27 JULI

hello, sitter nu hos min farbror igen med mina kusiner. Just nu sitter jag och snackar lite med ewelina pa msn, och hon tror att jag e brun, men hon har fel ;) haha, aja. Men vadert ar inge vidare heller, var lite sol pa dagen, men sedan borjade det regna, men hoppas det blir fint till veckan :D

Men nu maste jag dra, vi hors puss!

BOSNIEN

Hej, just nu sitter jag hos min farbror. Har varit hos min kusnien i banja luka i en vecka och dar har vi gjort allt mojligt. Aja, det har varit regnat dom senaste 3 dagarna, medans det ar fint nu i sverige, suck :o men annars hare varit jattevarmt har ;) Men som tur var, var jag sjuk de dagarna ;) Men iaf jag maste fa mer farg, ar ingen brun , buhu :(( Men ska vara har i ungefar en vecka till och sedan aker vi till hvar, till min tremening bland annat och dar ska jag sola och bada det sista innan vi aker hem till sverige, fast jag vill stanna :/:/:/:/:(:( men jag vill saklart traffa alla , men vill anda stanna :o :D

Men nu ska jag vanta pa att mina kusiner kommer, vi hors puss

GÄSTBLOGGA!

Nä nu känner jag att jag måste få gästblogga lite.
Saknar Sara och Dario så otroligt mycket. Vill att dom ska komma hem NU!
Har så mycket att säga till dom känns de som, jag behöver er.
Det är så tomt här hemma utan er. Men jag hoppas att ni har det bra där i bosnien.
Synd att man inte kan ringa eller kan kan man väl men de är jättedyrt plus att
de kostar 3 kr för att skicka ett sms. Men tror jag ska skicka ett sms snart ändå.
bara för att kolla om dom har det bra. Men nu hade jag inte mycket att säga.
Ville egentligen bara säga att jag saknar dom otroligt mycket.
KOM HEM NU, SNÄLLA!  Saknar och älskar er otroligt  <3 // Lina Sjödin


I BOSNIEN

Hej, sitter nu i bosnien. Flyget till kroatien gick bra, och har varit i kroatien och solat och badat i en veckan nu, fott farg, men ingen so javla brun. :( aja, sjukt varmt are iaf, typ 30 och mer. iaf akte till bosnien idag och i overmorgon aker jag till min kusniner och pa fredag/lordag kommer mamma och pappa. Sedan aker vi tillbaka hit till bosnien ett par dagar, och sedan en veckan innan vi aker so ska vi till hvar och sola och bada mer! Men iaf saknat alla hemma, och forlot att jag inte hort av mig, men har ingen pengar kvar po mobilen, men pappa ska fylla po!

men nu ska bror fa datan, puss so lange



YEAH, 8 JULI

Hej, lyckades somna runt 12 och vaknade runt kvart över 3 igen. Väntar på att få gå in på toan så kan jag fixa mig och bli klar så kan vi åka, eller jag ska käka frukost också! Men jag kommer fram till Split, i Kroatien vid 13 tiden, och där hämtar min farbror oss och sedan åker vi vidare till Makarska, där jag ska sola och bada!

MEN NI FÅR HA DET SÅ TREVLIG, SÅ SYNS VI SÅ FORT JAG FOR TILLGÅNG TILL EN DATA,

puss så länge !!!


SNART SÅ..

Hej, efter jag skrivt senast, så gick jag ner och mötte frida och vi gick vidare till konsum och träffade alex, carro, tilda och ewelina! :) Dom handlade lite goda saker och sedan gick vi till tilda. Hos tilda så drygade vi lite först och sedan så kollade vi på en film, som jag redan hade sett, typ haloween (?) eller hur det stavas. Sa hejdå till alla och runt 10 åkte jag hem och när jag kom hem packade jag klar det sista och nu sitter jag här. Ska strax gå och lägga mig och sedan ska jag upp om 3 timmar igen och åka till arlanda, sedan till kroatien.

Kanske skriver nått innan jag åker till arlanda annars blir bloggpaus nu ett tag till jag får en data och skriva på, antingen dröjer det ett tag eller så inte. Men nu ska jag inte slösa min tid på att sitta vid datan, utan sola, bada och ha roligt med min släkt!

VI SES OM ETT TAG, HA DET SÅ ROLIGT I SVERIGE, PUSS SÅ LÄNGE!




