27 - 29 JUNI

Fredags. Linas faster hämtade oss och vi for till liden. Först åkte vi till linas farmor och sedan vidare till hennes faster och dära fixade vi husvagnen vi skulle sova i, lyx husvagn! Kollade på csi och åt godis och ostbågar. Runt 2 tiden somnade vi.

Lördags. Vaknade runt halv 11, klev upp, drog på oss kläder, fixade håret och sedan gick vi till själva huset och fikade. Sedan tillbaka till husvagnen och spelade lite kort och sedan kom hennes faster och hämtade upp oss och vi åkte till själva marknaden. Kollade runt lite och vid 1 tiden så skulle vi sälja lotter. Det gick rikigt bra att sälja lotter, men när marknade började stänga så vare inge folk som köpte och då gick vi och kollade lite på ringar, och lina köpte ett söt ring :) Men sedan så fick vi skjus till hennes faster och då spelade vi kort och kollade på tv. Åkte tillbaka sedan igen för att sälja mer lotter men då var det dansband iställe. Sålde lotter till klockan 1 och då hjälpte vi till och plocka undan lite granna. Runt 2 åkte vi hem och då gick vi till husvagnen och la oss och kollade på csi till halv 4 och så somnade vi.

Idag. Vaknade vi kvart i 12 över att det var så vamt i husvagnen, öppnade fönster och sedan gick vi till huset och käkade frukost och sedan kollade på vi tv en stund. Sedan byte vi om och åkte vidare till linas farmor och här sitter vi nu. Har bara spelat kort och suttit vid datan. Bilder från helgen kommer också.

Vi ska ta halv 7 bussen hem sedan och när jag kommer hem så ska jag bara chilla =)  Och föresent, lina mamma hade fixat min datan, tagit bort viruset och så. Men jag vet inte om allt är rikigt klar och hon åker bort hela veckan, men jag ska ta hem den och kolla om det funkar, så kanske blir ett inlägg nångång imorgon om jag har nån data, så kika in!


27 JUNI

Hej, sitter hos lina nu. Det var ju ett tag sedan jag skrev, men jag tänker inte skriva allt jag har gjort, för det kommer jag inte ihåg.

Men iförrgår så kom ewelina och linnea till mig på kvällen, vi kollade på tv, käkade popcorn, skrattade osv. Vid 2 tiden somnade jag och linnea och ewelina hade tydligen legat och skrattat åt sig själv, haha! Igår vaknade vi av nån gräsklippar utanför runt 10 tiden, låg och drog oss i 1 timma och sedan gick vi upp och bakade kladdkaka. Efter så drygade vi i mitt rum och sedan fixade vi oss och tog 4 bussen till stan och dom gick åt sitt håll och jag och bror träffade lina och mamma på stan. Gick runt och kollade lite på vad jag ska ha med mig till kroatien, det blev bara short och underkläder igår, men jag ska köpa resten nästa vecka, 11 dagar kvar så jag hinner ju ;) Åkte sedan till lina och efter nån timma gick jag ut och träffade ewelina och linnea och vi gick till sarahs nya lägenhet och kollade, fin var det där :) Sedan gick jag tillbaka till lina en stund och sedan tog jag bussen hem. När jag kom hem så kollade jag på fotboll, ryssland - spanien  0-3 va?, spelade lite kort och xbox med bror och sedan somnade jag!

Imorse vaknade jag vid 11, kelv upp och spelade lite xbox och käkade frukost. Sedan dammsög jag eftersom vi ska få gäster i från söderhamn, men jag är ju inte hemma :( Aja, hoppade in i duschen sedan, klädde på mig, plattade håret, käkade mat och sedan tog jag bussen till lina och nu sitter vi här och har suttit här ett tag, från 5.

Nångång mellan 8-9 kommer linas faster och hämtar oss här och sedan åker vi till liden. Och imorgon ska jag och lina jobba på en markand där, skojigt :) Blir borta till söndag och tilldess har jag lämnad min data till linas mamma så hon kan kolla om hon kan ta bort viruset.

Men jag hoppas att min data fixar sig så jag kan börja skriva mer, men nu ska jag i alla fall dra, hörs!


VIRUS

Hej, sitter hos lina nu. MIn data är virus som ni kanske vet, men lina mamma ska kolla på datan i helgen och se om hon kan fixa den. Men nu ska jag dra ut, skriver när jag har tillgång till en data :)

Puss så länge.


tralala

shuu

frida som skriver nu !

Sara har fortfarande virus på sin dator så ni vet :} Men hon skriver så fort det är fixat så det är bara att kolla in lite då och då. Shala nu vet ni de

puss så länge


shululu

louise här :) 

skriver bara för att säga att sara har fått virus och kommer ej in på bloggen.  stackarn :(
men hon återkommer när de går. haha typ. :)

nu har jag sagt mitt.

tjingeling

MIDSOMMAR 08

Tänkte lägga in lite bilder från midsommar :) Dom bilderna som är redigerade har Lina gjort.








