med mamma innan jag hoppade in i duschen. Efter jag duschat, så gjorde jag rent ansiktet och nu sitter jag här. Ska strax platta håret lite och sedan vill jag göra popcorn (?) och sedan sova, vi få se.
- god natt så länge


SÖNDAG 25 MAJ

Hej, efter jag skrev det förra inlägget så hoppade jag in i duschen, tog en ganska lång skön dusch! Efter så gjorde jag inte så mkt, har hjälp pappa pumpa hans cykel och så bara. Ska väll gå och lägga mig strax. Blev inte så långt inlägg men hade bara lust och skriva nåra tråkiga rader ;)

puss

image325


24 - 25 MAJ

Igår vid 6 tiden kom först louise, sen trampade även linnea och frida in. Vi började fixa oss för fullt och när vi var klar fick vi skjus av pappa till polar. Väll där så träffade vi bea, melina och ronja som vi skulle gå med också. Vi snackade med lite folk och dansade hela kvällen osv. Efter halv 1 kom pappa och hämtade oss och jag och linnea åkte hem till mig och la oss och snackade lite och sedan somnade vi.

Imorse vaknade vi efter halv 11 nångång. Låg och drog oss och pratade lite. Vid halv 12 gick vi upp, käkade frukost och fixade oss. Klockan 1 så åkte vi in på birsta, jag köpte addidas byxor och linnea bytte en tröja och sedan for vi hem. När vi kom hem så ringde vi lina och frågade om hon ville gå ut med oss, och de ville hon. Vi gick och mötte henne och sedan skulle linnea hem, så jag och lina gick till hemköp, köpte nå små godis och sedan sätt vi oss vid en lekpark och snackade :) Kom hem vid halv 4 och sedan dess har jag bara suttit här och käkat tacos, mums! Ikväll så ska jag bara duscha och ta det lungt här hemma, i think. Och imorgon ska jag ta bort mitt "stora plåster" på fingret ;) 

Puss&kram

    


OUTFIT, LÖRDAG

image320 outiften idag

LÖRDAG 24 MAJ, BIRSTA

Hej, igår sa jag ju att jag skulle på birsta med frida och så blev det ju också med linnea följde också med. Jag vaknade efter 10, hoppade in i duschen, käkade frukost, fixade mig osv. Fick skjus av pappa vid halv 12, så vi hämtade frida och sedan åkte vi till birsta där linnea väntade. Men vi gick runt i massa olika affäret, käkade glass osv. Vid halv 3 tog jag och frida bussen till stan och linnea åkte hem. På stan mötte vi mamma och vi gick till hm för att prova kjolen ska jag ha på skolavslutningen. Köpte den och sedan var vi där i en kvart och sedan tog vi bussen hem. När jag kom hem så käkade jag midddag och sen dess har jag bara sutti här, ovanligt va? Ikväll blir det polar med lite folk men innan kanske vi ska till frida och fixa oss och så. Kanske skriver nåra rader hos frida, annars hörs vi imorgon.


FREDAG 23 MAJ

Hej, har som sagt mest tagit det lugnt Har kollat på talang och nu sitter jag här.
Ska strax gå tillbaka till tv alldeles strax och efter så ska jag sova, är jättetrött. Imorgon ska jag på birsta med frida, kanske skriver nåra rader innan jag åker, annars efter. Föresten, mitt finger. Idag var jag hos skolsystern och hon tog bort "plåstert" och såret var väldigt äckligt, blä.
 Men iaf så linade hon om mitt finger igen image318
och nu sitter det jävligt konstigt, det sitter liksom fast mot såret, aja hoppas ni förstår ;)  

God natt så länge, puss




OUTFIT

image315 

Allt kommer från gina tricot.
Kofta med snöre där bak, tights och linne.


45 dagar kvar, !!!!!!!


FREDAG 23 MAJ

Hej, ewelina tjatar om att jag ska blogga så ska väll göra det för hennes skulle och för eran skull :) På skolan hände det inte så mkt, efter skolan åkte jag in på stan med linnea carro och frida. Gick runt och kollade lite, provade kläder, käkade glass osv. Efter ett tag följde vi med carro till bling för hon skulle sola, satt ute och väntade, knäppte kort och så. När hon var klar så kom hennes mamma och då stack jag och frida till bussen. Kom hem vid 6tiden och sen dess har jag bara suttit här. Ikväll vet jag inte vad som händer, tror jag bara ta det lugnt här hemma, vi få se. Lägger in en outfit också!


