30 SEPTEMBER

Hej, ska inte skriva nå mycket nu. Tänkte bara skriva att jag ska gå och
lägga mig och att jag skriver imorgon. Är alldeles för trött nu,

god natt , ses imorgon


TRÄNING

Måste dra till bussen, den går om 7 minuter. Ska på träning, skriver ikväll eller imorgon,

vi  hörrsss puuussar!


29 SEPTEMBER

Tjenixen. Idag vaknade jag kvart i 7 av att alarmet som vanligt ringde. Fixade mig, käkade frukost och sedan tog jag bussen till skolan. Skola gick ganska snabbt och inga jobbiga lektioner, på matlagningen fick vi baka bröd, mums. Efter skolan tog jag bussen hem och nu sitter jag här med min tjocka rumpa och håller på att skicka bilder till carro, som går jävligt segt, må jag säga, haha. Ska strax plugga, för vi har soprov till på torsdag och sedan har vi kemiprov på fredag som vi inte ens har fått nått och träna till och vi har inge kemi förens på onsdag/torsdag, ajdå. Aja, sedan ska jag väll käka och duscha.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, SOFIE <3

 

hejdå, pussar


28 SEPTEMBER

Hej. Dagen började att jag klev upp vid halv 11-11. Käkade frukost och sedan fixade jag mig. Åkte in på ikea med familjen, köpte en ny hylla, två låder typ och nå små saker. Åkte sedan hem och byggde ihop hyllan, käkade mat och möblerade om mitt rum och så :) Efter jag fixat allt med rummet så duschade jag, läste lite på soprovet, noppade ögonbrynen och sedan blev det andra avenyn, yeaah. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska strax platta håret, borsta tänderna och sedan blir det sängen för imorgon är det skola igen, inte roligt de eller..

Men då ses vi morgon, puss och kram!


Bilder Från 27 September










Haha, vi är ju 'såå' serriösa.. Aja, det blev inte alls nå många bra bilder.. Men det här får duga :)

27 SEPTEMBER

Hej. Förlåt för jag inte skrivit nått idag. Men nu kommer det lite som har hänt under gårdagen och idag då.

Igår efter jag skrivit så lagade jag lite mat och sedan när jag skulle ut och möta sarah och frida så var carro och charlie utanför mig, så vi tre gick och möte dom och sedan vidare till gården en stund. Efter ett tag gick vi och möte ronja och sen till hemköp. Köpte choklad och red bull och satt vi oss utanför hemköp på nån bänk och snackade osv. Efter så drog vi tillbaka till gården, satt vid datan, käkade toast och gjorde armband :) Drog hem vid halv 12 - 12 och när jag kom hem så borstade jag tänder och sedan så läste jag nån tidning och sedan somnade jag.

Imorse så vaknade jag klockan 12, klev upp och käkade frukost. Satt mig vid datan en stund och sedan hoppade jag in i duschen, fixade mig och sedan åkte jag, bror och mamma på teater, askungen. Den var roligt och bra, det var liksom inte precis som filmen. Aja efter så gick jag och mamma ner på stan en snabbis, köpte ett vit linne med knappar på från gina tricot för 50 kr och sedan åkte vi hem. Nördade data när jag kom hem, efter så läste jag lite på hälsa läxan och sedan blev det käka, mums. Efter så fixade jag mig och sedan skjusade pappa mig till frida, gick till konsum, köpte goda saker du vet och möte det andra flickorna :) Sedan gick vi vidare till elias, där vi "kollade" på film, käkade godis och så. Gick sedan ut och busplingade på dörrar, ringde doltnummer till folk och massa annat, hahaha, men roligt vare faktiskt! Gick sedan tillbaka till elias en stund och sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här. Ska strax lägga in bilder från idag och sedan blir det sängen. Imorgon blir det ikea med pappa, en ny bokhylla skare bli :)

Bilder kommer i nästa inlägg, jag lovar.. pussar


26 SEPTEMBER

Hello. Idag är det ju äntligen fredag, skönt. Skolan var som vanligt idag, hade mattediagnos och det gick väll sådär, sämst på matte. Aja efter skolan åkte jag in på stan med ewelina, tilda och linnea. Kollade runt lite och käkade glass på donken som vanligt, muma. Efter tog jag bussen hem och jag kom hem jag har bara suttit här sen jag kom hem, har inte ens gått upp från stolen eller ätit middag, haha. Får väll käka middag snart och sedan så drar jag ut med nå folk (om det finns nå folk ens) och har det roligt och läju ta med mig kameran! Om bilderna sedan gårdagen så kommer dom upp så småningom också :)