7 JUNI, MÅNDAG

Hej, just nu sitter jag hos nåra vänner till oss. Vi har grillat, käkat och snacka massa, trevligt. Väntar på att frida ska höra av sig , så ska jag möta henne och sedan så ska vi träffa ewelina nånstans, ska typ säga hejdå och så :(.. Ikväll vet jag inte rikigit vad som händer, packa klart den sista och bara dryga vid datan helt enkelt. Jag vet inte om jag ska sova, eller vara vaken till 4 och sedan sova i bilen på vägen ner, få se hur jag gör :)

Men nu ska jag vara social med dom andra, vi hörs ikväll, puss


KROATIEN IMORGON

Hej, gick ju på konsum förut och köpte glass, mums! Jag och lina har precis kollar klar på csi, och nu ska jag gå till nåra vänner och grilla. Sedan ska jag träffa frida och ewelina en stund också :)

Men nu ska jag iväg och grilla då, puss


7 JUNI

Igår efter jag skrivit, så satte jag och lina igång Step up 2, sjukt bra film! Efter hämtade pappa mig, och när jag kom hem så satte jag mig vid datan, men eftersom datan laggade så fick jag stänga av den. Gick och la mig i sängen, läser nån bok och sedan somnade jag.

Imorse vaknade jag tidigare än vad jag brukar, suck. Klev upp, käkade frukost, satt vid datan ett tag, hoppade in i duschen och sedan så packad jag. När jag packat klar så fixade jag mig och sedan gick jag och mötte lina typ vid skolan och sedan gick vi till henne. Och sedan dess har vi bara suttit här, lagt in Fridas nya desgin också, kolla gärna ;) Nu blev jag sugen på en glass, magum classic , musms. Tror jag ska till konsum och köpa en!

Juste , inatt kl 4 åker jag till arlanda, och sedan kl 10 på morgonen så tar jag och bror flyget till kroatien, och då blir det inte mkt bloggande, tyvärr. Men jag kommer ju ha tillgång till en data lite då och då, faktiskt och plus att Lina är så snäll att hon skriver lite då och då också. Men jag skriver såklar ikväll och inatt innan jag åker och så, :)

Men nu ska jag springa till konsum och köpa glass, vi hörs puss!


2 DAGAR KVAR

Hej, efter jag skrivit senast så lekte jag bara med vincent hela tiden. Sedan blev det käk, fixa mig och sedan gick jag till lina. Mötte henne på frasses och gick sedan till konsum, för jag skulle köpa glass eftersom frasses hade stäng och sedan gick vi till henne. Hos henne så gjorde vi inte mkt, först hämtade vi pizza på pizzerian för henne familj skulle äta, och jag fick också en halv, tjockis ;o Efter käkat pizza så möblerade/städade vi hennes rum, och det blev rikigt snygg. Och nu sitter vi här, alldelse trötta efter städat också. Tror vi ska se step up 2 och sedan ska jag åka hem. Imorgon tror jag att jag bara ska packa klart och allting sånt, kanske träffar nåra brudar och säger hejdå innan också, för på måndag natt kl 4 åker jag till arland, härligt =)

Tänkt lägga in nåra bilder från åsens marknad nu också :)

        

vi hörs nått, puss


6 JUNI

Hej, imorse vaknade jag 10 över 11, men jag låg och drog mig till halv 12. När jag klev upp så var vincent här. Käkade frukost och sedan har jag bara suttit här och lekt lite med vincent. Idag vet jag inte rikigt vad som händer, tror jag bara sitter inne,läju packa lite och sedan ikväll kanske jag är med nån, hoppas iaf det , för nu äre bara 2 dagar kvar innan jag åker och vill träffa min vänner då också! ;)

Men vi hörs sedan, puss


5 JUNI

Igår så kom frida till mig och vi började med att pumpa hennes cykel och sedan cyklade vi till jennifer i granloholm. När vi kom till jennifer så skulle vi och emmelie på ica, men när vi var på väg så vände vi tillbaka till jennifer och tog cyklarna och cyklade ner till hemköp i granlo ist. Köpte lite gosaker på hemköp och sedan cyklade vi till frida.s, där även lina var, och där satt vi och väntade på jennifer (för hon skulle hem en snabbis). När hon kom, så satte vi igång en skräckis, apartment 1303 heter den. Alla satt typ och skrek, haha runt 11 så cyklade jag hem och när jag kom hem så kollade jag på csi med bror och sedan gick jag och la mig i sängen, men då kunde jag inte sova för att jag hörde Petter ända från stan, buhu jag vill också se han, åh :( Men efter ett tag somnade jag.
 
