28 MARS

idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, men vid 5 åkte jag till frida och där typ fixade vi oss och så. Vid halv 7 gick vi till ewelina och nu vågar ewelina håret på frida och louise sitter bara och pratar med dom. Om en timma ska vi ta bussen till polar och där kommer jag spendera min kväll, så ni får ha en trevlig lördag kväll :)

Vi hörs imorgon, puss


27 MARS

Idag vaknade jag vid 10 som vanligt, åt frukost och fixade mig. Sedan åkte jag och familjen till birsta, kollade runt lite på kameror och nå mer. Åkte sedan till Skopunkten och där köpte jag 3 par skor, det var 3 betale för 2 hihi :) Sedan handlade vi på ica maxi och efter det så skjusade dom mig till själva birsta och där träffade och ewelina och frida och vi gick typ runt 1000varv där. Men vi träffade sofie och johanna på donken, satt där minst en 1timma och snackade och så. Sedan gick vi runt mer och tillslut gick vi till staudim och kikade lite och sedan tog vi bussen in till stan. På stan skulle frida kolla på en badmintonkjol och då missade vi första bussen, och ist så gick vi runt på stan lite och tog sedan nästa buss. När jag kom hem så åt jag, sedan satt jag mig här och drygade som vanligt. Skulle egentilgen vara med ewelina,frida, emma och sarah men det blev inte så.. Imorgon vet jag inte vad som händer på dan, ska väll kanske vara med frida och på kvällen blir det polar.

Vi hörs, puss

skona är inte lika snygga här som i den levande världen ;)
  
                            två olika färger är ju bra

27 MARS

Idag vaknade jag efter 10 nångång, tog det mest lungt på morgonen och så. Hoppade in i duschen och när jag var klar så ringde ronja mig och frågade om jag ville åka in på stan med henne, och såklart ville jag de. Fixade mig och så och sedan åkte jag till ewelina och lämnade hennes busskort och sedan åkte jag hem och då ringde ronja och sa att hon var klar och så gick jag ut till bussen typ på engång. Men träffade ronja på navet och vi gick runt och kikade och käkade på subway, muma! Vi fick till ronjas frisör för hon skulle beställa tid för hon ska permanenta håret, fintfint :) Men vid halv 3 tog vi bussen hem och när jag kom hem tog jag det mest lungt, kollade på tv, suttit vid datan och snacka med frida i telefon, det är det ändå jag har gjort sedan jag kom hem.

Men vi hörs, puss!

-gammal bild


26 MARS

Idag så vaknade jag efter 10 nångång, satt mig vid datan och snacka med nå sötisar på msn och så. Vid 11 så åt och frukost och efter den så hamnade jag här med mitt tjocka asel. Idag har jag ingen anning om vad jag ska göra, tråkigt liv! Elr nu ska jag ändra på det jag skrev nyss, för jag bestämde nyss att  jag ska vara med sofie idag, och vi ska till sporthallen och dryga sönder!

Men nu ska jag fixar och trixa, vi hörs puss!
-
Vid kvart över 1 så fick jag och sofie skjus av pappa till sporthallen, och var där och drygade och så bara. Vid 4 gick vi in till stan för sofie hade glömt pengar och vi skulle kolla om det vara nån levade människa vi kunde låna pengar av. Men det gick väldigt seg att hitta nån och vi gick ner mot navet och där träffade vi nå personen, men dom hade inte pengar och sedan så ser vi ewelina och louise. Ewelina var så gulig att vi fick låna hennes busskort, thanks! Tog bussen hem och när jag kom hem, snackade jag med fridis i telefon, satt mig här vid datan och sedan åt jag. Nu sitter jag här igen och ska väll sitta här och dryga till 9 för då äre lost!