Nä, nu är det dax för mat, jag är rikigt hungrig! Vi hörs senare ikväll, puss

nåra fick klassfotot idag..
fy, jag tror jag dör :/:/:/

25 SEPTEMBER

Hej. Är för trött för att skriva idag men har inge annat för mig ändå så. Idag på skolan hade vi först, tyska, so och sedan idrott. Klockan 12 åkte vi till gudmunstjärn, först vare nån gubbe som pratade i en kvart - tjugo minuter och sen fikade vi, hade köpt subway, så det var ju mums. Sedan så kollade jag och ewelina runt i de gamla husen och knäppte lite kort. Jag tog inte med mig kamerna (vet inte varför) så vi knäppte med mobilen som inte blir lika bra, men det får duga :) Efter så åkte vi hem och då tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Ska strax laga nått och käka, sen plugga, byta om och vid 7 blir det träning. Imorgon är det äntligen fredag, läju blir stan kanske (?) Aja, bilder kommer när melinda har skickat dom eftersom hon hade kamera..

vi hörs imorgon.. Få om jag skriver mer ikväll eller inte.. pussar.


kemi lektionen igår

24 SEPTEMBER

Hej. Igår var jag som sagt på träning, gick inge vidare för mig, vet inte vad jag ska ta mig till nå mer, serriöst :/ Aja, efter träningen åkte jag på hemköp med papi en snabbis, sen hem och duscha och sedan blev det sängen!

Imorse vaknade jag som vanligt vid kvart i 7. Klev upp, käkade frukost, fixade mig och sedan tog jag bussen till skolan med linas.c. Skolan var väll som vanligt, på matlagningen skulle vi göra fisk och ris, blä. Åt bara riset, haha. Men efter matlagningen så gick vi till matsalen för att äta köttfärssås och spagetti fast vi egentligen inte fick, men det sket vi i och åt iställe, hihi :) Sedan vare nåra andra lektioner och sedan slutade vi. Åkte in på stan och möte lina.s där, hon köpte lite saker och sedan tog vi bussen hem. När jag kom hem åt jag mer mat och sedan satt jag mig här och pluggade och nördade. Och nu har jag precis duschat, ska snart kolla på andra avenyn på datan eftersom  jag har träning imorgon när det är. Efter blir det mer plugga och sedan sova!

Imorgon på skolan ska vi till gudmunstjärn, tror jag det hete. Aja, det är alla fall bättre än vanlig skola,

men skriver mer imorgon om det, kanske ta med mig kamerna, vi få se. ses imrogon, puss!

  

23 SEPTEMBER

07.09.01
Tja, idag blev det skola som vanligt, hade orientering på idrotten och det andra lektionerna flöt på, inga jobbiga lektioner. Slutade 2 idag och då åkte jag hem till mig med lina, hade glömt nyckeln hem, så pappa fick komma förbi och öppna och då byte jag om och sedan for jag och lina in på stan. Det enda vi gjorde på stan var att käka glass på donken, haha. Åkte sedan hem halv 4 och då byte jag om till träningen och nu sitter jag här och ska strax käka. Ikväll har jag träning, halv 8 till 9 men innan träningen ska jag vara med sofie en stund. Tror jag inte kommer skriva nå mer idag, så...

.. vi hörs imorgon, puss


22 SEPTEMBER

Hej. Idag är det måndag igen, och då betyder det att det är skola. Skolan var dryg, men det gick väll bra ändå. Efter skolan åkte jag in på stan med ewelina, frida och sarah. Gjorde inte mycket, käkade glass på donken, ewelina köpte lite små saker och sedan åkte vi hem. När jag kom hem så städade jag lite på rummet och duschade. Skulle egentligen kolla på andra avenyn, men det är tydligen på söndagar, tisdagar och torsdagar, så eftersom jag har träning imorgon den tiden så ska jag kolla på internet alldeles strax. Aja, förutom det så håller jag på att somna, mina ögon är tunga och vill bara sova, blir väll sängen tidigare ikväll då!

Vi hörs imorgon puss


bild från sommaren 07

21 SEPTEMBER

Hej, det blev inte lugnt kväll hemma. Utan jag följde med pappa och skjusade bror till skönsmon, så frågade frida om jag ville hitta på nått och det ville jag ju såklart. Åkte till bergsåker och då gick jag och frida och möte sarah och sedan vidare på konsum. Efter så gick vi typ runt bergsåker, pallade äpplen, snackade osv. Gick till frida för en toapaus och hon skulle hämta pengar och sedan till konsum igen. Efter så hämtade pappa mig och frida och sarah fick skjus hem. När jag kom hem så kollade jag på andra avenyn, äntligen och sedan duschade jag. Ska strax gå och lägga mig, först ska jag borsta tänderna...