Imorse vaknade jag runt 11, klev upp och kollade lite på tv, käkade sedan frukost. Sedan så bestämde vi (familjen) oss för att åka på birsta och handla lite. Så jag fixade mig och vid 1 åkte vi in på birsta. Kollade runt lite och det blev en del köpt också, bla 2 par skor, väska, en ny kamera och nå saker till, tror jag. Haha, men det mesta av sakerna är väll till kroatien. Åkte sedan hem i 10 minuter och sedan skjusade pappa mig till frida. Gjorde inte så mkt där, snackade, jag hämtade filmerna och sedan gick jag till bussen. Men efter som jag trodde det var vardag så trodde jag att den skulle gå halv, men tydligen inte. Så jag fick vänta på bussen i 40 minuter, inte lite lack jag blev. Aja när jag kom hem så började jag packa lite smått till kroatien ooch sedan blev det käk. Efter käket så packade jag lite till och sedan så hämtade frida mig och vi åkte till jennifer där frida.s och emmelie var. Vi satte igång en film, kommer inte ihåg vad den hete med nånting med 30 days iaf :) När filmen var slut så gick emmelie hem och vi andra gick till en lekpark och där snackade vi lite och så bara. Nångång vid 11 kom fridas mamma och hämtade oss och jag fick skjus hem och nu sitter jag här.

Torsdag:
    
Fredag:
   
Lördag:
  

Förlåt att jag lägger upp bilder så sent, men ibland så funkar det inte för mig eller är det nått annat i vägen! Men jag hoppas att ni blir lite gladare att jag iaf lägger upp bilder ;)

Men vi hörs imorgon iaf, godnatt puss

3-4 JUNI

Hej, igår efter jag skrev det senaste så åkte jag, frida och louise och hyrde film, KM31 och dagboken blev det. Åkte sedan till frida en snabbis och sedan vidare till konsum. Där köpte vi hallon och chips och så träffade vi fredde, dani och niklas utanför som vi snackade med ett tag. Gick sedan till sarah, hämtade henne och sedan till frida igen. Där gjorde vi först den dära hallondrycken som jag gjorde illa fingret på. Och sedan satte vi igång filmen, KM31. Såg en stund av filmen och sedan kom fredde, dani och niklas och vi gick ut med dom och spelade kubb och fotboll. Vid 11 tiden började jag, louise och dom 3 killarna gå mot granlo för jag skulle hem till mig och det gick väldigt segt att gå. Sedan kom vi utanför mig och anton och hans kompisar kom och sedan stack jag in och dom gick iväg. När jag kom hem så snackade jag med mamma lite om kroatien och sedan somnade jag vid halv 2.

Imorse vaknade jag vid halv 12, klev upp, duschade, käkade frukost, gick ner till källarn och hämtade resväskan och sedan började jag fixa mig. Vid 2 tiden åkte jag in till stan med frida och hanna, och sedan kom även sandra. Kollade runt lite, dom åt glass på donken och sedan gick vi till karusellerna och träffade bror och louise och åkte 2 karuseller med frida och louise :) Sedan så väntade jag och bror på mamma och louise och frida gick åt ett annat håll. När mamma kom så kollade vi på skor och väska, hittade nån billig väska och sedan käkade jag langos och sedan tog vi bussen hem och jag hamnade här. Ikväll så äre mange schmidt och petter på gatufesten och jag ska inte gå, :(:(:(:(:(:(:( ååååhh. Aja, sitter och väntar på frida och sedan ska vi vara med  jennifer, emmelie, frida och lina iställe, så det kommer också bli roligt.

Nu måste jag gå ut och träffa frida, lägger upp bilder sedan, puss<3




3 JUNI

Hej, åkte in på stan med louise och där träffade vi elin, melinda och nåra andra. Vi bestämde oss för åka break dance, så dom köpte biljetter och vi hoppade på den, och den åkte serriös värsta länge, och jag hade svin ont i huvdet efter och skit. Och efter nåra minuter ville elin åka virvellvinden(stavning) , så jag fick åka med henne och jag ångrade att jag gjorde det. För jag fick åka hem för jag hade svin ont i huvudet, jag som inte brukar få så jävla ont i huve ;o När jag kom hem så gick jag och la mig och sov i en halvtimma, rikigt skönt! Klev sedan upp, och louise kom och vi käkade mat. Och nu sitter jag här och louise spelar kort med min bror. Ska strax åka och hämta frida och sedan ska vi åka och hyra film, sedan ska kolla på filmen hos frida och bara ta det lugnt, mys :)

Men nu ska jag åka och hyra film, pusshej

  