Det finns mkt mer bilder, men det är typ likadana bilder som dom här.
Men ni får nöja er med dom hära, finns inte så mkt mer och se, eftersom dom är likadana allihop typ ;)

Later


15 DAGAR KVAR..

Hejsan, åkte in på stan med louise vid halv 2. Kollade runt lite och louise köpte två linnen. Sedan gick vi till donken och träffade nåra brudar men dom gick och vi köpte glass och sen kom markus. Sedan stack vi till navet och louise köpte busskort och jag tog bussen till lina. Sedan jag kom till lina har vi bara suttit här, käkat mat och varit ute med hunden. :) Ikväll ska lina sova hos mig och innan ska vi köpa godis på konsum och sedan hem till mig och kolla på film, mys!

Men vi hörs , puss


23 JUNI

Hej, imorse vaknade jag kl 12, slängde iväg nåra sms till pepole. Klev upp, käkade frukost och sedan kom louise och vi började fixa oss lite osv. Och nu sitter vi här och väntar på att klockan ska blir halv , så vi kan gå till bussen och åka in till stan. Efter stan ska jag åka till lina och göra henne sällskap när hon är hundvakt.

Men nu ska jag dra, vi hörs sedan puss

 gammal bild

ITALIEN - SPANIEN

Hej, nyss kollat klart på fotboll. Det blev ju straffar och spanien vann. Jag vet inte rikigt vilka jag hejade på ;o haha, men aja spanien vann iaf. Men jag ska strax borsta tänderna och sedan sova.

GOD NATT.

 snygg bild ;)

16 DAGAR KVAR..

Hej, efter det senaste inlägget så hoppade jag in i duschen, sen satte jag upp håret i en bulle, drog på mig kläder och sedan gick jag till hemköp. På hemköp letade jag efter jordgubbar med hittade inge, så tog vindruvor och äpple i ställe. Köpte också en tidning och sedan gick jag hem. Satte mig på balkongen och käkade bara vindruvor och läste tidningen, mys! Sen kom resten av familjen hem och dom lagade mat och jag spelade xbox som vanligt och sedan käkade jag. Efter maten så spelade jag ännu mer xbox och kollade på tv och nu sitter jag här och käka äpplerna jag köpte förut :) Ska kolla på fotboll strax och sedan ska jag väll sova.

Men vi ses puss.




22 JUNI

Igår kväll somnade jag runt 12 tiden, vaknade vid 5 av att niklas ringde mig och ville snacka med jag orkade fan inte så jag somnade om och vaknade 12. Käkade fukost och sedan blev det datan. Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag till hemköp och köpa lite fruk och en tidning och sedan hem och käka frukten, läsa tidningen och bara ta det lugnt. Ikväll vet jag inte om jag hittar på nått med nån eller om jag fortsätter bara ta det lugnt.

Men vi hörs sedan iaf, puss!


PS: det går inte att lägga in bilder för mig :(


20 - 21 JUNI

Hej, nu är jag hemma igen. I fredags så började dagen med att jag och lina fixades oss, packade osv. Vid 12 tiden åkte vi till hudik. När vi kom fram så gjorde vi inte så mkt, pratades och så. Vid 5 tiden åkte jag och lina, hennes syter och nå till, båt över till en annan stuga, där körde vi 5kamp, grillade, spelades kort, hoppade studsmatt osv. Efter 10 nångång så åkte vi hem och jag och lina hade en egen lite stuga och där bäddade vi och sedan så spelade vi kort och sedan somnade vi vid 1.

Dagen därpå, asså idag. Så vaknade vi vid halv 11, gick upp till den andra stugan och fikade. Spelade kort sedan och vid 1 tiden kom dom från andra stuga och vi käkade, spelade kubb och spelade ännu mer kort och bara pratade och så :) Vid 7 tiden så grillade vi igen, käkades och sedan packades vi ihop och åkte hem och kom hem vid halv 11 ungefär. Och sedan dess har jag kollat lite på fotboll, holland - ryssland, 1-3 och nu sitter jag här och tror att jag ska gå och lägga mig strax. Bilder från dagarna kommer också. 

Men tack för en roligt midsommar, lina och hennes släkt ;)


20 JUNI

Hej, vaknade för en stund sedan, är jälvigt trött! Men ska strax börja fixa mig, men jag måste först få vakna till lite. Vid 11 tiden kanske, så ska vi ju åka till hudik. Vi kommer ta med oss kamera också, så lägger jag upp nåra bilder när jag kommer hem. I alla fall så kommer jag inte skriva förens imorgon så ni vet, men glöm inte bort mig bara :)

Men ni får ha en trevlig midsommar, vi hörs imorgon puss


19 DAGAR KVAR..

Tänkte skriva lite medans det är reklam. Innan jag kom till lina så har jag bara spelat xbox, haha. Vid 8 så så packade jag och sedan så tog jag bussen till lina. När jag kom till lina så satt vi bara vid datan och nu kollar vi på film på 5an, eurotrip heter den. Imorgon ska jag till hudik med lina och fira midsommar och jag kommer hem på lördag, men kanske hinner skriva nåra rader imorgon innan vi åker, annars så vet ni vart jag är och ni kan nå mig på mobilen (om ni har mitt nummer så) =)
Men nu börjar filmen igen, vi hörs nått puss