Vi hörs, pussar
 


25 MARS

Igår ikväll så kollade jag och lina på alvin&gänget, bra och rolig film :) Sedan så sova vi. Imorse så vaknade jag hos lina, jag gick och duschade medans hon sov och när jag var klar så vaknade hon, och då satt vi oss vid datan, fikade och sedan så jag fixade mig eftersom jag skulle in på stan så vid tjugo i 12 tog jag bussen in till stan, men på vägen klev även ewe, frida, emma och ronja på. När vi kom in till stan så kollade vi runt lite och sedan kom louise, sarah, carro och ida :) Men vi kikade runt lite, vissa av oss käkade på donken, och andra på subway och så. Men efter 4tiden tog jag, sarah och frida bussen hem och när jag kom hem så kollade jag på tv med bror och sedan åt jag. Efter jag hade ätit så hamnade jag här som vanligt. Ikväll har jag inge aning om vad jag ska göra, bara ta det lungt trorja.

Vi hörs, puss&kram

  


24 MARS

nu sitter jag hos lina igen, ska berätta om min dag sedan sist jag skrev. Som sagt så gick jag och lina en prommenad, rätt så skönt eftersom det var fint väder. Vid halv 6 åkte jag hem, och när jag kom hem så åt jag och sedan så typ packade jag och sedan for jag till lina vid halv 8 igen. Vi har bara kollat på tv, gjort den desgin till linnea, kolla in http://liinneafarnlof.blogg.se/ :) och nu sitter lina och kolla på CSI och jag sitter här och skriver detta inlägg. Nått jag inte har nämt är att jag ska sova hos lina inatt och imorgon ska jag på stan med folk och säga hejdå till linnea som ska till thailand, den sötajäveln ;o

Men nu måste jag vara social med lina, vi hörs puss!



HOS LINA

Nu sitter jag hos lina. Kom till henne för typ 45 minuter sedan, och vi har bara ändrat fridas design på bloggen. Kolla in; http://ffridaelven.blogg.se/ :) Också har jag bytt design, vad tycker du om den då? :) Men innan jag kom till lina, så läste jag so´n och jag fattar ingeting om det, men får väl lov och läsa mera, suck.. Men nu tror jag att jag och lina ska ta en promenad, det är väldigt skönt väder ute! Ikväll så vet jag inte hur det blir, kanske ska träffa frida och ewelina. Och sedan sova hos lina elr nått, men vi får se hur det blir med det, om jag har orken att sova borta.

Men nu väntar lina på mig, vi hörs puss&kram!


24 MARS

Vaknade för nå timme sedan, satt mig vid datan, fikade och nu sitter jag här igen. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra? Kanske hitta på nått med frida elr ewelina när dom kommer hem, vem vet. Men till dess vet jag inte vad jag ska göra, alla verkar ju ha nåt att göra utom jag då. Men jag tror jag ska läsa på till soprover vi var när skolan börjar igen, det känns som om vi har soprov hela tiden (?)
Aja, men någon som vill göra nått idag? Hör av dig!
-
Haha, det gick inte ens två minuter och jag bestämmde att jag skulle vara med lina!

Men nu tror jag att jag ska börja med son ändå så den är gjord, vi hörs sedan puss!


BUT HOW DO YOU EXPECT ME..

Efter jag skrev sist så kom louise hit och jag, hon och bror åkte in till stan. Kollade runt lite, köpte även en "tunika" på gina, en likadan som outfiten där ner, fast en annan färg men vi käkade också på subway, muma! När vi kom hem så satt dario och louise och spelade nå spel på xboxen och jag satt brevid och smsade med nåra sötfisar! Men vi gjorde inte så mkt mer. Louise åkte hem vid 7tiden och så kom marie och emelie till oss för marie skulle hjälpa mamma med typ nå saker, så jag och emelie kollade på andra avenyn och nå mer pogram. Dom åkte hem för nå timme sedan och sedan dess har jag bara suttit här. Funderar på att gå och lägga mig snart!

Men nu ska jag kikade vidare på andra bloggar och bdb, vi ses puss!

Dagens Outfit:


Sofia Tunic 149 :-  på Gina Tricot
Även:
Tights
Kofta


23 MARS

Igår så somnade jag tidigt, men jag var väldigt trött. Och i morse vaknade jag vid halv 10 och då hoppade jag in i duschen, åt frukost och sedan hamnade jag här. Idag så ska jag in på stan med louise och kikade runt lite, hoppas man hittar nått :) Ska väll åka in om ett tag så, jag får skriva mer sedan. Min kusin fyller även år idag, grattis! <3

Men nu måste jag fixa mig och så, vi hörs puss!