GATUFESTEN 08

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommer säker mer bilder när annat folk har skicka dom.
Det var flera som gick med oss, men har ingen bild på dom :(
Tack för en roligt kväll mina kära vänner ;)<3

2 JUNI

Nu känner jag mig som en iditot som inte skriver, förlåt :O

Hej, igår så klev jag och ewelina upp 11. Jag hoppade in i duschen och ewelina fixade sig. När jag var klar, så kom carro och louise och vi fixade oss ännu mer. Nångång vid 2-halv 3 åkte vi in till stan och träffade nåra andra brudar, vi kollade och bara drygade. Sedan gick vi till donken och nåra köpte glass och sedan när vi skulle ta bussen hem från stan för att åka hem och äta, så har jag tappat bort min mobil. Frida ringde till den och då var det en tjej från donken som svarade och sa att den var där och att jag kunde hämta den osv, så det var ju tur. Men innan så åkte jag och louise hem och käkade och sedan tog vi 6 bussen till stan igen, hämtade min mobil och träffade resten av folket. Gick till tivolit och runt massa och träffade annat folk, käkade glass, åkte karuseller och allt sånt, rikgit roligt. =) Runt 12 tiden kom pappa och hämtade mig, sarah, ewelina och louise och skjusade hem oss och jag gick och la mig.

Imorse vaknade jag vid 11, pratade lite med lina i telefon och nu sitter jag här. Vill in på stan idag och åka nån karusell eftersom köpt 10åkbandsak och då vill jag åka, men jag vet inte med vem jag ska åka in med, få väll höra med nån :)

Bilder kommer också, ska bara käka fruskot innan, hörs snart pusshej

1 JUNI , ewelina renström

Tjabba där ute,sitter här med ewelina och just nu snackar hon med louise i telefon. Blir väll upp nån timma till och sedan ska vi sova. Funderar på att knäppa kort på det jag har köpt idag, om jag har orken, vad tycker ni?

 
   <3<3<3<3<3<3<3

1JUNI

Hej, sitter hos ewelina nu, vi ska ta bussen till mig snart och där ska vi sova. Idag så åkte jag in på stan med ewe, frida, louise, sarah, ronja , tilda och linnea. Kollade runt och jag handlade lite saker till kroatien, bla solglasögon, en klänning, bikini (underdel) mer med. Kan kanske knäppa kort på det sedan, så får vi se :) Åkte hem från stan vid halv 5 och då följde ewelina och louise med mig hem, och hos mig satt vi lite vid datan, käkade och sedan tog vi dessen till ip och kollade på fotboll. Klockan 8 var fotbollen slut och jag, frida och ewelina gick hem. Ewelina och jag gick till ewelina där vi är just nu =) Imorgon blir det gatufesten med brudarna, rikgit roligt !

Men nu ska jag gå, puss!


EN VECKA KVAR

Hej, känner mig som en idiot som inte har skrivt nått, men datan har ju inte funkat, men ska ändå försöka skriva varje dag nu tills jag åker till kroatien om en vecka! =)

Igår vid 3 tiden åker jag pappa och bror till birsta för att kolla på kameror eftersom vi vill ha med oss till kroatien och bror gjorde sönder våran förra. Men i alla fall hittade nån som vi kanske ska köpa i veckan. Åkte sedan och hämtade mamma på jobbet och sedan hem och käkade mat. Sedan satte jag mig vid datan och efter ett tag bestämde jag med frida att jag skulle vara med henne, sarah, tilda, linnea och melinda. Tog bussen till bergsåker och träffade sarah och frida först och vi gick till frasses och väntade på melinda, tilda och linnea och när dom kom så köpte vi glass. Sedan så stack linnea för att hon hade tappat bort sin mobil och när vi var klar så letade vi henne och provade ringa till hennes mobil och svarade en gubbe och han sa att vi skulle komma och hämta den så jag tilda och melinda hämade den och sedan tillbaka till konsum för att sitta där och vänta på linnea, och efter ett tag kom hon. Då gick vi möt österro och typ vid nån gunga och snackade och så. Vid 11 kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem så satte jag mig vid datan med den laggade så jag stängde av den och gick och la mig och sov.

Idag vaknade jag runt 11, typ käkade frukost och satt här. Ska snart in på stan med linnea, tilda, frida och sarah. Ska till kolla lite vad jag behöver till kroaiten och så ska vi fika och så, mys :)

Men tror jag ska börja fixa mig, ska ta bussen om en timma, hörs sen puss!



RSS 2.0