UMEAAAA

ska väl bra nåra rader innan frida ringer och innan jag somnar..

i fredags vakande jag, fixade mig osv. stack till skolan och hade matte, efter 30 minuter så gick typ mer än halva klassen för att kolla på vårshowen på hedbergska. typ bara jag och frida som var kvar av alla oss tjejer + nåra få killar. Men så på idrotten så var vi väl runt 9 personer, spelade badminton. NICE. Men skolan flöt på och äntilgen fick vi sluta. När jag kom hem så satt jag med vid datan först och sedan så började jag packa saker till umeå. Runt 6 kom Niklas och hämtade mig och även elina var i bilen och sedan så åkte vi och hämtade Sofie och Erik. Sedan vare bara raka vägen imot umeå. HAHA, fyfan vad roligt vi hade i bilen, kan inte sluta garva åt det! Men vid halv 10 så var vi i umeå, åkte lite fel när vi skulle åka till hotellet men vi fick se lite av umeå, så det var ju inte farligt. Men vi kom sist av alla och niklas tyckte inte om det, haha. Men iaf, vi checkade in på hotellet och sedan så bestämde jag och sofie oss att bada innan vi skulle gå och lägga oss. När vi kom in till poolen så satt det en gubbe där naken, han ba: kom in då jag ska täcka för det heliga. haha! Men vi typ bara badade i 5 minuter och sedan gick vi upp till rummet och sov!

ojoj, nu blir det mkt skrivade.

i lördags så vaknade jag och sofie halv 8, helt döda, trött som fan! Men vi fixade oss osv. Vid 8 så gick vi ner och åt frukost, mums med hotelfrukost! Efter vi hade ätit så gick vi upp till rummet och gjorde oss klar mer och blabla.. Vid 9 så åkte vi till hallen, typ började värma upp och så. Vid 10 så var min första match, gick bra vann den :) min nästa match förlorade jag och den sista matchen vann jag. Kom 2 i poolen så jag fick möta nån tjej från härnösand, vann den matchen och sedan kom jag till kvartfinal och förlorade den med typ 24-22, 21-nånting. Men så i dubbel så vann jag och sofie våran först match och den andra matchen vare WO på. Men efter vi hade spelat klart så gick vi och plockade nåra bra bollar, för vi har sämst bollar till träningen. Men vid 9 så kom Micke och hämtade oss och vi åkte till mcdonken och köpte mat där. Jag och sofie åkte till hotellet där bara hon och jag var ifrån bergsåker, men vi åt och sedan så gick vi ner och badade igen. Svin roligt hade vi, haha! Men efter 11 nångång så gick vi och duchade och sedan när vi var klar så gick vi upp till rummet och lämnade sakerna och sedan så gick vi för att söka vart alla var, men ingen var där på hotellet (asså från bergsåker) så vi fick panik och typ skickade sms till mille och dom sa att dom var och åt. Och typ 5 minuter efter kommer alla tillbaka, puuuh! Men 12 så gick vi och la oss och somnade jävligt fort! Men jag skriver om söndagen imorgon, godnatt puss!

i söndag så vaknade vi vid halv 8 igen, fixade oss osv. Vid 8 gick vi ner och åt frukost och sedan gick vi till rummet och packade. Vid 9 så checkade vi ut och sedan åkte vi till hallen. När vi kom dit så kollade vi på när några spelade. Och helt plötsligt så var det jag och sofie som skulle spela våran dubbel mot Johanna och Erika. Gick väll sådär, inte som jag hade tänkt mig, men vi kom iaf 3 i dubbel. Sedan gick vi och duschade och sedan åt vi lunch med frida också : ) Sedan så satt vi bara och kollade när nåra spelade, blandannat en snygging! haha. Men klockan 3 så åkte vi hem. Lika roligt hem som dit! Vi stannade på Max i övik och käkade och sedan så fortsatt vi hem och kom hem vid 7 tiden. HOME UGLY HOME! Nejdå, men var less på att vara hemma så det var skönt att komma bort ett tag, men ändå skönt att vara hemma , komplicerat haha(?)