    

TORSAG 22 MAJ, FOTBOLL

Hej, jag och frida åkte ner till ip. Dom byte om och pratade osv. När matchen började kom linnea, ewelina, sofie och johanna. Typ satt mest där med lite annat folk och spelade lite fotboll på sidan av planen. Pappa hämtade mig 8 och när jag kom hem så hoppade jag in i duschen på engång och nu har jag precis tagit av mig handduken från huvudet. Ska gå och fika och kolla på när Charlotte Perrelli tävlar, (vad tkr ni om låten/henne?) och sen blir det sova.

Nu är det Charlotte, vi hörs, puss!


TORSAG 22 MAJ, SKOLAN

Hej, första timmen idag på skolan hade vi slöjd, och där gjorde jag ett rött pannband, haha. Men när det var 10 minuter kvar av lektionen så gick jag och louise ner till skolsyster, louise frågade om plåster och hon kollade på mitt sår på fingret och sa att jag inte skulle ta bort "stora plåster" utan att jag skulle komma tillbaka imorgon och då skulle vi kolla på det. Iaf, hade hål från musiken så jag och melinda åkte hem till henne och fikade, macka, bullar och oboy, mums! Efter så flöt dagen på som vanligt, och efter skolan följde jag med frida hem och vi har bara suttit här, men nu är hon nere och gör nått och jag sitter här. Ska iväg på ip och kolla på henne och dom andra som spelar fotbollsmatch mot alnö ikväll, så skriver väll när jag kommer hem :)

Vi hörs, puss




ONSDAG 21 MAJ, OUTFIT

Här är min outfit, den ser lite bättre ut i verkligheten än här:

image308 

Klänningen köpte jag förra sommaren och den är från gina tricot, har även ett långt linne och tighst därifrån. Och koftan kommer jag faktiskt inte ihåg var jag köpte.

Men nu måste jag plugga lite och sedan blir det en promenad, vi hörs sen puss!

ONSDAG 21 MAJ, SKOLAN

Hej, idag mår inte mitt finger så bra, men jag klarar mig ändå. image307
På skolan hade det inte så mkt, på matlagningen gjorde vi bullar,mums! Efter skolan kom pappa och hämtade mig och lina och vi skjusade lina hem och när jag kom hem så satt jag mig här som vanligt. Ska snart käka middag och sedan blir det plugga och gå ut och gå igen. Blev säkert också lost ikväll :)

Lägger ut en outfit efter jag har käkat, vi ses puss!


TISDAG 20 MAJ, MITT FINGER

Hej, jadu som sagt så skulle jag ju göra hallondryck men efter jag hade mixat hallona så skulle jag ta bort det som var kvar där på själva snurrsaken, och när jag gör det så trycker jag på knappen och då startar den och jag får typ 2 "sår" i fingret och börja blöda som f**. Satt fingret under vattnet och då började allt blir suddigt typ, kändes som om jag skulle svimma. Men pappa sa att vi skulle åka in till akuten och vi hämtade mamma som var nånstans och sedan åkte vi till akuten, där så lindade dom om mitt finger och så. Och nu sitter jag här med ett dunkande finger och en stort "sak" på fingret, buhu :/ Hoppas ni fattar, haha och en sak till pga av det hära missade jag andra avenyn ;o Men aja, ska gå till soffan och käka popcorn och sedan sova.

God natt puss

  snyggt ;)

TISDAG 20 MAJ, HALLONDRYCK

Har precis kollat klart på andra avenyn, (programet igår) och ska göra hallondryck innan jag kollar på det två andra spännande avsnittena. Blir inte så långt inlägg för jag ska göra den enkla hallondrycken nu, allt man ska ha med finnns här nere. Men nu måste jag gå, ha en trelivg kväll :)image304


 

1 dl frysna hallon
1 msk florsocker
1 dl mjölk


TISDAG 20 MAJ, PROMENAD

Hello, kom nyss hem från en 25 minuter promenad, rikigt skönt. Innan så tog jag det mest lugnt, käkade middag, kollade på tv osv. Ska hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på 3 avsnitt av andra avenyn, missade ju ett igår och sen så äre dubbelavsnitt eftersom det är säsongsavslutning, men efter så blir det desperat housewife och sedan sova. Men jag skriver kankse lite efter jag har duschat, vi ses!


TISDAG 20 MAJ, SKOLAN

Hello, nu sitter jag på skolan och har indivuella studietid och jag slutar om 20 minuter. På skolan har det inte hänt så mkt, hade ju biologi provt idag och det gick inge vidare, läju få göra omprov :/ Eller nu säger louise att det inte blir nått om prov, ojdå! Aja, efter skolan så ska jag bara hem och ta det lungt, kankse ska ut och springa, eller bara ta en promenad, haha.