22 MARS

Ojävlar vilken tråkig dag! Efter jag hade skrivit sist så satt jag kvar vid datan lite, slänge iväg nåra sms till folk och sedan så poppade jag popcorn och kollade på tv med mamma. Det fanns typ inget bra på tvn så efter jag hade ätit upp popcornen så satt jag mig vid datan igen och sätt där till vi skulle äta. Och efter middagen så kollade jag på nån film på tvn, "en värsting till syster 2" tror jag den hete. Kollade nyss klart på den och nu är jag själv hemma och ska väll sitta här och dryga till jag ska gå och lägga mig antar jag. Juste, snackade med ewelina om att vi och nåra till kankse ska se Mange Schmit på gatufesten, nice förfan! Aja, men någon som vill göra nått imorgon? :)

Kroatien/Bosnien 8juli - 12 agusti, längtar!

image138

Men vi hörs, puss&kram!

21-22 MARS

I fredags kom det nåra vänner till oss från söderhamn. Vid 13tiden trorja, åkte dom till ikea med mamma, pappa och dario och själv stannade jag hemma. Jag satt bara här hemma vid datan och tv, och var hur hungrig som helst och dom kom inte hem förens halv 6 ungefär och då fick jag min mat, mums! Men resten av kvällen så snackade vi, spelade "med andra ord" och bara tog det lungt. Vid 12 gick jag och la mig.

Imorse vakande jag vid 9-halv10 kanske, men jag kunde inte sova hur länge som helst eftersom dom var här. Men jag steg upp, fikade och gjort så mkt mer. Men dom åkte hem för 1 timme sedan ungefär och resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, alla är väll i fjällen typ. Så jag för väll bara sitta hemma, kanske kolla på nån film, och pappa ska fylla på min mobil så kan jag smsa med nåra också! Smsa om du har mitt nr :) 

- Tänkte lägga in en bild på nån av Olsentvillingarna med en vippig kjol, men det gick tyvärr inte. Men jag tycker att det är snygg med vippigkjol men skulle själv inte passa i det.

Men vi hörs sedan, puss


RÖSTA

NU VILL JAG HA MÅNGA KOMMENTARER OM DEN SNYGGASTE DESIGNE!! :)

1.

2.
3. -den jag har nu
4.
5.

Nu är det bara att kommentera den designen som är snyggast, KOMMENTERA!
- annars det är ingen ide med bloggen


ÄVENTYR I SÖDRA, 20 MARS

Idag som sagt var det friluftsdag, klev upp vid 7, fixade mig och åt. Vid kvart över 8 skjusade pappa mig och dario till skolan, dario gick sitt håll och jag till idrotten för att låna skidor. Efter jag hade lånat skidor och allt så kom hanna och julia och sedan hoppade vi på bussen till södraberget med andra från skolan också då. När vi väll var på södra så åkte jag,hanna, julia och dani i ett spår i skogen, allt gick bra och träffade vi Berit och Ingerjärd (stavning) och dom sa att att det fanns en stuga lite längre bort som vi kunde fika på eftersom vi skulle ändå skulle stanna och fika nånstans. När vi kom till stugan så åkte Berit och Dani tillbaka och vi stannade och fikade! Sedan efter det skulle vi forsätta nerför en nerförbacka, och jag skulle åka först eftersom jag är så seg när jag åker så när jag var vid halva av den dära nerförbacken så kom det en skoter och kör förbi längst ner, så jag bara slänger mig åt sidan, fast jag ändå var 10000000 meter ifrån han. Haha det kanske inte lätt roligt,men det var de. Men sedan fortsatt vi en bit till och vi helt plötsligt skulle åka in i skogen för vi ville ha lite äventyr elr vara bara för att vi trodde det var en genväg (?) Men där åkte vi och vi ramlade typ 10 ggr och väl när vi kommer ut visste vi inte vart vi är. Så vi åkte åt höger håll och frågade först en man som sa nått och sedan en en äldre gubbe som sa att om vi åker dit kommer vi mot bredsand och vi ba neeej! så vi fick vända och fortsätta, men vi stannade och fikade också för vi var helt slut men sedan fortsatt vi, och då kom till en skylt så står det Hotellstigen och såklart följer vi den och kommer åt fel håll kanske. Men vi ringde till dani, så vi kunde prata med lärarna för vi förstog ju att dom undrade vart vi var. Och då berättade vi allt typ och sedan fortsatt vi och det var sjuk jobbigt, uppför backe hela tiden nästan! Men sedan kommer vi på att vi är vid hotellet, så då var det ju inge panik. Men vi åkte efter andra människor och sedan stog en en skylt "900m till ängen" och då vare bara att andas ut. Så när vi kom tillbaka så fikade vi lite och sedan gick vi björnstigen, men fatta hur jobbigt det var med all snö och vart man än går så är det djup så hela benet försvann. Men när vi kom tillbacka igen så var berit där och hon berättade att hon hade åkt och letat oss och pratat med andra människor och dom sa att dom hade sett och skratta och så, haha. Men vi tog iaf bussen och när jag kom hem så satt jag mig bara vid datan och tog det  lungt.