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!... i will never forget


    
    

PALLA

jag orkar inte skriva idag, och lär ju inte göra det förens jag känner för att göra det. Men i veckan blir det ändå bara skola, plugg och träning. Och i helgen åker jag till umeå, men skriver innan dess, i promise!

 /sarasamardzic


NY MOBIL

idag så vaknade jag efter 10 ungefär, kikade lite på tv och sedan duschade jag. Efter jag hade duschat så fixade jag mig, åt osv. Vid 12 åkte jag, papi och dario till elgiganten. Inne på elgiganten så ser vi en att det är typ 2 mobiler och få abonemang på ena, och eftersom vi ändå skulle förlänga pappas abonemang och pappa ville också ha en ny mobil så köpt vi 2 mobiler för 1 kr + minneskort, nice :) Sedan skulle jag egenligen vara med linnea men hon kunde inte så då åkte jag hem, fixade med mobilen och pluggade. Åt middag runt halv 5 och sedan dess har jag suttit här och nu ska dario ha datan ett tag. HEJDÅ PUSS!

 /sarasamardzic

EWELINA RENSTRÖM

Igår så vare skola som vanligt, på idrotten så spelade vi handboll, det funkar iaf.. Efter skolan så åkte jag på stan med ewelinababe. Typ kikade lite och ewe köpte ett par jeans och en adiads kofta. När vi kom hem så hakade vi grönsaker eftersom vi skulle mumsa i oss tacos. Vi åt och sedan satt vi oss vi datan och drygade tills typ 8 och då gick vi till hemköp och köpte dipp. Gick hem, och på vägen hem så gick vi över isen, först ramlade ewe engång och sen båda två och sedan jag, haha fan vad vi garvade! Gick hem och kollade på let dance och åt tacoschips. Sedan så drygade vi vid datan till typ 12 och vi somnade runt halv 1 kanske.

Imorse vakande jag runt halv 11 av att ewe låg och "rapade". Var fortfarande trött fast vi somnade efter 12 nångång, men aja. Klev upp åt frukost och sedan fixade vi oss. Runt 1 så åkte jag, ewe, louise och papi till birsta. Kollade på mobil, men det blev ingen idag. Men ska dit imorgon ist. Sedan så åkte vi hem till mig och kollade på "tre systra och en mamma" och sedan åkte ewe och louise hem. Sedan dess har jag ätit, och bara suttit här, ska egentilgen plugga men jag gör det innan jag ska sova, roligt liv (?) not.. HEJDÅ PUSSAR!

  /sarasamardzic

MEN HEJ PÅ DIG MED

idag så flöt skolan bara på som vanligt, drygt med torsdagar! Efter skolan så följde linnea med mig hem, typ satt vid datan och åt. Runt halv 6 så åkte vi till min träning. Drygt träning, gick sämst. Efter träningen så åkte linnea hem till sig och jag hem till mig och duschade och sedan dess har jag bara suttit här. Men nu ska jag gå och torka håret, prata med frida i telefon och sedan sova. god natt pussar.

 /sarasamardzic

I HATE THAT A LOVE YOU

tisdag.. skolan bara flöt på och sedan så vare träning.
jaa, jag kanske tkr synd om dig, men du skämmer ju ut mig, hemskt ffs

idag.. skolan gick snabbis och bra idag, onsdag bästa fan, ever! på matlagningen gjorde vi pannkakor, mumma :) När jag kom hem, så kollade jag på tv, åt och satt vid datan, också har jag faktiskt pluggat fysik, suck. 
Men nu ska jag sitta och dryga här, och sedan kanske frida ringer mig, snackar lite med den sötfis och sedan sova.PUSSAR

 /sarasamardzic

MÅNDAG

idag vare bara skola som vanligt, dagen flöt på. Efter skolan så följade jag med frida hem, fikade och kollade på tv O.C och The war at home. Vid 6 var jag hemma och sedan dess har jag kollar på andra avenyn och bara suttit här. Som ni ner så har jag inte mkt att skriva om på dagarna, men jag ska försöka skriv ändå. HEJDÅ PUSSAR!