Men nu kommer min lärare, måste gå puss!


MÅNDAG 19 MAJ

Hej, förlåt att jag inte har bloggat, men jag har inte varit hemma, har varit borta från klockan 3 och innan var jag på skolan och på skolan hade det inte så mkt, bara jobbigt och drygt. Men jag kom hem vid 9 och då käkade jag tårta för mamma fyller år, grattis mami :) Efter så pluggade till biologi provet vi har imorgon och nu sitter jag här som alltid. Föresten jag har börjat fått lite kommentarer nu, thanks :) Men nu ska jag borsta tänder och sedan sova, vi hörs imorgon puss!

50 dagar kvar, s å s k ö n t a t t  f å k o m m a b o r t !


SÖNDAG 18 MAJ

Hej, idag är det söndag och imorgon börjar en ny vecka med plugga och prov, men snart är det sommarlov! Men iaf imorse vaknade jag vid 10, tog det mest bara lugnt på morgonen, käkad frukost osv. Sedan så bestämde vi (familjen) oss för att åka in på birsta och kika lite. Fixade mig och sedan for vi till birsta. Gick runt där i nåra timmar och jag köpte bla bikini, strumper och tights, inget speciellt men iaf nått jag behöver. Åkte sedan till hemköp och handlade lite och sedan satt jag mig här till middagen blev klar, mums! Hamnade här igen som vanligt och ska strax plugga och käka naturgodis medans. Efter blir det duschen och sedan andra avenyn. Bilder kommer också när jag har lagt in dom, håll ut ;)

Vi ses sedan, hejdå =)


17 MAJ

Var som sagt på bio med sofie. Tog bussen halv 7 och var inne i stan vid kvart i. Gick upp till bion och köpte biljtter till dumpad. Köpte lite popcorn och godis att tugga på också. Filmen var faktikst bra och roligt, tkr jag, ingen slöseri med pengar iaf :) Kom hem efter 9 tiden och sedan dess har jag vara suttit här.

Det händer väll inte så mkt mer idag, ska sova och bara ta det lungt. Imorgon måste jag plugga till biologiprovet och sen kanske jag ska in på stan och köpta tight, men vi få se imorgon.

Puss och kram

 

BIO MED SOFIE, 17 MAJ

Hej, innan jag åkte hem från lina så spelade vi nått spela haha, himlans roligt :) Men vid 3 åkte jag hem och när jag kom hem så kollade jag på tv och sedan hade mamma gjort pannkakor, mums! Efter jag hade ätit dom, hamnade jag här och har suttit här och pratar lite med sofie och då bestämde vi oss för att gå på bio och det blev filmen, Dumpad. Nån som har sett den? Men den verkar iaf bra så jag hoppas det :) Men nu måste jag fixa mig lite och sedan måste jag till bussen som går om en 10 då.

Vi hörs sen, puss

image299

LÖRDAG 17 MAJ

Hej, i går kväll så åkte jag aldrig till elin utan jag och lina la oss och kollade på "säg att du älskar mig" så himla bra film och hemskt dessutom. När filmen var slut så somnade vi.

Imorse vaknade vi vid 11, sedan dess har vi bara suttit vid datan och spelat nått spel, haha och fikat osv. Ska gå och fixa mig strax och sen så cyklar jag hem. Idag vet jag inte rikigt vad som händer, vet inte rikigt vad alla i världen ska göra. Men jag skulle vilja gå på bio men vi få se.

Måste fixa mig nu, later!


FREDAG 16 MAJ

Hej, skola som vanligt idag, på idotten så skulle vi springa eljuspåret.  Jag sprang med carro och hon peppade mig verkligen så att jag inte skulle ge upp och börja gå, och jag gick tyvärr ungefär en gång och resten sprang jag och jag känner mig stolt eftersom jag inte har nån bra kondition, haha thanks carro :) Men efter skolan så åkte jag in till stan och mötte lina och vi gick runt och kollade på lite skolavslutnings kläder till mig, men jag hittade tyvärr ingenting. Sen så åkte vi hem till mig och var där en stund och sen så skulle vi grilla så lina åkte hem och vi åkte till nåra vänner och käkade osv. Vid kvart i 8 cyklade jag till lina och nu sitter jag här med henne och kollar på talang. Ska iväg till elin ett tag sedan kanske och sedan ska jag tillbaka till lina och sova här , skriver mer sen kankse.