sov gott, puss


BILDER FRÅN IGÅR

JAG ÄLSKAR ER, TACK FÖR EN ROLIG KVÄLL <3















JAG ÄLSKAR ER, TACK FÖR EN ROLIG KVÄLL <3

PARTY HOS BEA - 20 SEPTEMBER

Hej, igår efter jag skrivit så gick jag och möte emma på konsum. Vi köpte dricka och chips och sedan träffade vi madde och bea så vi fick skjus av dom till bea då. När vi kom vare typ inga där, men sen så droppade det in mer folk. Jag och ewelina gick och möte två grabbar (från bosnien, cooolt) och skulle egentilgen möta dani också, men vi fick skjus av dom tillbaka till bea, men sen gick jag och möta dani en dit. Satt typ ute på balkongen och snackade osv. Sen hände det inte så mycket, joel sydde och typ bea och ewelina fick torka upp det, mysigt, haha. Efter så snackade vi bara och så. Vid kvart i 1 så hämtade pappa mig och när jag kom hem så satt jag mig vid datan och sen gick jag och la mig.

Imorse vaknade jag först vid 11 av lina ringde, men somnade om och vaknade halv 1. Klev upp och då ringde frida mig och satt och snacka med henne en stund. Sedan så käkade jag frukost och sedan blev det data. Har nyss varit hos lina en snabbis, lämnade en tröja jag lånade av henne igår och kameran och hämtade min cykel. Åkte sedan hem och nu sitter jag här. Ska strax hjälpa pappa och bygga ihop nått bord eller nått. Blir en lugn dag/kväll, imorgon äre ju skola igen, suck och ikväll är det andra avenyn :)

Lägger in bilder från igår i nästa inlägg. Vi hörs puss


20 SEPTEMBER

Tjena, sitter hos lina nu. Kom hit vid 3 tiden och då lockade hon håret på mig idag igen. När hon var klar så kollade vi på one tree hill, käkade och nu har vi precis varit ute och slängt soperna. Ska strax möta emma vid konsum och då ska vi handla lite gott och sedan vidare till bea, där det blir party :) Vad ska ni göra denna lördag kväll då?

Vet inte rikigt när jag kommer hem, antigen sussar jag hos lina eller åker jag hem till mig med linnea, men skriver mer imorgon, puss!


18 - 20 SEPTEMBER

Tänkte skriva lite om dagarna.. I torsdag vare skola som vanligt, på idrotten hade vi orientering och då skulle typ joel pallade äpplen och då skulle han kasta ett äpple till mig och då träffade han mitt i pannan, haha fyfan vad ont det gjorde, men gud vad roligt de va, haha. Efter skolan åkte lina med mig hem och när vi kom hem lockade jag håret på henne, fintfint. Sedan käkade vi och sedan skjusade jag henne på min cykel till bergsåker, för jag skulle på träning och hon hem. Träningen gick bra och efter så skulle lina sova hos mig så hon kom till träningen och sedan cyklade vi hem till mig. Jag duschade, torkade håret och sedan så vågade lina håret på mig och sedan gick vi och la oss.

Fredagen så vakande vi 6 för att vi skulle locka håret eftersom lina igen. Lockade håret på henne och det tog typ en timma, men det blev bra :) Och sedan fixade vi oss och sedan blev det skolan,  och där vare väll okej, gick ganska snabbt ändå. Efter skolan åkte jag och nåra tjejer in på stan, det fulaste va att alla hade skinnjackor och svarta dessutom, haha ;) Aja, kollade runt lite och käkade glass och sånt på donken. Sedan stack alla hem förut om jag och ewelina så vi gick med joel och johan till nordea för att dricka oboy där, men det var stängt så vi gick tillbaka till stan och jag och ewelina tog bussen hem till mig då. Käkade mat och sedan satt vi vid datan osv. Runt 7 tiden så cyklade vi till bergsåker, lämnade linas cykel (som ewe lånat) och sedan gick vi vidare till sarah och drygade på där tills vi gick ut och möte johan, albin, nicke, frida och tilda. Då började vi gå mot granlo/gården och när vi kom in på gården köpte vi strips och sedan gick jag hem, satt mig vid datan en stund och sedan sussade jag.

Imorse vaknade jag nån gång, vet inte hur mycket klockan var för jag hittade inte mobilen och när jag klev upp så såg jag att den bara va 20 över 10, men jag klev upp ändå, lika bra de. Käkade frukost och sedan så satt jag mig här. Ska strax duscha och fixa mig och sedan så åker jag till lina och lockar håret igen och sedan blir det party hos bea ikväll :)

Skiver innan jag drar till bea, tror jag. Puss&Kram

   


19 SEPTEMBER

Hej, ska gå och lägga mig alldeles strax. Blir inte så mycket skrivade i helgen, men nu är det äntligen helg och då ska jag minsan ha roligt! Men tror jag skriver imorgon innan jag dra till bea, men vad har ni gjort denna fredag då? :)

god natt och sov gott :)


INTE MYCKET SKRIVANDE..

