SPORTLOV

yeeeeejh! äntligen sportlov, så jävla skönt, nu får man sova ut och inge plugg och skit! Men iaf, idag var jag först på skolan, på gympan hade vi innebandy och frida hade glömt min shorts, men var med ändå ;o Efter skolan åkte jag och frida in på stan, träffade sofie och johanna på bussen. Gick till dinsko, kikade på skor och sedan gick jag och frida runt lite till. Efter en stund träffade vi dom igen så dom hänge med till subway och fixade bord åt oss så ingen skulle ta det. Sofie och johanna stack och jag och frida käkade, fett gott =D Sedan så gick vi och då skulle vi kolla om sarah och dom var på donken, men då hittade vi sofie och johanna där isf. Köpte iaf en glass och sedan provade vi mer skor och sedan åkte vi hem. När jag kom hem så satt jag mig här, sedan byte jag om och åkte till frittspel med sofie och frida, 7-8. Vid 8 kom pappa och hämtade mig, fixade mig lite och nu sitter jag här igen med mitt feta asel och klockan är 21.21.

nu ska jag lägga in lite bilder på bilddagboken, vi hörs puss 
http://sarasamardzic.bilddagboken.se/


FÖRRA HELGEN

nu tänkter jag försöka skriva nåra meningar om förra helgen då..

På lördagen vaknade jag 9 eftersom vi skulle till hassela. Vi kom inte iväg förens typ halv 11, elr vare halv 12 (?) Aja, när vi kom dit så hyrde vi slalomsaker, och så blablabla.. Det gick först inte så bra men sedan åkte jag i nån liten backe och där gick det bra, fast ramlade nåra gånger då. Men fikade och så och vid 4 åkte vi hem, var hemma vid 5. Duschade och fixade och sedan vid 6 åkte vi till nåra vänner och käkade tacos, mumsit =D Men vid 7 åkte jag till sporthallen och satt siffervändare till badmintonen med sofie b, sofie h, och johanna. Satt typ 2 matcher, men roligt ändå. Vid 9 så skulle vi hem, medans vi väntade på skjus så typ drygade vi och knäppte nå kort. Men sedan åkte jag tillbaka till nåra vänner där mamma och pappa var. Men vi åkte hem efter en halvtimma och så la jag mig i sängen och slocknade!

På söndags morgon så klev jag upp vid 10, ville inte sova bort dagen! Men hoppade in i duschen och sedan så pluggade jag. Smsade med sofie och vi bestämmde oss för att åka in till sporthallen igen eftersom dom sa att det var bra om vi kunde komma och hjälpa till. Så vid 1 åkte vi in, satt siffervändare och kollade på matcher och så. Vid3 åkte vi hem och då bestämmde vi oss sedan för att gå på frittspel (jag, sofie b, johanna, frida och linnea) Körde lite matcher och så, fast det slutade vid 6 men då stannade jag, sofie och johanna till kvart i 7 ist. När jag kom hem duschade jag och sedan pluggade jag som vanligt. Kollade på andra avenyn, sjukt spännande! Och sedan vare bara att prata med frida i telefon och sedan sova!

Och sedan så hare varit skola, träning och plugga resten av veckan. Lägger in bilder från i veckan!



   
    

 
Jag vill säga grattis till:
Frida för hon fyllde år för 2 veckor sedan
Emelie. K fyllde år i lördags
Jennifer för hon fyllde år i söndags
Ewelina fyllde år i tisdags
och Emma idag
GRATTIS TJEJER!

hoppas att ni är nöjda med mitt inlägg nu, vi hörs puss!

TORSDAG

skolan flöt på som vanligt. hade so prov, det gick väll bra trorja. Men efter skolan så kom jag hem satt mig här och typ nyss ätit potatisbullar, muma =D Men resten av kvällen ska jag träna, och bara ta det lugnt, behöver inte plugga nått eftersom vi flyttade engelskan, som tur var! Imorgon blir det stan med frida i think, måste kolla på kläder och skor! Ojuste, hade lovat och skriva om förra helgen, kan göra det ikväll elr imorgon.