Vi hörs ,puss


TORSDAG 15 MAJ

Tja, imorse så hade vi fotbollsuttaning. Jag och lina gick till ip och där byte vi om lite och sedan så började vi spela matcher. Och våran klass var ju inte så bra, vann 1 match av 3, haha. Men sen så duschade vi, fixade osv. Gick tillbaka till skolan och hade vanlig lektioner, suck. Efter skolan följde linnea med mig hem, vi käkade, satt vi datan och hon ville platta håret på mig så hon fick göra det tillslut efter lite tjat, hihi :) Sedan tog vi bussen till IP och kollade på 94tjejerna som spela fotboll, dom vann med 2-1. Sen kollade vi lite på 94killarna men jag drog hem efter ett tag och när jag kom hem satt jag mig här och nu har jag precis pratar klart med frida. Om ett tag ska jag gå och sova, skööönnt!

God natt, vi hörs!



ONSDAG 14/5

Hej, efter jag hade skrivit det senaste inlägger så stack jag och linnea ut, typ gick runt lite och träffade lite folk osv. Efter 7 tiden så kom jag hem, då fikade jag lite och nu sitter jag här. När jag skrivt klart så ska jag läsa lite biologi och sedan kolla på lost :) Har inte så mkt mer att skriva, så vi hörs.

Hejsvejs!


ONSDAG 14 MAJ

Hej, imorse hade vi sovmorgon en stund. Klev upp, fixade mig osv och sedan fick jag skjus av pappa till skolan. På skolan hade det inte så mkt, på matlagnigen gjorde vi bärpaj, mums. Efter skolan fick jag och linnea skjus av pappa hem för bror hade redan åkt och han hade pengar, smart bror  ;) Kom hem för ett tag sedan och vi har bara käkat lite och nu sitter vi här. Ikväll ska vi vara med frida och sedan ska jag kolla på lost. Skriver kankse några rader sedan.

Vi hörs puss!


TISDAG 13 MAJ

Hej. Imorse vaknade jag och fixade mig osv. Åkte till skolan och där hände det inte så mkt, bara jobbiga lektioner och så. Efter skolan åkte jag hem satt mig här ett tag, käkade sedan mat och nu sitter jag här igen. Ska snart göra tyskan och sedan tänkte jag gå ut och springa men jag vet inte, kanske bara sitter inne och tar det lugnt och springer imorgon eller på torsdag. Har inte så mkt mer och skriva, brukar inte ha de nu på vardagar när det är skola, men jag skriver ändå ;) 

Vi hörs sedan

  


MÅNDAG 12 MAJ

När jag har skrivt klar och allt och när jag ska trycka på publicera så dampar allting, men jag skiva om allt för eran skull :)

Har som sagt inte hunnit skriva nått men det ska jag ordna nu. Skolan va dryg som vanligt, men ändå inte så jobbigt. Efter skolan åkte jag hem, gjortpotatisbullar och sedan var jag borta en sväng. Vid 7 tiden åkte till skolan för att kolla på rock olan (det är typ när nåra uppträder blabla) med alexandra, frida, angelica, ronja och tobbe typ. Efter så gick jag sandra frida och alex ner till frasse och köpte lite smått occh gott. Sen fick jag skjus av sandra hem till mig och när jag kom hem så kollade jag på andra avenyn och sedan satt jag mig här som vanligt. Ska snart krypa ner i sägen och somna, skönt :)

God natt, puss

skolan;
 

rock ola;
    

SÖNDAG 11 MAJ

Imorse vaknade jag kvart över 10, hoppade in i dusch, fikade osv. Sedan så kom det nåra vänner från härnösand och dom skulle till ikea så vi skulle passa desas barn, så idag har jag bara varit barnvakt :) Och mer har jag inte gjort. Dom har inte åkt hem än, men efter så ska jag kolla på andra aveyn, prata med frida i telefon och sedan sova. Imorgon börjar skolan igen på en helt vanlig vecka, uscha, men det är typ 4 veckor kvar bara, härligt.

Men nu måste jag tyvärr avsluta, kankse skriver sen, puss!

 

LÖRDAG KVÄLL

Hej, igår dagen började med att jag hämade upp julia, sarah och frida. Sedan åkte vi till carro och där var lina, tilda, josefin, ida, hanna, linnea ewelina emma och sarah. Vi käkade vi tacos och snackade osv. Sen kom även bea och mille och då körde vi en lekt typ, haha och åt massa onyttig saker. Hoppade lite studsmatta och sedan så bestämde vi oss för att åka och bada, eller det vara bara nåra som skulle bada. Carro och ida skjusade på vespa fram och tillbaka. Men sedan skulle ingen bada tydligen och då åkte/gick alla och då så gick jag, frida och tilda och mötte carro och sedan kom olof och kalle och gå vände vi och gick tillbaka till sjön, och carro doppade sig. Sedan så skjusade olof och kalle tilda och frida och jag och carro började gå. Sedan på vägen så kom dom tillbaka och vi fick skjus ner till carro igen. Väll hos carro så sjöng vi kareoker och dansade och så, skoj :) Efter 11 fick jag skjus av lina hem och när jag kom hem så somnade jag efter ett tag. Tack för en rolig kväll carro och alla andra <3


          

BILDER 9 MAJ

     

Här är den kofta/jack som jag fick av min mamma och som även blir dagen outfit :)
  

Måste dra nu, puss!