Hej, ska strax cykla till bergsåker med ewelina och va med lite folk, tror jag.. Kommer inte bli nå mycket skrivande i helgen, bergsåker ikväll och imorgon blir det lite party hos bea.

Men kommer hem ikväll , så hoppas på en inlägg ikväll också samt outfit :)

Ha en trevlig fredags kväll, puss



18 SEPTEMBER

Hej, nu sitter jag här med lina, om en halvtimma ska jag cykla till träningen, 7 - halv 9.

Skriver när jag kommit hem, har inte tid nu,  vi hörs.


17/9

Hej, plugga lite förut och sedan duschade jag.
Ska strax ta en fika och sedan blir det sängen lite tidigare ikäll.
Imorgon äre en dryg dag på skolan, men efter äre träning.

Men då hörs vi morgon, god natt snyggon.



17 SEPTEMBER

Hej, idag på skolan hände det inge mycket, gick ganska snabbt idag faktiskt. På matlagningen skulle vi göra korvgryta, och det funkade väll för annars hade vi fått fisk äckel i matsalen, blää. Aja efter skolan så gick jag till lina, hon höll på att kolla på en film, så jag kollade klart med henne. Efter så käkade vi mat, fixade oss och sedan vid 6 tog jag bussen hem och hon till bredsand. Satt mig här dirket när jag kom, ska strax plugga tyska och sedan chilla, you know :)

Blir inge outfit idag.. Men nu måste jag börja plugga, ses.


16/9

Hej

Träningen gick bra och när jag kom hem duschade jag. Men nu ska jag torka håret och sedan blir det sängen. Imorgon efter skolan kanske jag ska va med lina och louise, om lina mår bra. Annars blir det direkt hem och plugga,

aja, sov gott och god natt :)

 haha, nu blev de bara nån bild.. seeyaaa.

DAGENS 16 SEPTEMBER

 

Kofta - Gina Tricot
Bas linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Halsduken - Cubus (köpt igår)
Lacoste


16 SEPTEMBER

Hej, nu sitter jag här och ska snart byta om och sedan blir det träning, halv 8 till 9. Skola var inte så jobbig idag, har typ inga jobbiga lektioner på tisdagar, bara matte och tyska. Slutade 2 idag och då tog jag och louise bussen hem till mig, fast vi kom inte hem förens 3 för vi träffade tony och sedan stog vi och pratade med dani ett tag. Men när vi kom in så kollade vi lite på tv och medans så pluggade jag. Pappa hade även köpt den dära skinnjackan jag ville ha, tack pappa :) (Linnea här en likadan, så ni kan ju gå in och kika på den där) Sedan åkte louise, då käkade jag och nu sitter jag här. Som sagt så blir träning snart. Vet inte om det bli nå mer inlägg idag, men vi få se, ska i alla fall lägga in en outfit innan jag drar. :)

Vi hörs, puss och kram..

 på thaaaa schooool.

15/9

Hej, har inte gjort så mycket. Har läst lite på hälsan och sedan duschade jag.. Nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig tidigare ikväll, ändå ingen rolig på msn eller nått sånt. Skola imorgon då, sedan vet jag inte rikigt vad jag händer, det blir i alla fall träning :)

Aja, säger väll god natt här då, puss






VILL TILLBAKA...

 
jag skulle kunna gör allt för att åka tillbaka...

DAGENS 15 SEPTEMBER


Adidas kofta - från bosnien
Svart bas linne - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Skor (ej med på bilden) - Lacoste, bosnien

15 SEPTEMBER

Hejsan, idag är det en ny vecka med nya läxor och så, suck. Men det va skola som vanlig då, engelska, so, svenska, bild och matlagning där vi skulle göra fisksoppa, och det tycker vi inte om ;o Men som tru va fick vi macka till så åt bara den, haha. I alla fall efter skolan åkte jag in på stan med johanna och linnea, kollade runt lite och sedan blev det glass på donken med julia och hanna. Kvart i 5 möte jag mamma, vi kollade runt lite, bla jacka, la undan en skinnjacka som jag kanske ska köpa imorgon då :) Men köpte iaf en halsduk och strumpbyxor, bild kommer sen. Och sen hem och käkade och nu sitter jag här. Ska skicka nå bilder till linnea och sedan blir det plugga och sånt.