Nu ska jag och lina borsta tänderna och så och sedan ska vi kolla klart på filmen och sedan sova! Skriver imorgon eller på lördag, men ni vet ju att jag är i hudik så :) God natt <3




19 JUNI

Hej, imorse så vaknade jag 20 i 11, klev upp och jag och bror käkade frukost. Sedan så började jag städa mitt rum, eftersom pappa tycket jag borde dammsuga så jag dammsög och dammade (stavning?) också. När jag var klar så kom lina förbi ett tag, gjorde inte så värst mycket för hon åkte hem ganska fort. När hon åkt hem så spelade jag xbox, haha nörd. Och nu sitter jag här. Vet inte rikigt vad jag ska göra resten av dagen, hade för mig att tjejerna hade fotbollsmatch nere på ip klockan 7, så kanske går dit och kikar lite. Imorgon kanske jag ska med lina till hudik och fira midsommar, men jag vet inte rikigt än. Vad ska ni göra på midsommar då? :)

Men vi hörs sedan iallafall, puss .


20 DAGAR KVAR..

Tjena, hopppade in i duschen efter jag skrivit den senaste inlägget, efter jag duschat så fixade jag mig och sedan tog jag bussen till elin. Hos elin var frida och vi satt bara ute på hennes studsmatta och snackade. Sedan så skulle frida på stan med ewelina så jag och elin bestämde att vi också skulle åka in på stan. På stan gick vi bara runt och gjorde ingeting, sedan så ringde alexander och undrade om han kunde komma in så han åkte in och vi gick till donken och träffade ewelina och frida, köpte glass också haha. Sedan tog jag elin och alex bussen hem och när jag kom hem så spelade jag xbox, hihi och sedan så käkade jag pannkakor, mums. Efter så spelade jag bara spelat mer xbox och kollar på fotboll. Sverige - Ryssland, 0-2 sämst! Aja, resten av kvällen så sitter jag här eller sova :)

Vi hörs, puss


18 JUNI

Hej, imorse vaknade jag klockan 10, men jag låg och drog mig i 50 minuter ungefär. Gick upp och käkade frukost och nu hamnade jag här som vanligt. Men jag blir inte kvar här nå länge för jag ska hoppa in i duschen, göra mig fräch och sedan ska jag ta bussen till elin där frida också är. Vet inte rikigt vad vi ska hitta på, men ni för veta det sedan iallafall :)

Måste hoppa in i duschen, vi hörs sedan, kram!


17 JUNI..

Hej, tog 9 bussen hem från lina. När jag kom hem så satt jag mig här på engång och har suttit här hela kvällen, har faktiskt också pratat med frida i telefon och ätit jordgubbar, mums! Imorgon ska jag vara med elin, kanske frida och nå mer, men skriver mer om det imorgon. För nu ska jag sova i min sköna säng.

God natt, pusshej


OUTFIT

 

Linnet kommer från gina tricot och ett helt vanligt vit linne under från HM och över det en helt vanligt svart kofta. Adiddasbyxorna är från inter sport.
Tygskorna från dinsko, sönder lite här och där också ;)

21 DAGAR KVAR..

Hej, efter det senaste inlägget så hämtade pappa mig ewelina lina och louise. Skjusade hem ewe och vi andra + bror stack till lina. Hon byte om och sedan gick vi för att ta ut pengar och sedan vidare till bussen. På stan träffade vi markus och vi gick runt och kollade lite och sedan så tjockade vi på donken också, haha. Vid kvart i 5 tog vi bussen hem till mig och hos mig så åt vi och sedan åkte vi till lina. När vi kom till lina så hade inte hon nån nyckel, dörren var låst och ingen var hemma. Lina ringde sina föräldrar och nån kompis till dom skulle komma med en nyckel och medans vi väntade så gick vi till nån lina känner. Vid 7 kom dom med nyckel och har precis kommit in, för vi har varit ute med hunden också :) Åker väll hem vi 9 och då ska jag väll inte göra nå mycket, jo sova ska jag göra! Lägger in en outfit från igår och idag eftersom jag sov hos louise.

    

17 JUNI

Tja, igår kväll när vi kom till louise så slog vi igång en film, the eye. Jag hatar skräckisar men jag kolla på dom ändå men iaf så jag tyckte den var skit läskigt, höll på att dö. Sedan så kollade vi på stomp the yard, skit bra film! Sedan vid halv 4 så somnade vi.

Imorse vaknade vi lite olika, jag vaknade vi 11, svin trött! Satt lite vid datan och nu har vi precis käkat frukost. Ska fixa oss alldeles strax. Jag och lina ska in på stan med bror, för lina och dario ska typ köpa tyg, och så ska jag och lina kolla på kläder, få se om jag hittar nått.