LÖRDAG 10 MAJ

Idag vaknade jag och lina klockan 10, fixde oss, fikade och sedan så gick vi ut och satt oss i solen, härligt väder! Satt ut och spelade uno och sedan kom louise. Vi fortsatte spela lite och sedan gick vi in och drygade lite bara. Efter ett tag gick vi till busshållsplatsen med lina för hon skulle hem, men då så missade hon bussen så vi satt och väntade med henne en stund. Men sedan gick jag och louise till hemköp och köpte godis. När vi kom hem så satt vi igång en film, hairspray. Men det var typ bara louise som kollade eftersom jag höll på med hennes design till bloggen. Nu har jag precis fixat mig och om ett tag så ska jag åka och hämta frida, julia och sarah och sedan åker vi till carro där vi ska käka tacos och massa onyttiga saker :) Kanske uppdaterar sedan därifrån, men annars får det blir ikväll när jag kommer hem. Tänkte lägga in lite bilder sen igår nu, innan jag drar också.

Later! / sara



FREDAG 9/5

Hej, nu sitter jag här med lina och bror och nördar datorn. Förut när lina kom så satt vi bara vid datan i nån timme, sedan bestämmde vi oss för att gå ut. Vi ville först ha en fotboll men jag hittade ingen så vid tog tennisrackert och boll och spelade tennis, haha det gick ingen vidare. Sedan så hämtade vi filtar och la oss ute och bara tog det lugnt, spelade uno och knäppte lite kort. Och vi kom in för ett tag sedan, och vi har bara suttit här. Vi ska väll inte göra nå mkt mer, bara sitta här och sedan sova :) Ska lägga in lite bilder från förut snart. Imorgon kankse jag ska på stan och på kvällen så ska jag på bio med älskingtjejer och sedan käka tacos och mysa, men mer om det imorgon.

Nu ska jag vara social med lina, vi hörs! http://linasjodiin.blogg.se/

Tyvärr det går inte alla lägga in bilder, kommer senare i kväll elr imorgon! ;o


BLOGGEN

Hello, jo visst är det strålade väder ute och solen lyser och man vill vara ute. Men jag är för trött och det är dött ute och jag blev så hilma sugen på att skriva här i bloggen, men jag har ingen ide om vad jag ska skriva om, tänkte att ni kunde hjälpa mig lite om vad man kan skriva om och så. Jag vill ha en blogg som är intressan att läsa och folk vill läsa dessutom! Men vi får gärna kommentera om vad ni vill att jag ska skiriva om. 

Nu har jag bett lina att ladda ner "säg att du älska mig". Det var ett tag sedan jag såg den, kommer väll inte ihåg så mkt, men jag minns vad den handlade om. Jag älskar filmen, den var väldigt bra, jag börjad tillomed grina. Ni som inte har sett den, se den säger jag bara! Och du som har sett den, tycker du som jag eller tvärtom? Kommentera tack. :)  

image256


FREDAG 9 MAJ

Äntligen fredag. Idag på skolan hade vi helt vanligt dag, dagen gick ganska snabbt och när jag kom hem så fikade jag, oboy och macka mums! Och sedan dess har jag bara suttit här. I eftermiddag kommer lina och hon ska sova här inatt. Kanske kolla på nån film och bara ta det lugnt, vi få se vad som händer. Mamma skulle köpa en klänningen till mig som jag skulle kankse ha på skolavlutiningen men när hon kom in till stan så fanns den varken där elr birsta ;/ men hittar säkert en annan klänning iställe. Hon köpte en kofta elr vad man ska kalla de till mig, tack mamma :) Lägger ut en bild på den sedan. Men skriver mer ikväll, ses.

GRATTIS ALEXANDRA, HOPPAS DU FÅR EN BRA FÖDELSEDAG! :)

 

TORDAG 8/5

Hej, kom hem från stan för ett tag sedan. Blev ingeting köpt, och blev lite små less på mamma. Köpte en glass, satt oss på torget en stund och sedan tog jag bussen hem och mamma stannade och väntade på bror. Och när jag kom hem satt jag mig direkt här, så har inte gjort så mkt mer. Resten av kvällen så ska jag bara ta det lugnt, kolla på tv, chilla och duscha ;)

Vi hörs !