Efter ett tag så pratade jag med lina och vi bestämde att hon skulle komma hit ett tag, när hon kom hade hon med sig sin bärbara datan och jag lekte i PS och hon satt här vid internet. Men vid 6 skulle hon hem och så frågade även tilda och ewelina om jag ville följa med på bio, och visst ville ja det :) Jag bokade plaster till Meet The Spartans, duschade och fixade mig och så. Vid halv 8 tog vi bussen till bion och dom köpte popcorn och så. Filmen var sisådär, det var roligt ibland men inte den bästa filmen, menjag var så trött så jag hängde inte med heller. Efter bion kom pappa och hämtade oss och vi skjusade dom hem till sig och när jag kom hem så satt jag mig här som vanligt och skrivit detta långa inlägg! Puuuh!

Men jag känner jag mig trött och sliten,vill sova men först ska jag fixa och trixa puss!

-Bilder från idag och även en outfit ifrån mig, kommer imorgon kanske!


19 MARS

hellu! hur är det med er? med mig är det bra, men hyfsat trött. Idag så var skolan som vanligt, på matlagningen fick vi städa, uscha, men sedan fick vi iaf rulltårta med grädda. Efter matlaningen så tog jag bussen hem, satt mig vid datan, åt mat, kollade på tv och sedan så somnade, sov i mer än 1 timma, skönt! När jag vaknade så åkte jag, dario och pappa till ica kvantum och handlade mat tills imorgon. Vi har friluftdag imorgon och jag, hanna och julia ska åka längd i södra, haha tråk men vi kommer ändå ha roligt. Men aja, jag kom nyss hem från ica och nu ska jag väll sitta här och drömma vidare och sedan 9 ska jag kolla på lost.

Oja, lina har gjort en ny designe till mig, rikigt fin tycker jag. Vad tycker du?

image131
Denna outfit ser helt rätt ut. Grått, svart, skinn, skärp, stuprör... Fast nu sommar föredrar jag mer färg gladare färger, :) Vad tycker du om denna outfit?

Vi hörs puss&kram

TRÄNING

Idag har det inte hänt så mkt, har bara varit i skolan och när jag kom hem så kollade jag på top modell och suttit här. Ska snart kila iväg på träning, jag orkar inte tränan men jag är verkligen sugen på att träna ändå (?) haha. Efter träningen ska jag duscha, prata med fridis i telefon och sedan sova.

Men nu väntar säker johanna på mig, vi hörs puss


15-16 MARS HÄRNÖSAND

Ifredags så åkte jag på frittspel med sofie, frida, emma och sofie. När jag kom hem så kollade jag på tv och sedan sova jag!