Men nu måste jag skynda mig, tror bror väntar på oss, skriver sen puss


22 DAGAR KVAR..

Tjabba, jag ska stax ut med frida och kanske lina, sitter och tjatar på att hon ska följa med så jag tror hon ska det ;) Vi ska ner på ip och bara dryga. Ikväll så tror jag att jag ska sova här. Blev inte så roligt och långt inlägg men vad gör de om nåra år :)

Hej, kom nyss in. Först så mötte vi frida här utanför lina och då gick vi till konsum, köpte lite godis och sedan gick vi vidare till IP. Där träffade bla ewelina, louise, elin mm. Typ kollade lite på fotboll osv. Runt 8 stack vi till skolan för frida skulle prata med peter men det blev inte så. Så vi satt där ute och pratade och så. Och sedan bestämde jag, lina, ewelina och louise att jag och lina skulle sova hos louise. Så vi stack hemåt och nu sitter vi här och lägger över filmer till den bärbara datan, och ska strax åka till louise och kolla på film och sova där, mys :)

Men louise kommer och hämtar oss alldeles strax så måste dra, skriver ikväll eller imorgon, puss!


GÅRDAGENS, 15 JUNI



KOFTA - addidas, fått lånat av Ewelina, köpt på team sportia.
LINNE - vanligt svart från gina tricot
JEANS - från gina tricot.

16 JUNI

Hej, igår bestämde jag lina ewelina och linnea att vi skulle åka till mig och kolla på film. Vi gjorde oss klar och sedan tog vi bussen till mig. Hos mig poppade vi popcorn och sedan slog vi igång en film, SAW 4. Läskigt men bra :) Efter vi sett klart den filmen så satte vi igång A Cinderella Story, men vi slog av filmen efter en stund och slog igång Step Up, jag älskar den filmen, skit bra och snygg kille dessutom! Efter så stack ewelina och linnea hem och jag och lina somnade.

Imorse vaknade vi vid halv 11, låg ocgh drog oss ett tag och sedan så klev vi upp och käkade frukost. Efter frukosten så spelade vi xbox, och lekte lite i ps. Efter så duschade jag och sedan fixade vi oss och sedan tog vi bussen till lina och nu sitter vi här. Lina sjunger sing star och jag skriver det hära ointresanta inlägg ;) Ska vara med frida sedan och ikväll kanske jag ska sova hos lina. Tänkte lägg in gårdagens outfit också.

Vi hörs sedan, puss.

 

23 DAGAR KVAR..

Hej, åkte in på stan med frida klockan 1, gick runt och kollade lite i affärer, men jag hittade typ ingeting. Sedan gick vi till mcdonlas och tjockade glass. Sedan tog vi bussen hem till frida och hos frida så åt vi apelsiner och satt vid datan. Vid 20 över 6 så gick jag till lina och sedan gick vi till konsum och köpte nudlar. När vi kom hem till lina så gjorde vi nudlar, käkade dom och nu sitter jag här och lina städar sitt rum. Kanske skulle vara med ewelina och linnea, men vi ska ju åka till mig ett tag så jag vet inte om vi hinner :(

Men ska kila nu, hörs puss


15 JUNI

Hej, jag vaknade för ungefär 45 minuter sedan. Och nu sitter jag här och väntar på att frida ska ringa eller logga in msn. Idag ska jag på stan med frida och sedan kanske jag skulle till lina :) Blir inte så långt inlägg, men nått iaf.

Men nu ropar magen efter mat, ska käka frukost. skriver sedan puss.

24 DAGAR KVAR..

Hej, kollade på fotboll förut, spännande match tycker jag, men tyvärr så blev det 2-1 till spanien. Efter matchen så har jag bara suttit här, datan är seg och jag kommer inte in på bilddagboken, och så har jag försökt fortsätta lägga in bilder sedan skolavslutningen men det gick inge vidare, så nu jag har jättetråkigt. Men i alla fall eftersom jag har tråkigt så tänkte jag att jag skriva lite saker jag ska göra innan sommarlovet är slut.

[ ] bada och sola
[ ] tälta mer gånger
[ ] marknad i liden med lina
[ ] gatufesten
[ ] åka till kroatien/bosninen
[ ] hänga med lina till hennes stuga
[ ] strula med en kille //ewelina
[ ] vara med kompisar, såklart.
[ ] selånger marknad
[ ] åka till stockholm (?)
[ ] börja 8an

Tror jag inte hinner göra så mycker mer, åker ju bort i 1 månad och 4 dagar så. Men jag tar dagarna som dom kommer helt enkelt, men här vet ni vad som kommer hända under min sommar :)



Nu tror jag att jag ska sova , god natt puss

SKOLAVSLUTNINGEN

 









Det går inte att lägga in bilder "sidan kan inte visas" suck.., får väll försöka om det tag till då ;o


12 - 14 JUNI

Förlåt för en då uppdatering men jag har inte varit hemma nåting, men tänker skriva nu :)