 2 månader kvar..


TORDAG 8 MAJ

Hej, idag på skolan pratade vi först om hälsa och sedan tog vi bussen till sporthallen för vi skulle ha ju-just, och det var väll rätt så roligt. Sen åkte jag, melinda och frida på frasses och käkade där och sedan hade vi en sista lektion om rökning, sen fick vi sluta. Linnea följde med mig hem en stund, kollade på repris på andra avenyn och sedan tog hon bussen in till stan. Och nu sitter jag här framför datan som vanligt. Om en timme ska jag ocks¨åka in på stan med mamma, ska kankse köpa skolavlslutnings klännig och kankse en kofta som jag nämnde i förra inlägget, vi få se vad jag kommer hem med :)

Vi hörs sedan, puss!

 gammal bild

ONSDAG 7/5

Som sagt så fick jag ju byta kläder och sedan hoppa på cykeln för att möta alex. Satt vid skolan och bara drygade, och blev typ dissad (?) Sen så cyklade vi till konsum och jag köpte tuggummi och sedan cyklade vi bara runt. Halv 9 cyklade jag hem och satt mig vid datan och kollade lite på flygbiljtter. Och nu har jag precis kollat på lost, ska strax gå och lägga mig, men först ska jag lägga in lite bilder och kollar på mer flyg.


Det går tyvärr inte att lägga in bilder för mig här, lägger in imorgon, god natt <3

ONDAG 7 MAJ

Hej, idag på skolan hade vi brotting första timmen, gick väll ingen bra haha. Sen hade vi folktandvård, sen hemkunskap och jag fick vara med rasmus och vi gjorde typ pastasallad. Sedan var det lunch, och efter hade vi fortsättning om självkänsla igen. Efter skolan så åkte jag hem och efter en stund kom lina, och efter ett tag så tog vi bussen in till stan och sedan till birsta. Lina köpte en ipod och jag kollade på skolavslutningskläder och hittade en klänning jag kankse ska köpa. Också hittade jag en kofta jag också vill ja :) Sedan fick vi skjus av lina pappa och nu sitter jag här som vanligt. Skulla egentilgen kolla flygbiljetter till mamma och pappa men jag måste byta kläder och sedan hoppa på cyklen och möta alex i bergsåker, och jag ska hinna det på mindre än 5 minuter, hihi.

Lägger in bildern sedan, måste rusa nu, tinjeling!


TISDAG 6/5

Hej, i förra inlägget så skulle jag ju kankse gå ut och gå. Men jag bestämmde mig för att jogga/springa lite ist, så jag byte om, tog min mp3 och sprang i 30minuter men paus, hihi. Men jag kände att jag behöver det dära för jag måste få bättre kondition och att jag inte har nån träning och måste röra på mig iaf. Men jag ska fortsatta peppa mig själv och börja gå ut och springa/gå, så jag kommer i from till sommaren, haha glöm sara! Men när jag kom hem tog jag ett äpple, tog det lungt och sedan duschade jag. Och nu har jag precis läst nåra sider i biologin och det känns skönt att ha läst den redan eftersom det är många sidor och jag vill inte plugga i helgen. Men om en halv timme är det andra avenyn och sen desperate housewives och sedan sova!

Vi hörs imorgon, puss!





TISDAG 6 MAJ

Hej, som sagt så har vi ju tema vecka om liv & hälsa denna vecka. Imorse så hade vi morgongympa, sen brännboll och min klass kom sist av alla, haha! Sedan hade vi lunch och efter så var det nån kvinna som pratade om sjävkänsla och självfortroend idag igen, fast det var en annan tjej. Sista timmen kollade vi på nån film om hiphip och indvandrade, men varken vi elever eller lärare förstog nått om film. Så vi fick sluta tidigare och så satt jag ute med alex, tilda och linnea och väntade på min bror men han hade redan åkt hem, eftersom han inte mådde nå bra så då fick pappa hämtade mig och när jag kom hem så satt jag mig här och sitter fortfarande här. Ikväll så ska jag läsa biologin och sedan ska jag kankse ut och gå, måste röra på mig nu eftersom träningen har slutat för säsongen, men vi få se.