Men nu ska jag lägga in bilder från mobilen, vi höres puss!




Heeeey

Liinaa här nurå, förlåt sara men jag var bara tvungen att fixa en ny design, den förra var så ful. (jag som hade gjort den- själva bilden bara)
Vad tycker du om den hära ?:)  PUSSS//Linasjodin


Tack för en ny designe, lina! skit fin tkr jag  =D oja, men vad tkr du ? ;)

FÖRLÅT

förlåt att jag inte har skrivt på nåra dagar, men det är så mkt med skolan nu. plugg plugg och åter plugg. Hade ett läxförhör i fysik i måndags, ett kemiprov i tisdags, hade nå uppgifter på matte idag, har ett SOprov och tyska läxförhör imorgon och på fredag så har vi fortsättning av engelskaprovet typ. sjukt jobbig också sista veckan innan lovet också! Men skönt med lov nästa vecka iaf! Men jag ska försöka sätt mig nån dag och skriva vad jag har gjort i helgen och så, men nu hinner jag inte. Gissa vad jag ska göra? jo, det har nyss pratade om. PLUGGA. ;/

läman en kommentar tack, vi hörs puss


TRÖTT

Vad har jag för liv egentilgen? Det ända jag har gjort sedan jag kom hem från stan (halv 7) är att jag ha suttit här och nördat. Jag som sa till mig själv att jag skulle plugga kemi, men ingeting gjort (?) men vem fan orkar plugga på en fredag ändå. Så jag får ta igen det imorgon och på söndag. Och jag har kemi prov på tisdag och jag kan inte ett skit =/ Men nu känner jag mig rätt trött, vill gå och sova! Men eftersom jag ska till hassela imorgon tidigt, så kan jag inte sova ut imorgon heller, suck. Men nu kom jag på, frida skulle ringa mig. Hon lär ju göra det snart så efter vi har pratat så ska jag bums i sängen!

[email protected]


FRÅN LINA

Den här filmen fick jag av lina, för inte så länge sedan!
jag kommer alltid att älska dig, lina candell <3


BILDER

tänkte lägger in lite bilder från dom senaste dagarna =D


      
   
bild 1. jag skrämde frida när hon kom ut från toan! haha
bild 2. ronja, frida och jag!
bild 3. på äckelmatlagning.... julia och frida!
bild 4. på idrotten, linnea och ewelina!
bild 5. sarah outfit elr ?
bild 6. på stan, älskingsflickor!
bild 7. på stan
bild 8. my sexiii girls
bild 9. jag och sarah, kortis!
bild 10. på stan

jaja, nu ska jag försöka lära  mig lite om en sida som lina skickade till mig om bloggen =D

FREDAG

skola som vanligt idag, vi hade inte idrott för att 6orna hade badminton DM så vi fick gå en promenad isf. Kollade lite på badminton, och snackade med jennifer också, eftersom hon hade DM. Men när sista lektionen var slut så tog jag bussen hem och fastande framför dataskärmen som vanligt då! Skulle egentilgen ha åkt till fjällen, men när mamma och pappa kom hem så sa dom att liftarna var stängade och att det blåste så mkt där, så då blev det inget, och så belv jag glad för jag ville inte åka , haha ? =D Men då åkte jag in på stan och träffade frida och mille, gick runt och kikade lite och sedan träffade vi ewelina och sarah, gick med dom också och kikade runt lite mer. Vid kvart över 6 tog vi bussen hem och när jag kom hem så åt och 2 bullar och drack cola och sedan hämtade här igen. Men ikväll ska jag kanske plugga lite och sedan ska jag bara tat lungt. Ska åka till hassela imorgon ist, så då kommer jag iaf hem, eftermiddagen/kvällen.