I torsdags efter jag skrivit så åkte vi till nåra vänner, grattade amanda som tog studenten, fikade, pratade osv. Runt halv 8 åkte vi och handalade lite och sedan så åkte jag hem packade och sedan vidare till frida. Hos frida var ewelina och sarah, och dom satt och letade fram nå bra filmer. När vi var klar så gick vi till lekparken och satte upp tältet och sedan till ewelina för att göra strips. När vi var klar så gick vi till tältet, la oss, satte igång en film på fridas data och sedan låg vi där och kollade på filmen och åt strips, mys! Efter 50 minuter så dog datan och så låg vi bara i tältet och pratade, käkade godis och lite annat. Runt halv 3 så somnade vi och sedan vaknade jag vid 6 tiden av att det var kallt och då tog jag på mig lite mer kläder och somnade sedan om igen. Efter bara nån timma så vaknade jag av att det var varmt, och att det var trångt eftersom frida tog all plats, haha. Försökte sova, men det gick inge vidare så jag gick ut och satt mig utanför tältet och där satt jag och väntade till dom andra vaknade, haha mobbad :)

När som andra vaknade så låg vi i tälte ett bra tag och efter ett tag så plockade vi i hop och då gick sarah och frida hem och jag och ewelina gick till henne, byte om och sedan tog vi bussen hem till mig. När vi kom till mig så lagade vi mat, sedan så tvättade jag mitt hår och vågade det också. Vid 6 tiden så tog bussen till westhagen och där träffade vi madde och vi satt och kollade på fotboll 3-1 blev dett till långer. Vid halv 8 var matchen slut så jag och ewe gick till bussen, tog bussen till mig, hämtade saker och sedan tillbaka till ewelina igen. Hämtade grejer hos ewelina och sedan gick vi ner till frida och där satt vi upp tältet igen och sedan kom ronja och sarah och vi kollade på en film. När filmen var slut så stack ronja hem och vi andra gick till tältet och satte igång en till film på fridas data, men sedan så slocknade datan igen och då lååg vi och snackade lite och somnade alla.

Imorse vaknade vi vid 11, låg och drog oss och sedan så skulle ewelina hem. Så jag sarah och frida in till frida och spelade wii och guitar hero. Sedan så plockadade vi i hop tältet och gick jag och sarah och jag tog bussen hem och när jag kom hem så la jag mig framför tv och nu sitter jag här och väntar på mat och försöker logga in på bilddagboken, men det funkar in för, kommer knappt in på sidan, suck! Men iaf ska se fotboll sedan, och bara ta lugnt resten av kvällen tror ja :)

Tack för en rolig kväll tjejer, =)

Nä, nu ska jag lägga in bilder, ses puss

13 JUNI

Tjena, har inte skivit så mycket, men det är ju för att det är sommar och jag sitter inte inne vid datan så mycket då, i alla fal inte som senaste dagarna ;) Men jag ska strax dra till westhagen med ewelina och kolla på fotboll och sedan så ska jag tälta med ewelina och frida, och kanske nå mer.

Men jag får skriva mer när jag sitter vid datan och då lovar jag också lägga in bilder sedan skolavslutninge och så, men man måste ju få njuta av sommaren också, puss!


12 JUNI

Idag klev jag på runt halv 9. Fixade mig, käkade frulle med bror och sedan tog jag bussen till bergsåker och där plockade frida upp mig och vi åkte till kyrkan för vi skulle kolla på mellanstadies skolavslutning, bl.a elin :) I kyrkan så försökte vi hitta nå plast men vi hittade ingeting så vi fick stå upp. Sedan så började skolavslutningen, och när den var klar så snackade vi lite med elin och sedan så gick jag skjus av frida hem. Och sedan dess har jag bara suttit här och käkat tårta. Om nåra timmar så ska jag på student, och sedan mot kvällen vet jag inte rikigt vad som händer, kanske hittar på nått med nåra brudar, eller nått annat. (?) :)

Men nu tänkte jag lägga in lite bilder från skolavslutningen och så, vi hörs sen puss

 elin


11 JUNI, SKOLAVSLUTNING

Hej, igår dagen började med att jag och lina steg upp halv 7, vi fixade oss käkade frukost osv. Vid 8 skjusade pappa oss till kyrkan och där så träffade vi lite folk och sedan började själva skolavslutningen. Vi i kören sjung olika låtar, och typ rektorn snackade i flera år, aja efter så gick vi ute och träffade klassen, knäppte kort, och sa glad sommar osv. Sedan så gick vi in till kyrkan igen för att vi skulle ha en till föreställning för åkurs 9, när den var klar så skjusade vi bror till skolan för han skulle göra nått där och då åkte jag, pappa och mamma hem, byte kläder eftersom det regnade och sedan for vi och åt pizza på bite line, mums!
 
Sedan gick vi på stan för att köpa student present och då träffade jag louise och dani. Stog och snackade med dom ett tag och sedan åkte dani hem och jag och louise åkte hem till mig och kollade på tv en stund, innan vi skulle åka till bergsåker med nåra brudar och käka pizza (förutom jag eftersom jag redan hade ätit). När dom ätit färdigt så gick vi till lina och lämnade hennes kamera och nåra stack hem. Vi som var kvar, (sarah, carro, ewelin och linnea, jag) stack till sarah och pratade, kollade på tv och massa annat. Sedan stack till konsum och köpte lite gott och sen tillbaka till sara för att käka upp godisen och läsa i frida-tidningar.  