Ses, puss

morgongympa


MÅNDAG 5/4

Efter jag hade skivit sist, så käkade middag och sedan cyklade jag till bergsåker och träffade alexandra, anna och emelie, skönt att få träffa emelieigen! Efter ett tag stack emelie och anna och då kom frida, gick till frasse och sedan så gick vi åt olika håll och jag for hem. När jag kom hem så gjorde varm oboy och kollade på andra avenyn, mys! Och nu sitter jag här, ska prata i telefon med frida och sedan sova.

Ska gå, later!


MÅNDAG 5 MAJ

Imorse hade jag en lite sovmorgon, klev upp och fixade mig. Vid halv 9 tog jag bussen till tonhallen med alla andra från skolan. Först kollade vi på nån teater om knark och sedan var det en lite paus och då käkade vi godis och så. Sen när pausen var slut så skulle vi kolla på nån som snackade om självförtroend och sånt. Efter så fick vi gå tillbaka till skolan och när vi kom tillbaka så var det lunch men åt ingeting, eftersom det var lax. Efter hade vi rast och sedan hade vi musikprov, det gick väll ganska bra tror jag! Pappa hämtade mig på skolan och när vi kom hem så fixade vi min cykel så nu kan jag cykla igen, sen dess har jag bara suttit här. Ikväll så ska jag ut med alex och frida och nå mer kankse :)

Vi hörs sedan, puss!

 

SÖNDAG 4/5

Sist jag skrev skulle jag ju käka och så blev det också, mums! Efter så ville jag egentilgen ut, men ingen hörde av sig, dissad kankse (?) Men då så kollade jag lite på tv ist och sedan bestämmde jag mig för att baka chokladbollar och dom blev goda faktiskt. Sedan så läste jag lite biologi, kollade på andra avenyn och nu sitter jag här. Ska snart läsa lite till musikprovet och sen sova. Imorgon har jag en liten sovmorgon för vi ska kolla på teater klockan 9 och då kanske pappa skjusar in mig till tonhallen elr så tar jag bussen med alla andra i klassen/skolan.

Vi hörs, puss!

image246


SÖNDAG 4 MAJ

Hej, tog en paus från mitt pluggande för jag skulle skriva nåra rader här. Idag vaknade jag 11, har inte hunnit göra så mycket idag, bara att käka frulle, sitta vid datan och plugga lite. Idag så ska jag kolla på repriset på desperat housewife och sedan ska jag ute med lite folk som vanligt, men jag skriver om det mer sedan.

- Nu måste jag tillbaka till mitt pluggande, vi hörs sedan!

Har inte gjort så mkt idag, har pluggat, duschat och nu har jag precis kollat klart på desperat housewife och ska snart käka mat. Ikväll vet jag inte om jag ska ut, ingen läju ska det, men annars ska jag bara ta det lugnt och kollar på andra avenyn. Jag har räknat ut att det bara är 5 veckor kvar i skolan, fatta vad skönt!

- Men nu ska jag käka, magen kurrar later!

LÖRDAG 3/4

Tja, kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Innan så var jag ute med frida louise alex sarah tilda ewelina och dani, vi var först på österro, sen gick vi ner till konsum och köpte godis. Sedan gick vi till lekparken i bergsåker och där träffade vi dani. Typ käkade godis, snackade och ringde Hilale, haha! Men sedan tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Ska väll gå och lägga mig om ett tag och bara sova ut som jag inte gjort på de 2 senaste dagarna typ, men jag kan inte sova bort hela dagen heller, hihi :)

Nu blev jag törstig, måste hämta vatten, vi hörs puss!

image244

LÖRDAG 3 MAJ

Hellu, imorse vaknade jag upp hos lina av att min mobil ringde. Mamma sa att vi till nåra vänner klockan 2 och att vi måste in på stan vid halv 1 för att köpa presenter, så det var bara att kliva upp. Fixade mig lite, fikade och sedan tog jag bussen hem. När jag kom hem så tog jag på mig andra kläder och sedan tog jag och mamma bussen in till stan. Vi gick runt och letade presenter, och till slut hittade vi snygga saker. Sen åkte vi till nåra vänner i nacksta och dom bjöd oss på fika och Elvira och Edvin öpnnade presenterna och jag hoppas dom blev nöjd :) Vid halv 4 åkte i hem och sedan dess har jag bara suttit här. Ikväll ska jag ut med frida och alex iaf, men innan ska jag plugga till musikprovet och käka.

Men vi hörs, puss!


NY DESIGN

Hej, som ni ser så har jag en ny desgin. Matilda har gjort en ny till mig, började bli lite less på den andra men den var ju snygg ändå. Men nu är jag väldigt nöjd med den nya, skit fin ju :)
Tack så mycket Matilda :) http://mahuldan.blogg.se/

Men nu ska jag sova, vi hörs puss!