Slänger in en outfit också snart. puss




EN DAG MED FRIDA & EWELINA

Hej, cyklade till frida nångång och sedan gick vi och möte ewelina och sen vidare till konsum. På konsum köpte vi chips och dricka, tjockt, vi vet :) Haha, sedan gick vi till ewelina och slog på filmen, Flight 93 och käkade oss tjocka, filmen va hemsk ju. Aja sedan så knäppte vi lite kort och sedan cyklade jag hem. Duschade, läste lite till hälsan och nu sitter jag här. Imorgon blir det skolan och sedan vet jag inte, hemma eller nått.

men nu ska jag platta håret, sedan blire sängen, puss

 
 

14 SEPTEMBER

hej, vaknade efter 11 nångång. Klev upp då var vincent här, så vi två käkade pannkakor och mackor till frukost. Sedan så stack dom ut så jag blev ensam, så jag satt mig här. Ska snart fixa mig och sedan tar jag cyklen och cyklar till frida och umgås med henne och ewelina :) När jag kommer hem så måste jag plugga till hälsan och så.

Vi hörs när jag kommer hem, puss och kram.

 

HELGEN M. BRUDARNA

Nu börjar jag berätta om fredagen, det blir bilder + text då :)

Skola vare som vanligt så, drygt men det gick snabbt ändå. Efter skolan åkte jag in på stan med ewelina, linnea, frida och tilda. Kollade runt lite och glass på donken som vanligt. Vid 5 tiden åkte jag, linnea och ewelina till hemköp, hyrde en film, PS i love you och köpte chips och dip och så. Sedan gick vi till mig, käkade mat, och sedan tog vi bussen till ewelina och plockade även upp frida på vägen. Hos ewelina så va vi ju barnvakt, men hennes lillebror sov så vi satt igång en film, 27 dresses som vi tog hem ifrån mig. Såg inte så mycket av filmen, pratade så och mest. Efter ett tag kom tilda och vi bara pratade, osv. När filmen var slut så satt vi igång, PS i love you, såg inte heller mycket av den filmen , haha. Aja, sedan åkte tilda, linna och frida hem och jag och ewelina plockade ihop lite och sedan så satt vi vid datan en stund och sedan somnade vi.

  
 

Igår så vaknade jag och ewelina vid halv 1. Klev upp, käkade frukost och sedan fixade vi oss. Gick sedan ner till frida och sedan gick vi vidare till hemköp en snabbis och sen till mig. Jag byte om till träningskläder och sedan så gick vi och möte tilda och linnea och sedan vidare till gymmet. Typ vi gjort olika saker och jag tror ewelina tränade mest faktiskt :) Sedan åkte alla hem och jag stack hem, duschde och käkade mat. Sedan satt jag mig här och väntade på ewelina och linnea. När dom kom så webbade vi med folk och så. Vid 11 gick vi ut och skulle möta dani och typ nå, men dom kom aldrig så jag blev förbannade på dom , hihi :) Men sedan kom dom och de följde med mig en bit hem och när jag kom hem så satt jag mig vid datan och sen sov jag.

 
ser ni skillnaden --->
 
  
så länge fick vi vänta på dom, så dom två somnade på marken ;o

TRÖTT

Nu ska jag sova, är jätte trött. Har varit dålig på att skriva ihelgen, men så fåre vara ibland.

Vi hörs imorgon(elr idag) ... god natt puss


13/9

Oj, inte mycket skrivade i helgen eller, men nu är det helg och då ska jag minsan ägna mig åt roliga saker. Snart kommer ewelina och linnea till mig, vet inte rikigt vad vi ska hitta på. Läju sitta framför datan och sånt, ni vet. Men jag tror jag skriver om helgen mer senare ikväll eller imorgon.. Orkar inte ta de nu, för jag måste fixa lite med bilderna och så. Har ju lova lägga ut outfit också, men det kommer så småningom :)

Men sluta inte att kika in här, vi hörs sen puss


MED EWELINA

Hej, sitter hos ewelina nu, har som sagt sovit här. Men vi ska strax till mig och gymma med tilda, frida och linnea, vi få se hur det går, haha :) Men jag tar med mig kameran och när jag sedan kommer hem så ska vi få veta hur det gick och om gårdagen,

men vi hörs nåting sen puss


13 SEPTEMBER

Sover hos ewelina inatt, hemma imorgon. Skriver imorgon iställe, puss


11/9



Hej, nu sitter  jag här och har precis fikat, mums. Vid halv 7 cyklade jag till träningen och sedan var det ju träning som gällde då, lugnt träning som vanlig men det var skönt ändå. Runt halv 9 cyklade jag hem och när jag kom hem duschade och nu sitter jag här igen.. Ska snart borsta tänderna och sånt och sedan blir det bums i sängen :) Imorgon är det fredag och det känns så jävla skönt, tycker veckan har gått snabbt. Vet inte rikigt vad jag ska göra imorgon, stan eller nått annat ;)