Efter så åkte carro hem och då stack vi och hämtade frida och sedan vidare till ewelina för att kolla på film. Medans vi kollade på filmen så vågade sara/linnea/frida håret på mig. När vi var klar med mitt hår, stack frida hem och vi forsatte kolla på filmen, efter ett tag hämtade pappa mig och for hem och sova typ! Bilder från skolavslutningen och lite annat kommer också!

Det var allt om onsdagen, puss


11 JUNI

Hej, har inte varit hemma så mycket idag, och jag orkar inte skirva det som har hänt idag för jag ska gå och lägga mig, och jag vet inte rikigt när jag kommer skriva imorgon heller, för först ska jag på en skolavslutning och sedan ska jag på student.. men.. 

Jag kommer iallafall skriver imorgon när jag hinner, hoppas ni får ett par sommarlov allihopa :)



10 JUNI

Hej, först idag på skolan så skulle vi städa skåpen och ge tillbaka nyckel, gjorde det och sedan gick jag på engelskan och fick reda på mitt prov, 71/95. Sedan vid halv 11 så gick vi till kyrkan i spörengnet, snacka om blöt fast jag hade en plastpåse på huvudet, haha :) I kyrkan tränade vi till skolavslutningen i typ 3 timmar, och sedan runt halv 3 gick jag till lina. Hos lina gjorde vi inte mycket, tog sedan bussen in till stan och jag köpte underkläder och sedan stack vi hem till mig. När vi kom till mig, så käkade vi mat, satt vid datan osv. Sedan åkte lina och bror till lina och hämtade nåra grejer så medans så duschade jag och typ städe lite. Sen kom dom, och lina duschade och jag bara tog det lugnt. Nu sitter vi här, och hör en pappa sitta och tjata att jag ska ta på mig min sverigetröja och sitta och kolla på fotboll med han, men haha, glöm jag ska kolla på Mitt stora feta grekiska bröllop på tv med lina och käkad mackor och dricka oboy, mums! Sedan så blir det bädden och imorgon har jag skolavslutning, jippi :)


9 JUNI



Hej, åket till skolan och hade skoljoggen, 9km, fast jag gick hela vägen :) Aja, efter så skulle vi kolla på 9ornas och lärarnas brännboll men jag carro sarah och frida stack till sarah och åt. Precis när vi skulle äta så ringer linnea och säger att vi börjar så vi fick jätte bråttomt och slängde i oss maten och sedan gick vi gå/springa till skolan. När vi var på skolan skulle vi bara pricka av oss och sedan tog jag bussen hem, lämnade min väska och sedan åkte jag in på stan och träffade lina. Vi gick och kollade lite och bara drygade till klockan blev halv 5 - 5 och så stack vi och klippa oss på olika ställen, och båda blev nöjda. När jag var klar så stack jag till lina och så tog vi bussen hem. Och sedan dess har jag bara suttit här. Ska strax gå och prova mina skolavslutningskläder och kolla om allt är bra :) Sedan så händer det inte så mkt mer, bara ta det lungt och sova!

Vi hörs, puss





9 JUNI

Hej, nu är det lite brådis. Ska hinna borsta tänder och så och sedan måste jag gå till bussen. Idag är det ingen jobbig skoldag utan vi har skoljoggen och då ska man springa 9km, men jag ska gå haha :) :O Efter så blir det stan och sedan vid 5 tiden ska jag klippa mig. Skriver efter min klippning eller innan, men nu måste jag rusa!

Hörs , puss!

8 JUNI, SPORTHALLEN

Hej, åkte in till sporthallen med frida vid 1tiden ungefär och träffade emil och filip också, haha. I alla fall så badade vi och så, gjorde inte så mkt faktiskt. Vid halv 4 tiden så byte vi om och sedan gick jag och frida till hemköp i granlo och köpte jordgubbar och sedan gick vi vidare till mig och där käkade vi upp dom. Frida åkte hem efter en stund och då käkade jag mat, kollade på tv och duschde. Hände väll inte så mkt mer ikväll. Imorgon har vi skoljoggen och sedan ska jag klippa mig, mer får ni veta imorgon :)

fridis <3


8 JUNI



Hej, igår åkte jag hem från lina vid typ halv 11, när jag kom hem så satt jag
mig bara här vid datan och sedan sov jag :)

Imorse vakande jag 10, har inte gjort nå speciellt på nu på morgonen.
Har bara kollat på tv och käkat frukost och sedan hamnat här. Sitter och
 väntar på att frida ska logga in på msn så kan vi bestämma vad vi ska göra idag,
 sporthallen eller nått annat :) Men har inte så mkt mer att skriva nu!

ey, jag åker om exakt 1 månad! det är skönt

Hörs, puss


7 JUNI, KLADDKAKA

Hej, efter jag skrev sist så bakade jag, louise och lina en kladdkaka, mums! Efter vi ätit den har vi inte gjort så mkt, bara kollat på tv och suttit vid datan. Hade bara lust och skriva litegranna, men jag vet inte rikigt vad jag ska skriva om. Men i alla fall så kommer pappa och hämtar mig om ett tag och så ska jag väll hem och sova eller nått :) Imorgon kankse jag skulle till sporthallen med frida om det blir fint väder, annars hittar vi väll på nått annat som vi inte har gjort på länge ;o