FREDAG 2/4

Hej, allt bra? Själv mår jag prima. Men efter det senaste inlägget så läste jag lite biologi, måste typ läsa 13 sidor i boken, suck. Men efter jag hade läst, så gick jag ner till våran granne och fikade lite för hon bjöd oss och sedan åkte jag till bergsåker och åt middag hos nåra vänner. Sedan gick jag till alex, var där i 10 minuter och sedan gick vi till österro skola för att möta micke, rickard och felix. Sedan så cyklade vi och träffade molly, tova, linus och två till tjejer. Vi skulle mot elin men det gick jävligt segt må jag säga. Dom smälde raketer och en raketer kom precis ovanför mitt huvud, farliga killar ;o Men efter ett tag kom vi äntilgen till elin och där gjorde vi inte så mkt, snackade och skrattade mest. Efter halv 10 så gick jag till lina och har mest bara suttit här. Ska sussa hos henne inatt, ska väll kolla på film och så bara.

Men nu ska jag vara social med lina, vi hörs puss!

   

FREDAG 2 MAJ

Tja, igår på dagen var jag ju och kollade på fotboll och idag desamma. Klev upp halv 10 och tog 11 bussen och sedan åkte jag till skönsmon med sandra och efter ett tag kom jennifer. Kollade på lite matcher och bara drygade lite. Vid 1 tiden så åkte vi hem och sedan dess har jag bara suttit här och måste snart plugga lite. Ikväll så vet jag inte vad som händer, först så ska jag iaf grilla med familjen och vänner men sedan så vet jag inte, skulle vara med nån och sedan skulle kankse sova hos lina, men vi få se hur det blir :)

Tror jag ska plugga, later!


BILDER SEDAN VALBORG

Lägger in nåra bilder här och resten får ni se på, http://sarasamardzic.bilddagboken.se/p/main.html

         

Har bilder kvar, men visa är suddiga och jag väntar på att lite annat folk ska skicka andra bilder, så ni får njuta av dom ni fick denna stund, puss!

TORDAG 1/4

Hello, har precis duschat. Innan så var jag jennifer sandra och frida i granloholm hos jennifer. Vi gjorde inge mkt, gick till ica och sedan var vi ute och drygade och efter ett tag kom ewelina louise sarah och emma och vi snackade en stund och sedan åkte dom åt sitt håll och vi gick hem. Imorgon så ska jag tilll kuben igen, men jag skriver mer imorgon om det, ska lägga in bilder sedan valborg ; )

Vi hörs, puss


MIN VALBORG, SISTA APRIL

Tjenare, nu ska jag berätta om min valborg. För det först så ska jag berätta vilka jag spenderade min kväll med frida ewelina linnea louise emma sarah bea melinda alex fredde dani daniel hanna lina tilda elin isa emelie elias felix micke rickard mfl. Men iaf för så åkte jag till frida, där fixade vi oss och sedan gick vi till lillhälom och efter en stund kom det lite mer folk men det vara tråkigt då ändå, för vi visste inte vad vi skulle hitta på. Men sen efter alla barnfamiljer försvann så blev det roligare för då kom det ännu mer folk och vi smälde raketer och knäppte massa kort och skojade. Sedan gick vi och hoppade studsmatta hos elin en stund och sedan så stannade nåra kvar och vi andra gick imot österro skola, men jag hann knappt vara där i 10 minuter innan jag skulle hem, gick och mötte mamma och sedan hämtade pappa upp oss och när jag kom hem så tog jag det bara lugnt och så.

Tack för en roligt ikväll, pojkar och flickor, <3



- Bilder från valborg kommer ikväll, för nu ska jag ut med jennifer frida och sandra, skriver mer sedan puss!


TOSDAG 1 MAJ

Hej, jag skulle ju åka halv 10 och som ni ser har jag inte kommit iväg än. Men jag och frida bestämmde att vi skulle åka lite senare. Och nu sitter jag här och väntar på att frida ska bli klar nångång, dryga människa det dära ;) Men när jag kommer hem så kommer jag att att skiva om min valborg och lägga in bilder.

Men nu är frida klar. måste gå, vi hörs sedan!


VALBORG, HÄRLIG KVÄLL

Hej. Min kväll var jävligt härligt må ja säga, men jag tänker inte berätta om den nu, ni får vänta till imorgon. För jag ska gå och sova och imorgon ska jag upp 8-halv9 för att ta halv 10 bussen till kuben och kolla på fotboll, vem fan orkar egentilgen det på lovet? Så jag kommer inte skirva om min valborg förens senare på dagen, tyvärr.

Men nu ska jag sova, later!


RSS 2.0