Som sagt så kom sofie och hämtade mig vid 8-tiden, vi for till härnösand och började spela och så. Första matchen vann jag, sedan så mötte jag sofie. Det var jämt, men jag vann. Tredje matcher vann jag på WO och sedan skulle vi spela dubbel, blev en 3 setare men dom andra vann, dom hade jävlig tur må jag säga! Sedan så lämnade Jennifer en WO match mot mig, så efter den så spelade jag kvartsfinal. Vann den matchen som tur var. Efter den matchen åkte vi hem och när jag kom hem duschade jag och sedan kom emelie och hennes mamma och vi åt tacos och kollade på melodifestivalen. Men aja, efter melodifestivalen åkte dom hem och jag gick och la mig!

Igår så vakande efter 7 nångång, kläde på mig och sedan for jag och pappa och hämtade sofie och sedan var det bara att åka till härnösand igen. Skulle ju spela semi finalen, men jag förlorade den men jag är nöjd ändå, eftersom jag kom 3a :) Efter den matchen så kollade vi på andra matcher och sedan skulle vi åka hem med pappa tidigare, eftersom han inte hade sovit nått. Men vi ville stanna, så fick vi åka hem med fridis. Då duschade vi och kikade på nåra tjejer som spelade fotboll och badminton såklart. Vid 3-tiden åkte vi hem och när jag kom hem så åt jag tacos igen och sedan så somnade jag i soffan och sov 1 ½ timme. Kollade på andra avenyn på kvällen och sedan sova jag!

Och idag har det bara varit skola och sedan har jag inte gjort nå mkt mer!

Men nu måste jag undersöka bilddagboken mer, den är sämst nu! vi hörs puss.

 


HÄRNÖSAND 15 MARS

snart kommer sofie och hämtar mig, sen åker vi till härnösand och spela badminton hela dagen lång! Ni som har mitt nr, det är bara att ringa, jag svara när jag inte spelar elr nått annat. Ni som inte har det, ääh synd om er!

Nu är jag sjuk nervös, men måste gå, vi hörs puss




14 MARS

skolan var tråkig som vanligt, så efter skolan åkte jag in på stan med frida, ewelina, louise och linnea. Gick runt och kollade, käkade glass på donken och så. Vid kvart över 4 tog vi bussen hem, då kollade jag på tv med bror och nu så sitter jag här som vanligt. Om 1 timma ungefär så ska jag på frittspel med sofie, men innan ska jag hinna äta också.

Jag vill kunna skriva om typ vad som helst, elr jag kan ju bara skriva om vad som helst men jag vet inte om vadå, kankse mode och så you know men jag vet inte. hjälp mig om vad jag ska skiva dom!

bad boys, bad boys, whatcha gonna do, when they come for you

 

13 MARS

idag var jag så himla trött när jag vaknade, men fixade mig och åt och sedan for jag till skolan. Skola flöt på och men på näst sist lektionen hade jag ont i huvudet, förkyld, täpt i näsan och så, men jag klarade mig och nu känns det bättre. Jag vet inte hur jag ska orka springa ihelgen (har match) och träna idag när jag är så hära förkyld, men jag ska nog klara det ändå. När jag kom hem från skolan så kollade jag på tv, åt potatisbullar och sedan har jag bara suttit här. Träningen börjar snart, så måste fixa mig och shit.

Vi hörs, puss


DAGARNA SOM HAR VARIT

Nu har jag inte skriver på längre, men har inte känt för det heller. Men det blir nåra rader om helgen + lite till.

I lördags på dagen/eftermiddagen så vare folk från söderhamn här,
barndomsvänner. Trevligt att träffa alla igen. På kvällen skulle jag till ewelina, kollade om vi hade nå filmer här hemma, tog med mig julshowen och 2 till. När vi kom till henne så satt vi vid datan lite och sedan kollade vi på julshowen, haha! Men efter nån stund satt vi oss vid datan, och sedan kom louise och skulle låna toan och vantar och sedan skulle hon gå hem, oh my good ;o
Men vid 1-2 gick vi och la oss.