Men nu ska jag gå, puss


7 JUNI

Hej, igår kväll så följde  jag först med louise till stallet. När hon var klar så åkte vi till hennes syrra /madde i skönsmon och kikade lite eftersom hon nyss flyttat in i en egen lägenhet :) Louise och Madde sjöng sing star och sedan skulle jag och louise spela guitar hero, men då åkte vi till hemmakväll och hyrde 2 skräckfilmer och köpte ostbågar, chillinötter och dricka. Sedan skjusade madde hem oss och vi satt igång filmen, halloween hette den. Efter en stunds så kom dennis, rickard och morgon och vi fortsatte kolla på filmen. Vid halv 1 var filmen slut och dom stack och jag och louise gick och la oss.

Imorse vaknade vid 10, låg och drog oss och sedan klev vi upp, käkade frukost och sedan kollade vi på den andra skräckfilmen, unrest hette den. När filmen var slut så bestämde vi och lina och min bror att vi skulle åka och bada i huli. Så dennis skjusade upp lina till louise och sedan byte vi om och gick till huli. Där träffade vi bror och vi badade en stund och sedan gick vi upp och fikade lite och sen gick/cyklade vi hem till lina. Och vi har varit på konsum, lagat mat och nu har vi precis ätit klart, jag var svin hungrig och nu sitter jag här med en tjock, mätt magen, puuh. Vet inte vad som händer ikväll, ska iaf hem en stund och sedan kanske jag sova hos lina, eller hon hos mig.  Men skriver mer sedan!

Vi hörs, puss.


6 JUNI

Igår så åkte jag aldrig till lina och sov där, för det var sent och jag visste inte när pappa och dom skulle komma och hämta mig heller så jag sov hemma ist.

Imorse vaknade jag halv 11, klev upp, kollade lite på tv och käkade sen frukost. Efter så fixade jag mig, short och linne blev det! Sen kom louise och vi åkte in på stan och hon köpte en bikini och sedan åkte vi tillbaka till mig, byte om, packade och tog cyklarna och cyklade till huli, jobbigt ju. När vi kom dit så var ronja, frida, melinda och adde på en flotte i vattnen så jag och louise simande dit. Efter en stund gick vi upp och fikade, solade osv. Badade engång till och när vi badat klart så byte vi om och sedan cyklade vi hem och kom väll hem för ett tag sedan. Och ska käka middag nu, mums! Sedan följer jag med louise till stallet, sen till hennes syster i skönsmon och sedan sover jag hos louise. Kanske skriver lite hos louise, annars imorgon :)

vi hörs, pusshej!


4 - 5 JUNI

4 juni
Igår så började skoldagen med först so och sedan matte. Efter matten så hade vi kör i en och en halv timma och sedan var det bild och matlagningen och där fick vi städa och lite fika. Efter skolan så åkte jag in på stan med carro, kikade lite och sedan trräffade vi ewelina och linnea på donken, och vi tjockade i oss lite onyttiga saker. Sedan så träffade vi frida, men då gick jag och carro till ego för hon skulle sola och dom andra gick åt ett annat håll. Carro solade i ungefär 17minuter och sedan gick vi till bussen. Carro åkte till sarah och jag åkte hem en snabbis och sen åkte jag, pappa och mamma till skolan för det var vårshown där. Träffade lite folk och satt mig med dom och vi kollade på vårshowen och den var väll rätt okej :) När det var slut så åkte jag hem för att duscha, kolla på lost och sedan sova.

5 juni
Idag så var det vårshowen igen på morgon fast för högstadiet och då fick jag kolla på den igen. Men efter så byte vi om och sedan hade min klass vollyboll mot asylerna och vi förlorade med 13-11, buhu :( Efter så var det massa vattenkrig och så, det var ju roligt, men man blev ju blöt också, haha :) Vi slutade vid kvart i 2 och då åkte jag lousie och dani in till stan och sedan nacksta. Där träffade jag melissa på ica och byte tillbaka kläder och louise och dani försvann nånstans. Sedan stack melissa och då skulle jag hitta L&D men dom bara försvann, men efter ett tag hittade jag dom. Vi stack till bussen och där fick vi vänta i drygt 30 minuter på bussen innan den kom. Stack till stan och käkade glass och sedan åkte vi hem och louise följade med mig.