 / sarasamardzic

DU ÄR FUL FUL, SÅ JÄVLA FUL FUL FUL

Idag vaknade jag halv 11, åt frukost och sedan fixade jag mig.  Jag och frida åkte in på stan kl halv 1, kikade runt lite och sedan skulle vi på mcdonken, men dom hade stängt. Så vi tog bussen till birsta och käkade på mcdonken där isf, fettosar :) Kikade runt lite där också, köpte ett par örhängen och gummisnodds. Runt 4 hämtade papi oss, vi skjusade hem frida och när jag kom hem så duschade jag och sedan dess har jag bara suttit här framför datan och nördat. Men om 25 minunter äre andra avenyn förfan. PUSSAR.

 /sarasamardzic

DANCING IN THE DARK

Igår så webbade jag med lorry en stund och sedan kom frida och vi kollade på film, en mamma och tre systrar bra film. Efter film så satt vi bara vi datan och nördade. Gick och la oss runt 1-halv2. Imorse vaknade jag kl 12 och då säger frida att hon vaknade 11 och att hon inte ville väcka mig ;o Men jag hoppade in i duschen, och sedan fikade vi. Klockan 2 skulle vi sälja bingolottor på hemköp, så stack dit och sålde 4 st på 2 timmar, jippi (?) Runt 4 så åkte jag och family till kinaresturang och åt, gott :) Sedan skjuade pappa ner mig till IP där frida, ronja, tobbe och hans kompisar skulle åka skriskor, själv pallade jag inte att åka. Efter en timma elr nått så gick jag och frida hem till henne, drygade lite vid datan och sedan satt vi igång en film, Daddy Day Camp. Vid 10 kommer pappa och hämtar mig och sedan dess har jag bara suttit här och ska snart gå ochlägga mig tror jag, god natt och pussar.

 /sarasamardzic

Filen du valde är ingen giltig bildfil. Filtyperna JPG och GIF stöds.  MEN VAFAN!!


FREDAG

Skola som vanligt, men otroligt roligt på lunchen! Jag, frida, tony och linnea stack ner till cafeterian och där bad vi Filippo (?) att höja musiken osv. Och sedan kom det den dära heeeeyyy heeyy babe oh aah -låten och fyfan vad vi sjung, så jävla roligt. Sedan kom typ louise och ewe och hon äger på armbrytning , förfan! Sedan kom det folk och vi åker ut alla. Efter skolan så åkte jag till stan med lorry och frida, gick runt och kikade. Runt halv 5 var jag hemma, kollade på tv på simpson och sedan så somnade jag och sov i en halvtimma ungefär. När jag vakande jag satt jag mig här vid datan och har suttit här sedan dess. Family är borta, så är ensam hemma och frida ska komma och göra mig sällskap och sova här. Men nu ska jag webba med lorry, så pussar!

   /sarasamardzic

SNYGGING

Idag så vaknade jag, fixade mig och åt frukost. Åkte till skolan vid 10 i 8,  och var på skolan runt 5 över. Först på morgonen skulle vi ha slöjd, men efter typ 15 minuter hade inte våran slöjdlärare kommit än så vi stack till personalrummet och frågade om hon var här idag, men nej tydligen. Det hade stått en lapp redan igår att hon var sjuk, så vi kunde ha haft sovmorgon suck. Lärarna kan väl berätta att hon var sjuk elr (?) Men iaf dagen flöt på och slutade 5 minuter tidgare, wow först gången på grånkans lektioner. Men jag och emelie lyckade ändå miss bussen, så vi fick vänta en kvart men vi stog och pratade och hade trevligt medans. När jag kom hem så gjorde jag mat, potatisbullar (Y) och sedan vare bara att träna. Och nu har jag precis duschat och ska snart gå och torka håret och plugga lite skit. PUSSAR!