Men nu ska jag kika runt lite på folks bloggar och så, puss!

BADMINTON DM

idag så kom jag till skolan runt 8, först lektionen hade vi slöjd och jag råkade klippa på fel ställe så allt är förstört.. nästan. Men sedan hade vi matte och vid 10.25 , så gick jag, ronja, mille och frida för vi spela badminton (DM). Jag och frida gick först och byte om och sedan åt vi, äckelmat! Men iaf så hade vi badminton, och det bra/sådär, men jag kom iaf 4a =D Men när vi skulle duscha drygade vi för vi orkade inte gå på son, elr vi skulle hjälpa till och sitta siffervändare och så också men dom var redan klar tills vi var klara och fixade. Men sista timmen hade vi engelska prov, gick väll sådär, kännde mig stessad men iaf när jag kom hem satt jag mig här, åt och byte om. och om 10 minuter börjar min träning och när jag komme hem så ska jag väll plugga och så.

Men nu ska pappa skjusa mig och johanna till träningen, hejdå!

TISDAG ONSDAG

glömde skriva igår, elr jag kände inte för det heller. men jag kan dra nåra rader. Kom till skolan och först lektionen hade vi engelska, jobbade mest till provet vi har imorgon (torsdag). Men dagen flöt på och när jag kom hem så satt jag mig vid datan, åt och pluggade faktskit litegranna innnan träningen. Ja, sedan vare träning och jag typ sträckte mig elr nått så fick ont ungefär vid höften och det gör ont ibland när jag går, men iaf kom hem, duschade och sedan så satt jag mig och plugga. Innan jag gick och la mig pratade jag med frida i telefon och sedan bums ner i sängen.

Också idag, skolan gick precis som vanligt. På matlagningen så gjorde vi ost och skink-paj, muma =D Men jag kom hem för en timma sedan och har kikat på tv och nu sitter jag här och skriver min blogg. Men nu jag har jag faktiskt bestämmt mig att jag ska plugga, och då menar jag plugga i mera än 30 minuter och in bara 5 minuter. Men ikväll ska jag bara ta det lungt, plugga och kolla på lost. Men nu så väntar engleskan på mig, men kanske skiver nåra rader sedan, vem vet. Pussar!

lämna gärna nåra kommentarer annars blir jag besviken!!

-bilder kommer sedan (?)

TRÖTT

idag så var jag så jälva trött, track på snooze typ nåra gånger, men jag klev upp tillsist med träningsvärk i stjärten sen ihelgen. Men jag fixade mig, åt och tog bussen till skolan. Först hade vi klassråd, skulle fylla i nåra papper till skolsystern så vi kom sent till idrotten + att det var svin halt! Men iaf, dagen flöt på och jag höll på att somna på svenska, trött som satan! Men när jag kom hem satt jag mig vid datan, åt och var borta ett tag. Kom hem efter 7, pluggade, fikade och vid 8 så vare andra avenyn. Efter det så satt jag mig vid datan och kollade på nästa avsnitt för jag hinner inte imorgon, fyfan vad spännande det är! Men nu sitter jag vid msn och drygar med frida och nu orkar jag inte med er, hejdå puss!

 

3A

Idag så sov jag till halv 9, fixade mig och åt. Vid halv 10 kom sofie och hämtade mig och vi for till matfors. Först matchen var mot Malin, gick sämst. Men iaf så efter en timma kanske så spelade jag och sofie dubbel. Vi spelade rikigt bra tycker jag, men första set vann dom med typ 23-21, andra vann vi med typ 24-22 kanske (?) och sista setet så förloade vi med 21-19. Asså jag kan inte förklara men dom är så ååh!  Men jag kom iaf 3a i singel och dubbel. När  jag kom hem så duschad jag och sedan har jag bara suttit här. Och jag fick nyss ett samtal av HILALE ;| ååh, fyfan asså. hon sa att jag skulle hälsa klassen och blabla! Men nu ska jag käka mat, mums. puss!