Kom hem, käkade mat, fixade oss och sedan skulle i cykla till ip men jag hittade inte min cykelnyckel så jag fick gå/skjusa louise på cykeln. När vi kom till ip träffade vi ewelina, linnea och anna. Kollade på fotboll och efter ett tag kom lina också. Vid halv 9 var det slut och då gick vi upp till frasses och satt där ute och snackade med nå stycken. Sedan gick jag och louise hem och nu sitter vi här. Kanske ska sova hos lina, men jag vet inte hur jag kommer dit, så vi få se.
Imorgon blir det stan med louise kanske, men skirver imorgon ist :)

Nu måste jag vara social med louise, vi hörs puss

 

4 JUNI

Tja, har inte kunnat skivit idag pga att jag inte varit hemma. Och nu tänkte jag gå och lägga mig, så det blir inlägg imorgon, men jag vet inte när. För ska bort efter skolan, men jag kommer iaf uppdatera :)

GODNATT


3 JUNI

Hej, idag vaknade jag 10 i 7, fixade mig, käkade frukost och sedan skjusade pappa mig och bror till skolan. På skolan hände det inge mycket, halva dagen hade vi kör för att vi ska träna till skolavslutningen och vi fick även sluta 2. Efter skolan gick jag hem till lina, tog mina kläder osv och sedan åkte jag in till stan själv. Gick runt lite och kollade och sedan gick jag för att möta melissa på navet. Och då satt jag på navet och väntade på henne i typ 40 minuter och sedan ringer hon och då får jag reda på att hon hade suttit och väntat på mig på andra sidan av navet och vi hade inte sett varandra så hon hade åkt hem, haha. Men då bestämde vi att vi ska träffa i morgon på stan iställe :) Men jag tog i alla fall 5 bussen hem och när jag kom hem så kollade jag lite på tv och sedan satt jag mig här. Ikväll ska jag bara dryga här och sedan klockan 9 är det desperate housewife. Tror jag lägger in en outfit starx, få se.

Men vi hörs, puss




2 JUNI

Hej, igår kanske jag skulle till bergsåker, men så vart det inte. I ställe så kollade jag på tv, fanns typ ingeting bra så jag såg nån film på 3an, matte söker husse, trorja att den hete. Den var väll rätt okej :)

Idag är jag ju ledig, vaknade vid 10. Käkade frukost och satte mig här. Vid 11 så dammsög jag hela lägenheten och nu ska jag få en 100 för de. Som jag sa på förra inlägget att vi (skolan) skulle skicka in dom pengarna till Guatemala. Vid typ 10 i 12 så fick jag skynda och fixa mig, för jag till sporthallen. Kläde  på mig short och nån tröja och sedan fick jag springa till bussen. På bussen träffade jag ewelina och linnea och i sporthallen träffade vi carro, emma och julia :) Vi typ solade mest och badade lite då och då. Vid halv 5 stack carro, emma och julia men vi andra låg kvar och stekte lite till. Efter 40 minuter så kläde vi på oss, köpte glass och sen gick vi till bussen. Och när jag kom hem så åt jag mat och sen hamande jag här. Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag bara vara hemma.

   

1 JUNI

Hej, gud vad varmt det är idag, så jävla skönt väder! Ialla fall efter jag skrivt sist, så fixade vi oss och sedan så tog jag och lina bussen och frida klev även på lite längre bort. Vi åkte in till stan och där letade vi jordgubbar, men det fanns ingenstans, buhu :( Så vi köpte glass ist och gick och satt oss vid ån. Satt där och käkade upp glassen och solade lite. Efter nån timme kommer elin och sanna och dom och frida stack och köpte lite saker och sedan tillbaka, och då satt vi där lite till. Efter 2 så gick jag och lina på själva stan och dom andra åkte hem. Kollade i lite affärer och sedan tog vi bussen hem till mig. Kollade lite på tv, käkade mat och spelade xbow. Lina åkte hem vid 20 över 7 och sen dess har jag bara suttit här. Kanske ska till bergsåker och vara med nåra vänner, men jag vet inte om jag orkar röra mig till bergsåker, tror jag stannar hemma. Imorgon är vi "lediga", elr vi ska egentligen städa och få 100 kr och sedan ska vi typ skänka som till Guatemala. Men läju bara dammsuga och sedan om det blir fint väder så åkte jag och lina in på sporthallen och badar :) Bilder från idag och igår kommer !


LÖRDAGEN 31 MAJ

Hej, igår efter vi hade fixat oss hos mig, så gick vi till bergsåker till lina. När vi kom till lina så hämtade vi pengar hos henne och sedan gick vi till konsum. Där köpte vi vindruvor och träffade även carro, linnea och sarah. Vi satt där utanför ett tag, och sedan så frågade dom om vi ville följa med till elin som fyllde år. Och visst ville vi det. Vi började vandra dit och när vi kom dit så var/kom det massa folk, skoj. Och sen kom även ewelina som kommit hem från turkiet, brunis. Men iaf efter ett tag blev att bara skit, förlåt elin. Så vi gick till lina och nåra andra gick åt ett annat håll. Lina byte om och sedan stack vi till frida, och då stack vi till lekparken med kub och lite gott. Där körde jag och lina mot carro och frida, och vi vann :) Efter halv 12 så gick jag och lina hem och då bortsade vi tänder och sedan somnade vi.

Imorse vaknade vi 20 över 10. Klev upp, och har precis ätit frukost. Ska börjada fixa mig, och sedan ska jag och lina in på stan.

Men nu måste jag fixa mig, vi hörs sen puss


RSS 2.0