det går inte att lägga in nån bild ? aja, försöker sedan

CARRO, KOM HEM

Skola idag som vanligt, äckel mat som vanligt också. Men hade matlagning så gjorde pizza, tjockt men mums. När jag kom hem så kollade jag på tv, kollade på simpson, bäst fan (Y) och sedan så somnade jag, sov typ en timma. När jag vaknade så satt jag mig här vid datan, och sedan så pluggade jag matte, typ 2-3 sidor, suck. Och sedan dess har jag bara suttit här , elr jag har kollat på simpson igen, haha! Men nu sitter jag och lodar vi datan, och det ska jag fortsätta med tills frida ringer mig, later!

CARRO, JAG SAKNAR DIG. KOM HEM BABE <3

  /sarasamardzic

TRÄNING

Idag vare skolan som vanligt då, drygt. Men på kören så fick vi se film från lucian och julshowen, haha. Men dag flöt förbi och vi fick sluta 10 i 4 idag. Men såklart så äre fullt på bussen också precis innan jag, dario, lorry och linnea så in, så säger hon att det inte får plast nån mer och stänger dörren, suck. Men efter 5 minuter så kommer det en annan buss, tur de. Sedan jag kom hem har jag bara suttit här och ska snart typ fixa mig och äta och sedan ska jag på träning. pussar!

 /sarasamardzic

SKOLA

Idag vaknade jag halv 7, fixade mig och åt. Sedan vid 10 i 8 åkte jag till skolan och skolan flöt på som vanligt.. Efter skolan så åkte jag på stan med frida och tilda, kikade runt lite och käkade på donken. Kom hem vid 6 och sedan dess har jag bara suttit här och kollat på andra avenyn :) Men nu ska jag pratar med frida i telefon, skirver imrogon puss!

 /sarasamardzic


INTE ETT JÄVLA SKIT

Idag så vaknade jag runt 10, och satt mig och kollade på tv. Sedan så tänkte jag gå och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår, men det snöade och blåste så jag orkade inte, satt mig vid datan ist. Men efter ett tag så skulle mami och papi gå till hemköp och då bad dom mig och dario följa med. Först tvekade vi, men sedan så övertalade som oss. Så vi gick till hemköp lämnade tillbaka filmen, och handlade lite. När jag kom hem, så satt jag mig vid datan, tv och sedan så åt vi, mums :) Efter jag hade ätit satt jag mig här igen, sedan så duschade jag och sedan hamnade jag här igen, haha. Har nyss pratat med frida i telefon och strax ska jag kolla på andra avenyn och käka choklad, mmmm marabooou. PUSSAR!

skolan imorgon ;/ fyfan, vad jag hatare!