Men vi hörs imorgon, god natt kram


11 SEPTEMBER

Hej snyggon, skola var fett dryg idag iaf, tröga lektioner. Hade ju so prov idag också, det var ju inte alla ständer i europa så det fick bra, trorjag, svarade iaf på alla :) I alla fall efter skolan så tog jag bussen hem och kollade på one three hill och käkade mat, gott. Och nu sitter jag här och skriver detta tråkiga inlägg. Har träning klockan 7 till halv 9, så skriver väll när jag kommit hem från träningen och så. Blev ingen outfit idag, kanske slänger in en outfit imorgon ist, det blir väll bra? :)

Jaja, nu ska jag byta om till träningen puss

                           take me back

10/9



Hej, sitter här och har ont i ryggen typ, måste sitta på ett skönare sätt,haha. Aja, har inte gjort ett skit, suttit här och pluggat till son och tyskan som är till imorgon. Har bara fått en kommentar än på det förra inlägget, men jag försår ungefär att ni vill att jag ska lägga in outfit och mer bilder och så, och jag ska försöka göra de så gått som det går! :) Haha aja, tror jag ska ta och fika lite nu, sen borsta tänderna och sedan sova, tror jag lägger mig lite tidigare ikväll,

sov gott alla, puss

10 SEPTEMBER

Hej, känner mig alldeles trött för att blogga men jag gör det ändå! Idag blev det skola som vanligt, hade hemkunskap och vi lagade potatis och purjolökssoppa, det var ju inte världens godaste fast det funkade. Dagen flöt på och efter skolan åkte jag hem, satt mig här ett tag och sedan kollade jag på one three hill och käkade :) Just nu sitter jag här och göra absolut ingeting och jag kommer inte in på msn heller ;o Ska snart plugga till provet iaf och sedan bara dryga här eller vid tv. Juste, känner att min blogg börjar bli tråkig, samma sak varje dag typ... Så jag tänkte om ni kunde ge mig nått förslag där jag kan göra min blogg roligare och så ? :) kommentera annars blir det inge, 

nu ska jag försöka komma in på msn, vi ses hejdå.

 tänk dig !!!

9/9

Hej, tänkte bara skriva lite kort innan jag går och lägger mig. Blev ju träning vid halv 8 till 9, och det gick bra på träningen :) Efter tränigen hämtade pappa mig och kom hem duschade, torkade håret, fikade lite och sedan satt jag mig här. Ska strax gå och lägga mig. Imorgon vet jag inte rikigt vad som händer, kanske bara hem och plugga till provet, trorja.

Men ni få sova så gott, god natt.


9 SEPTEMBER

Hej, ska börja att gratta melinda som fyller fjortis år idag, grattis baby :) Idag på skolan var det en lungt dag, inte nå jobbiga lektioner förutom tyskan då, haha. Aja, fick sluta tidigare idag så jag åkte in på stan med sofie och käkade på subway och kollade lite. Sedan gick vi på donken och träffade ewelina, frida och linnea, satt där ett tag och sedan tog vi alla förutom linnea bussen hem.
 
När jag kom hem så slog jag på tv direkt och kollade på one three hill och sedan käkade jag mat. Just nu sitter jag här och har typ tränat på tyskagloserna och ska strax träna på soprovet och sedan blir det träning, :) Träningen börja halv 8 och slutar 9, så jag vet inte rikigt om jag kommer skriva nå mer idag,

men ni kan ju iallafall kika in här sen ändå, vi hörs puss

melinda


8/9




Heeej, tänkte inte skriva så mycker nu, har inte gjort så mycket,
bara suttit här nästan. Imorgon blir det skolan som vanligt och
sedan är träning som gäller.

Men vi hörs imorgon, puss =)


8 SEPTEMBER

Hej, nu har en ny vecka börjat och det gillar vi inte, för vi vill ju va helg! Aja, hände inte så mycket på skolan. På matlagninen så fick vi gå ut och plocka svamp i mer än 1 timma, men eftersom vi var klar innan gick vi ner till cafeterian en stund. Sedan skulle vi tillbaka till matlagnien för att kolla vad svamparna hete, och sedan slutade vi. Tog bussen hem och när jag kom hem gjorde jag engelskan på engång och sedan så kollade jag på one three hill och käkade :) Och nu sitter jag här. Ska inte göra så mycket, sitta här, duscha och plugga lite, vi hörs sedan..