 /sarasamardzic


BLOGG

ojoj, nu har jag inte skivit på nå dagar. Men nu ska jag försöka att skirva om det senaste dagarna.

I torsdags så var det skolan som vanligt, efter skolan följde linnea med mig hem och vi satt vid datan och sedan hade jag träning så hon följde med mig dit och efter träning så åkte jag hem, duschade och pratade med frida i telefon =D. I fredags så vare skola igen då. och så alla vet så klagade vi på skolmaten och vi hade serriöst damp på skolmaten, så den kan dra åt rena helvete! Men iaf så i cafetreian så ägde jag ut frida, dani och alla på pingis.. elr inte. Men efter skolan så åkte jag hem och sedan på kvällen så kom emelie hit eftersom mamma och hennes mamma skulle på basket. Vi kollade på film/tv och gick ut en stund. Och sedan så idag så vaknade jag klockan 8, fixade mig och åt. Vid 9 kom sofie och hämtade mig och vi for iväg till granloholm. Vann första singeln, andra vann jag på WO, och den sista vann jag också. Vann även dubbel med sofie och vi är vidare imorgon. Men iaf så möte jag sofie i kvartfinal tror jag, vann den också. Så nu är jag i semifinal mot malin, och det kommer gå åt hel ;) Men när jag kom hem så kollade jag på tv och sedan så somnade jag, sov i 2 timmar trorja. När jag vakade satt jag vid datan och så har jag pratat med frida i telefon, haha skoj! Men nu ska jag typ kolla på se upp för dårarna med mami en stund och sedan så jag väll sova ska upp vid halv 9 imorgon. Men skriver imorgon , puss!

 


SKOLA

idag så vakande jag 10 i 7 fast jag egenliten skulle vakna halv 7, men jag han ändå. Skolan flöt på och sista timmen så hade vi badminton uttagning. Gick bra, kom vidare till badminton dm så =D Men fick sluta tidigare så tog kvart i 3 bussen hem och när jag kom hem så gjorde jag och bror hamburgare för vi var hungriga. Sen så satt jag mig framför tv, och sedan så somnade jag och sov i en timma, rikigt skönt. När jag vaknade så satt jag mig och pluggade lite till engelskan och tyskan och nu sitter jag bara här. Men snart ska jag läsa SO och sedan bara ta´t lungt. Men nu ska jag läsa son , pussar!
-
vad är tonciller ? säger:
visst ligger spanien i afrika?
sarasamardzic säger:
spaninen ligger inte i afrika HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAA
vad är tonciller ? säger:
gör det inte ? :S

HAHAHAHAHAHA , ewelina har fett mkt koll =D


HULISTUGAN

idag vaknade jag kvar över 7, kollade på tv, åt frukost och fixade mig. Vid halv 9 skjusade pappa mig till sarah och där så typ byte vi om och sedan gick vi till skolan. Väll på skolan träffade vi frida och ewe, när vi kommer mot skolgården så var det ganska mkt folk och vi/jag som trodde det bara var typ 10 st som skulle gå till huli (?) Men iaf så fick vi gå världens omväg, sjukt jobbigt!! Men vi kom väll till hulistugan trött och anfådda och satt oss och fikade, vi gjorde hamburgare med bo-göran, haha han var snyggast i din bäbä mössa. Men efter vi hade ätit så åkte vi madrass, roligt men jobbigt sammtidigt. Men det hände väll inte så mkt mera än att vi fick gå samma jävla väg tillbaka ;/ men nu är det iaf över. Gick till sarah efter skolan och sen tog jag bussen hem och var hemme efter halv 2 nångång. Satt mig framför datan och tv, pluggade lite och ät godis. 6-halv8 vare träning och sedan dess har jag bara ätit, kollar på andra avenyn och suttit här. Men nu orkar jag inte skriva nå mer, puss!