 /sarasamardzic

FILM OCH GODIS

Idag så vaknade jag vid halv 10, duschade, åt och fixade mig. Det var meningen att jag, frida och dani skulle ta 12 bussen in till stan, men frida han typ inte med den och skit. Så då skulle vi ta halv 1 bussen, och innan ringer jag frida och frågar vart hon är, hon sa att hon fick skjus in till stan. Jag klev iaf på bussen, träffade dani och sedan ringe jag frida när jag var på bussen, frågar vart hon var, nej, hon hade inte åkt än. Men jag och dani gick in till hemköp och väntade på frida. Efter typ en halvtimma ringer vi henne och hon säger att hon sitter på bussen och är vid stan nu, jaha (?) ;) Vi gick ut till busshållsplatsen, träffade henne och sedan så började vi kika runt, köpte en typ tröja med "högkjol". Men vi gick bara runt och runt, käkade på donken igen, suck.. Men vid kvart över 4 tog vi bussen hem, elr jag och frida tog bussen till hemköp i granlo och hyrde film och köpte godis. Och sedan åkte frida hem och jag till mig. Och nu sitter jag här, ska snart till frida, vid 6 ungefär och kolla på film :) Skriver sedan, pussar!
-
Efter jag skrev sist så åkte jag till frida, satt i hennes rum och lyssnade på musik och käkade godis. Efter en stund så åkte vi till Tilda där Lina även vara. Vi nördade först data, och sedan satt jag igång filmen vi hade hyrt, och det var fan bara jag mest som såg den, typ tilda och frida nån gång då och då, onödigt att hyra då..  Men käkade popcorn, och kollade på filmen 1 timma ungefär, och sedan blev det tråkigt för att det var en skräkis, men det hänte INGETING läskigt, så jag satt mig vid data med dom andra och typ 5-10 minuter efter så kom allt det läskiga typ, tacktack ;o haha! Men vi satt vi datan och knäppte kort och drygade, sedan så gick vi ut en stund och hade trevligt :) Men gick in sedan och kollade på nått på tv och sedan hämtade pappa mig och lina. När jag kom hem så satt jag mig här, som vanligt.. Men jag ska dra och sova typ nu, god natt och pussar!

 /sarasamardzic

PEACE

Idag så vaknade jag vid kvart i 11, åt och nu sitter jag här som vanligt.. Men jag ska ta och fixa mig snart, så jag är klar. För ska på birsta elr stan med mami, emelie och hennes mamma. Och ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska vara med frida och ewe och kolla på nån film, myspys! Men skirver sedan, pussar
-
Nu sitter man här och skriver också råkar med trycka ner rutan, lyckat (?)
Men iaf, så var jag på stan med emelie, mami och hennes mamma. Hittade ett par skit snygg jeans med det fanns inte min stolek så ska kolla nästa vecka om det finns. Men vi gick runt, käkade på donken och så köpte jag och emelie ett varsin linne och troser. Men efter typ 4 timmar, så lessnade vi och vi åkte hem till mig, kollade på tv och fikade. Sedan när emelie skulle åka hem så fick jag skjus av dom till ewelina, riktigt snällt :) Var hos ewe, sedan kom louise och frida, och så startade vi filmen, IAM LEGEND, den har inte kommit ut på bio än, nannanan (Y) Men skit bra film, fan vad ewe och frida grinade, haha! Efter film så satt vi och drygade vi datan och knäppte kort, och sedan så åkte jag hem och sedan dess har jag bara suttit här och pratar i telefon med frida. Men nu ska jag sova, godnatt puss!

  / sarasamardzic

Nu känner jag att jag vill ha tillbaka dom 2 senaste dagarna.
 Men man liksom hade nått att göra på dagarna!


TRÄNINGSVÄRK

idag så dagen precis ut som igår, klev upp halv 8, åt och fixade mig. Runt halv 9 åkte vi och hämtade frida och sedan åkte vi till sporthallen, dagen började som vanligt, fick spela med åsa, jippi (?) man vet fan inte om hon är tjej elr kille.. Efter lunchen var allt typ bara slö, spelade lagtävling, va med jennifer, emelie, tobbe och åsa och vi kom sist.. Och efter den dära tävlingen så satt man bara åt och bananer resten av dagen, roligt? Innan jag åkte hem så åkte jag på stan med frida och hennes mamma en stund. Efter jag varit där så åkte jag hem, åt sov duschade tvn datan osv.. Men jag orkar fan ingeting, har så jävla träningsvärk, i armarna, rumpan, låren och vaden. Men nu ska jag loda vi msn, lunar och bilddagboken. Puss på rumpan!

om jag hittar nåra bilder från dom 2 senaste dagarna så läggar jag in nåra här och på bilddagboken;
http://sarasamardzic.bilddagboken.se/