Grattis till linnea baby, som fyller 14 år idag. puss på dig fjortis :)<3




JUST DANCE

Hej, runt halv 5 tiden så cyklade jag hem. När jag kom hem så kollade jag lite på tv och sedan käkade jag, mums. Efter jag käkat så satt jag mig vid datan och pluggade lite till son och så. Efter så duschade jag och torkade håret och nu sitter jag här igen. Ska inte göra så mycker mer, imorgon är skola och då är man inte så glad, menmen..

vi hörs imorgon puss


7/9

Hej, sitter hos ewelina nu med frida och sarah, dom sitter och kollar i skolkatalogen och kollar på "mitt liv som popstjärna" på tvn. Innan jag kom hit var jag ju med lina, vi gick på konsum och köpte grädde och sedan när vi kom tillbaka till henne så käkade vi chockladpuddig med grädda, gott! Sedan så fixade vi oss lite och sedan så tog jag cyklen och cyklade till ewelina, där jag sitter nu som sagt. Ska cykla hem om en stund och käka, duscha och sånt,

men nu ska jag vara social med brudarna, puss


7 SEPTEMBER

Hej, imorse vaknade vi tidigt, fast jag somnade om lite och vaknade vid 10 ;o Då satt vi igång filmen som vi såg igår eftersom vi inte hann se klart den, såg klart den filmen och den var bra och rolig och nu har vi precis fikat och diskat. Idag ska jag vara med frida och nå mer, trorjag sedan blir det väll hem och bara ta det lungt och så.

Men vi hörs sedan nånting, puss


DUM OCH ÄNNU DUMMARE

Hej, gick ut efter jag skrev det senaste inlägget. Jag och lina gick och möta frida, elin och dani och vi typ stog och snackade lite granna och sedan runt 11 gick alla hem. Jag och lina gick till henne och satt igång en film, dum och ännu dummare. Men vi stängde nyss av den för vi båda är trötta och orkar inte kolla nå mer. Lina ligger och sover brevid mer och jag ska strax sova jag med,

sov gott alla, puss

 så himla fin

AWAKE

Hej, har precis kollat klart på en film och tjockat popcorn och chips. Jag och lina kollade på Awake, det var bra men det var svårt att hänga med ibland, men det funkar ju iaf :) Snart ska vi ute med frida och dani en stund och sedan ska vi väll ina och bara dryga vid datan eller nått annat.

Nu väntar frida på oss, vi hörs




FILMKVÄLL MED LINA

Hej , sitter hos lina nu. Innan jag kom till lina så gjorde jag inte mycket, satt vid datan, plockade undan kläder från golvet och käkade och sedan tog jag cyklen och cyklade till frasses och möte lina. Vi stack till konsum och köpte godsaker, chokladpuddig, popcorn och chips, är man tjock så är man, haha. Aja sedan gick vi till lina och nu sitter vi här vid datorerna. Om ett tag så ska vi se nån film och käka oss feta, mums,

skriver mer sedan pussar


6/9

Hej, hoppade in i duschen efter 12 nångång, efter jag duschat, så tog jag nagelak, mobilen och satt mig på balkongen och målade tånaglarna och lyssnade på musik. Efter så tog jag linas data och satt mig i vardagsrummet och höll på med ps och lyssnade på musik på the voice :) Och nu sitter jag här igen och väntar på bättre tider, haha. Närå, men skulle ju va med frida, men jag vet inte rikigt om jag hinner , men man kan ju alltid hoppas :) Men inatt sover jag hos lina, men såklart så kommer jag skriver mer ikväll,

så vi ses då, puss



6 SEPTEMBER

Hej, idag vaknade jag halv 11, klev upp och käkade frukost och sedan satt jag mig här. Har inte gjort så mkt, suttit och smsa med lite folk och kolla runt lite här på internet. Idag på dan ska jag va med frida (&nåmer?) och sedan mot ikvällen blir det mys med lina och louise. Tror jag ska hoppa in i duschen,

vi hörs sedan puss


5/9

Hej, det blev så att jag och lina gick till hemköp, köpte chips och dricka och sedan gick vi vidare till mig. Satte igång "what happens in vegas" och käkade chips och så, gott och filmen va även bra. När filmen var slut så gick lina hem och jag hamnade här. Har fett tråkigt, ingen skriver på msn och bilddagboken dampar, suck! Aja, imorgon äre lördag och då händer det saker haha närå, men skriver imorgon,

vi hörs puss


5 SEPTEMBER

Hej, skola idag var bra, men jobbig ändå. So, kemi, svenska, matte och engelska. Efter skolan åkte jag hem till mig med louise, satt vi datan lite och sedan kom lina. Då kollade vi på tv, knäppte nå bilder och nu har vi precis käkat och louise har åkt hem. Ikväll ska vi antilgen vara hos mig eller hos lina och kolla på nån film som går på tv, vi få se hur det blir :)

Men jag skriver mer ikväll , ha en bra fredag.