   

sarasamardzic

STAN

Vaknade vid 10 nångång, kollade på tv och åt frukost. Och gissa vart jag hamnade sedan då? Jo, här framför datan, ovanligt. Men iaf så idag så ska jag vara med frida, vi ska på stan iaf. Och sedan vi 5 så ska jag klippa luggen och efter det så tror jag att jag ska åka och handla med pappa tills friluftsdagen imorgon =D Skriver mer sedan, puss!

Åkte in på stan vid 12 med frida. Kikade runt lite och gick på donken och träffade lina och hanna. Gick med dom och sedan kom även mille och tilda. Kikade runt lite till och jag köpte tights och sedan stack jag och hanna till kulturmagasinet och lånade nå boker. Sedan tog vi bussen hem och då så träffade vi även mille och frida på bussen och sedan var man hemma. Jo innan jag skulle på stan så ringde dom från purple (frisörn) och sa att hon som skulle klippa mig hade magsjuka så jag skulle få en ny tid och en annan frisör, men tiden passade inte förens på fredag så nu måste jag vänta tills fredag, suck! Men när jag kom hem så åt och satt mig vid datan. Var borta ett tag och sedan vid 7 så åkte vi till sidsjön och hämtade skidor till brorsan och sedan vidare till ica kvantum för att köpa saker tills imorgon. När jag kom hem så kollade jag på andra avenyn och sedan så pratade jag i telefon med frida, la på för nåra minuter sen. Men nu ska jag lägga mig i min skönast säng och somna, så god natt. puss! 
 

gammal bild
 /sarasamardzic


FRITTSPEL

GAAAH! NÅGON SOM KAN SÄGA HUR MAN LÄGGER UPP EN VIDEO HÄR PÅ BLOGGEN!?!?!? ....tack iförhand

Igår så åkte jag och mamma till emelie. Satt lite vid datan och sedan så fikade vi. Efter vi hade fikat så kollade vi på melodifestivalen. Han väll inte göra så mkt mera. Pappa kom och hämtade oss vid 9 och då så åkte jag till Frida och vi kollade på titanic och käkade godiiiisss, mums =D Vi gick och la oss efter filmen och imorse vaknade vi vid 11 och log ch drog oss till halv 12 ungefär. Gick upp och fikade och satt oss vi datan och osv. Vid halv 2 tog jag bussen hem och sedan dess har jag typ dammsugit, och så. Men vid 4 så ska jag på frittspel med frida ewe linnea och louise! Men jag skriver nåra rader sedan, pussar.

Skulle egentligen på frittspel klockan 4, men typ 5 minuter innan jag ska åka så ringer frida och säger att det börjar klockan 5 isf. Jaha då vara bara att dryga ut tiden ännu mer. Men jag åt lite mat och nu sitter jag här, och ska faktiskt åka om nåra minuter. Men jag skriver sedan, pussisar!

Efter frittspel så hämtade pappa mig och när jag kom hem så satt jag mig framför tvn och kollade på top modell och käkade bullar, mmm =D Efter top modell så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här som vanligt, och ska snart kolla på andra avenyn, om typ 6 minuter. Men vi hörs. pussar!


 /sarasamardzic 

TITANIC

som sagt så skulle jag vara med frida, men det blir aldrig av, elr jo senare =D Nu sitter jag här och drygar sönder, så jävla tråkigt, alla är döda på msn och skit.. Men vid 7 nångång ska jag och mamma till emelie och vara där en stund. På väg hem så ska vi antingen plocka upp frida elr så ska jag till henne, men iaf så ska vi tjocka i oss godis och kolla på titanic, myyyyyys =D men nu ska jag på toa, så trevligt att veta. PUSS!