-
Har suttit här och loda hela kvällen nästan. Pratade med frida i telefon också, mys!
Juste, de jag skrev här upp, om badmintonlägret och så, kankse ni trodde att jag tyckte det var tråkigt,  men det var det inte, det var roligt fast man bara satt och slöade. Men imorgon blir det stan elr birsta med mami, emelie och hennes mamma :) PUSSAR


 /sarasamardzic


BADMINTONLÄGER

Dagen började med att jag klev upp kl halv 8, fixade mig och åt. Vid tjugo i 8 så hämtade frida mig och vi åkte till sporthallen.. Där så började vi slå lite, gjorde nå övningar och skit.. Vid 11 gick vi och duschade och sedan så gick vi och åt, spagetti och kötfärssås. Sedan så gick vi tillbaka till sporthallen och gick till dani, oscar och linus som spelade pingis. Haha, snyggfrida spelade mot dani, hon äger (Y). Sedan vid 1 så började vi igen, övningar och matcher.. Efter ett tag så vare paus i ungeför 40 minuter, drygade med dani, oscar och linus. Dom trodde inte på att en tjej, var en tjej vid namnet ÅSA, fast hon ser ut som en kille.. haha, men roligt vare iaf :) Sedan så fortsatt vi och spela, och vi slutade vid ungefär 10 i 4. Sedan dess har jag bara suttit här och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch! puss.
-
Duscht, datan, tv, duscht, datan, tv osv..
Det är det ändra jag har gjort sedan jag kom hem. Jävligt trött är man också, och imorgon måste man kliva upp samma tid ;/ men nu ska jag satt mig framför tv en stund, pussar!

 /sarasamardzic

2008

Vaknade för en halv timma sedan, halv 1, så jävla trött. Skulle kunna sovit mer. Idag så ska jag vara med frida, och fråga mig inte vad vi ska hitta på, kanske kolla på OC elr nått. :) Slö dag, eftersom typ inget är öppte, tror ja (?) Men nu är jag hungrig, ska ta och käka frukost nu. PUSSAR
-
Medans jag käkade frukost så pratade jag med frida i telefon. Och vi bestämde att jag skulle åka till henne och umgås :) Tog bussen, och vi bestämde oss för att gå en promenad. Så vi traskade ner först mot gulhusen, in på konsum och stog där och drygade i ungefär 15 minuter, träffade även lina där, sedan gick vi mot lillhällom, upp mot österro, typ in på nån gata och sedan så hem till frida. När vi om hem så satt vi i gång en film, High school musical 2. Vid halv 7 tog jag bussen hem, och satt mig framför tv och kollade på förra avsnittet av andra avenyn och nu sitter jag här. Ikväll blir det bara sitta vid datan och packa ja, har ju badmintonläger imorgon i sporthallen kl 9, jag pallar inte att kliva upp kl 8 ;/ Men om man vill träna måste man.. Men om 15 minuter är det andra avenyn igen, ska ta och kika på det. bye suckers!  - Bilder från idag kommer sedan/imorgon...
-
Nu sitter jag här och väntar på att frida ska ringa mig. För typ en halvtimma sedan så hon att hon skulle ringa, min drygunge vettu ;) När hon ringer så ska hon hjälpa mig att packa tills imorgon, och sedan ska jag sova. Kanske lite tidigt, men måste klivia upp 8 när man egentilgen vill kliva upp 11-12. KOM TILL SPORTHALLEN IMORGON MELLAN 9-4 TYP, BEE THERE! :D Men måste packa nu, puss på magen!
-
Nu sitter jag här och pratar med frida i telefon. Nu har vi fått med oss 2 st till sporthallen imorgon, dani och oscar. MEN DU FÅR JU OCKSÅ KOMMA FFS! Men nu orkar jag fan itne skriva mer, pussar!

 
  /sarasamardzic

RSS 2.0