4/9

Hej, tog cyklen vid tjugo i 7 och sedan cyklade jag till bergsåker och samtidigt pratade jag med lina i telefon. Satt och väntade på sofie i bergsåker ett tag och sedan gick vi till träningen, kom lite sent med det gör ingeting, rolig träning ändå :) Efter träningen cyklade jag hem, duschade, torkade håret och sedan satt jag mig här. Om ett tag ska jag gå och sova. Imorgon är det skolan och sedan ska jag vara med lina.

Vi hörs imorgon puss







4 SEPTEMBER

Hej, idag vare skola då, fett dryg dag iaf, men den funkar ju när man ha vännerna :) Hade typ tyska, so, idrott, fysik, engelska, matte och svenska. Aja, efter skolan drog jag hem och när jag kom hem kollade jag på tv, vänner och one three hill. Och sedan satt jag mig här och nu ska jag strax byta om och sedan tar jag antigen cyklen eller bussen till träningen.

Men skriver mer ikväll, puss


3/9

Hej, hoppade in i duschen efter jag skrivit de senaste. Och sedan har jag bara suttit här och drygat. Imorgon blir det skolan och sedan blir det träning :) Blev ett kort inlägg, har inte mycker mer skriva än..

...vi ses imorgon, god natt


3 SEPTEMBER

Tjena, vaknade lite tidigare idag, kvart över 6 ungefär. Käkade frukost, fixade mig och sedan tog jag halv 8 bussen med johanna och vi träffde ewelina och frida på skolan för att fixa oss inför skolfotot, haha. Efter vi fixat oss så hade vi matten och sedan fick vi sluta efter 15 minuter ungefär eftersom vi skulle knäppa. Ja, det var såklar inte roligt och knäppa iaf, började skratta för niklas är dum i huve, uusscch;o haha, men förjävlig så jag ut iaf. Sedan var det tyska och sedan hemkunskap, skulle göra chili con care, blä det blev inge gott eller! Efter så hade vi idrott, kemi och fysik sedan slutade vi.

Efter skolan så drog johanna med mig in på stan idag igen, haha. Gick runt och bara drygade helt enkelt. Sedan gick vi till sibylla och hon köpte strips som jag också fick smaka och sedan stack hon hem och jag till bussen. När jag kom hem så käkade jag lite mat och nu sitter jag här. Ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det mer data,

vi hörs sedan puss

 

2/9

Hej, tog tjugo över 5 bussen till sofie och sedan gick vi till träningen. Idag tränade jag dubbelpass, och jag känner att jag kommer få jävla träningsvärk iaf haha! Vid 9 fick jag skjus hem av eva-lena och när jag kom hem duschade jag, torkade håret och nu sitter jag här och ska strax gå och platta håret sen sova. Imorgon äre skolfoto, vill fan inte ;o Vet inte rikigt vad jag ska göra efter skolan, stan eller hem, vi få se.

Hörs imorgon, sov gott.



2 SEPTEMBER

Hej, skola idag då. Hade typ slöjd, idrott, tyska, bild och matte sedan slutade vi vid 2. Tog bussen in på stan med johanna, gick runt och kollade mest och hon köpte en fin tröja :) Tog kvart i 4 bussen hem och när jag kom hem käkade jag, gjorde sedan engelska i 5 minuter och sedan satt jag mig här. Ska strax gå och byta om och packa och sedan ska jag till sofie och sedan blir det träning. Vet inte rikigt när jag kommer hem bror på med träningen och shit. Men jag tror iaf att jag skriver sedan,

vi hörs puss!

ronja, louise och ewelina. HAHAHAHAHA!
 


1/9

Hej, har inte gjort så mkt. Tagit en dusch, torkat håret och bara suttit här, jag har inge liv =) Haha, men ska gå och lägga mig och läsa nått och sedan ska jag sova. Imorgon äre skola, buhu men efter äre min efterlängtade träning :)

Jaja, vi hörs imorgon


1 SEPTEMBER

Hej, idag var det så vanligt skolan då, hade pannkakastävlig på skolan med typ ronja, sarah, frida och ewelina om jag minns rätt. Och jag vann ju såklart, haha 8 pannkakor, tjockis! Aja, på matlagningen gjorde vi äppelpaj och jag fick vara själv eftersom sarah dissade mig! Iallafalla efter skolan så åkte jag in på stan med louise, ewelina, carro och linnea, kollade mest runt och käkade strips på kebab city. Tog kvart i 6 bussen hem och jag och louise har bara kollat på tv. Ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det vara bara ta det lungt och sen sova! Lina fyller även år idag, grattis världens bästa! Imorgon äre skolan och träning som gäller, gud vad skönt att få träna igen!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, skirver mer sedan puss.


RSS 2.0