  /sarasamardzic


Dagens

Dagens humör: glad
Dagens borde: tyskan
Dagens frisyr: plattat och uppsatt
Dagens klädsel: tights och tröja
Dagens planer: vara med frida
Dagens vill ha: kläder
Dagens längtan: sommaren
Dagens beroende: datorn
Dagens tråkigaste: alla är döda på msn
Dagens personer: Frida
Dagens irritation: Ingen
Dagens kommentar: du är bäst
Dagens låt: chris brown - with you
Dagens vän(ner): frida lina
Dagens onyttiga: inget ännu
Dagens dryck: juice
Dagens middag: vet ej ännu
Dagens bästa: vännerna
Dagens sämsta: ingeting just nu 

FRIDA

idag så vaknade jag efter 10 nångång, åt frukost och nu sitter jag här som vanligt. Idag så ska jag vara med frida, jag vet inte vad vi ska göra. Vi vill till nordic och kolla på fotboll, men vi vet inte hur vi kommer dit. Får väl fråga pappa. Elr får vi väll bara ta det lugnt elr åka in på stan. Sitter och snackar med lina på msn, så fucking länge sedan jag va med henne ;/ Men nu ska jag typ ringa frida, så later suckers!

puss

 /sarasamardzic

SKOLA

idag var jag på skolan för första gången. Tråkiga lektioner flög förbi och lunch rasten var iaf roligt som vanligt. Efter skola åkte jag på stan med emma, lina, linnea, anna, hanna och anton. Kikade runt lite och käkade på kebab city, mumas =D Kollade runt lite och vid halv 5 tog jag och emma bussen hem. Sedan har jag bara suttit vid min älskade data och nördat. Som ni ser så har alice fixat design till min blogg nu, thanks alice :D ni kan ju kolla in hennes blogg också http://alicehugosson.blogg.se/ ;D Men nu ska jag lyssna vidare på musik och kika runt lite.

puss

 /sarasamardzic


SJUKLING

Jag har varit sjuk sedan i lördags, och idag så känner jag med piggare. Fortfarande förkyld och lite hostig, men feber har försvinnit.. Imorgon blir det skola, sista dagen i veckan och sedan ledig helgen+måndag och sedan på tisdag så har vi friluftsdag. Då ska jag till hulistugen med frida, sarah och ewe =D  vi tkr det är nicigare än att åka till vemdalen , så stick! ;D nerå,, men jag har tråkigt.. Nu ska jag typ vila framför tvn, och sedan ikväll ska jag göra mig fräch, för jag ska på utvecklingssamtal.. Men nu har nått barnprogram på tvn börjat, typ Mamma Spindel. PUSSAR!
-
Jag är frisk, elr jag är fortfarande förkyld och hostig. Men förut var jag på utvecklingssamtal. Jag måste börja spärra ögonen mer på kemi.. och teknik (?) kemi förstår jag vrf med inte teknik.. Men alla andra ämnen gick väll bra.
Nu ska jag typ lata mig ännu mer, och imorgon blir det skola. pussisar

  

men du som läser min blogg, lämna en kommentar så ser jag vem du är din snyggajävel =D


SJUK

HELLU!  BLÄÄÄÄÄÄÄ- jag är sjuk. Men det är rätt så skönt när man har tagit en alvedon och inte har ont i huve och febern har gått ner. + att man kan sova ut :) Men ska inte på skolan imorgon, och inte frida heller så jag kan ju prata i telefon med henne, så slipper jag bara ligga och få ont i ryggen.. Men nu ska jag ta en alvendon och sedan vila lite. later


 /sarasamardzic


WITH YOU

förlåt att jag har svikit dig, bloggen! men jag har inte orkat skrivit, blä för mig. jag orkar inte heller dra dagarna som har varit, för det kommer jag inte ihåg :)  Men ikväll ska jag träna badminton med sofie och frida. Och tills dess ska jag typ sitta här och dryga, elr vid tvn.  Men jag kanske skriver nån meningar ikväll/imorgon, PUSSAR!

 /sarasamardzic


RSS 2.0