På söndagen vaknade vi efter 9 nångång,  åt taocos till frukost, mumma och sedan fixade vi oss. Efter 11 så åkter vi och hämtade frida och sedan åkte vi till nordic och träffade sandra och jennifer. Kollade på matcher, och sedan skulle frida och jennifer till frasses med lina, anna och frida. Så jag, ewelina och sandra var kvar på nordic, och kollade på mer matcher och efter snyggingar. Men hade en trevlig dag med my girls. Åkte hem efter 4, åt, satt vi datan och sedan duschade jag innan sarah kom. Hon kom vid 6 och så bakade vi muffinsar eftersom vi skulle ha föredrag om det på måndagen. Muffinsarna blev inte så bra, men goda iaf. Efter halv 8 var vi klar, kollade lite på top modell och sedan vid 8 åkte sarah hem. Jag kollade på andra avenyn då, pratade med frida i telefon och sedan sova ja.

Imåndags så var tråk skolan som vanligt, jag och sarah hade ju föredrag om muffins. Det gick bra och snabbt, skönt det iaf. Efter skolan så gjorde jag inge mkt, tog det vara lungt och kollade på andra avenyn!

Igår så var skol som vanligt, efter skolan så åkte jag hem och vid 6 hade jag träning. Elr ja, halv 7 då, vi kom inte in i hallen för dörren hade gått i baklås elr nått, och typ blabla men tills sist så sparkade ebba på dörren och då öppnade den sig. Tog 8 bussen hem och duschade, fikade och så bara!

Också idag, så vare ju först skola, på matlagningen fick vi göra ungstekkorv och potatismos, gick och äta med inte det godast. Efter skolan så kollade jag på tv med bror, typ sov i 45 minuter och nu sitter jag här, har har  suttit här i ungefär 1 timma och skulle egentilgen har pluggat (?) men ska bara skriva klart det hära inlägget och sedan plugga.

Men nu måste jag plugga, vi hörs puss

    


8 MARS

jag orkar inte skiva juste nu, känner inte fört. Skriver senare elr imorgon.

Men just nu väntar jag iaf på ewelina, vi ska hyra film elr nått, även frida kanske kommer. vi hörs puss!
 
GRATTIS PAPPA!


FREDAG

Igår efter vi hade kollat på Juno (bra film), så "lekte" vi i photoshop, fixade designe åt mig och åt frida. Gick och la oss efter 1 och imorse vaknade vi kvart över 9 för lina skulle hem, medans lina fixade sig så höll jag mig till photoshop. När lina åkte hem så fick jag låna hennes data, så jag fortsatte på ps och sjöng sing star. Vid 1 åkte jag och familjen åt lunch buffe, muma säger jag bara! Sedan så gick vi till resesäljarna och frågade och kollade på biljetter, men det gick inte så bra allt var fullbokat och blabla, men vi har hittat en resa iaf 5elr8 juli - 12 augusti =D Ska väll boka den ikväll elr imorgon! Gick sedan på stan, kikade runt lite men jag hittar verkligen ingeting, suck. Tog bussen till lina och lämnade datan och när jag kom hem så har jag bara suttit här och nu så hjälper jag mamma att baka Cheesecake.

www.ffridaelven.blogg.se kolla designe

Vad tycker du om min och frida designen?
läman en kommentar om vad du själv tycker!


Ska fortsätt hjälpa mamma nu, ciao!


ÄNNU EN DAG ÖVER

Idag när jag vaknade så kollade jag på tv och sedan åt jag. Efter frukosten så satt jag mig vid datan och sedan så dammsög jag mitt rum + nåra till rum, dukigt av mig :) Vid 3 skulle frida klippa sig, så jag hängde mig henne. Hon blev värsta söt =D När jag kom hem så var lina här, och då åt vi och sedan åkte jag till träningen. Efter träningen kom lina och vi tog bussen hem till mig för hon ska sova här inatt. Vi har sjungit sing star, kollar på tv och snart ska jag och lina kolla på film, Juno och sedan sova!

Men nu ska jag torka håret, bye puss!

 


NO AIR

Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air, bra låt :)
Men det är inte rätt musikvdeo så lyssna bara på låten ;D


ONSDAG

Idag vakanade jag tidigare än annars, elr ja jag steg upp kvart i 10 men hade inte sovit nå mkt sedan 8. Men jag satt på tv en stund, sedan hoppade jag in i duchen och efter så åt jag frukost. Satt mig vid datan, och sedan fixade jag mig och vid kvart i 1 tog jag och frida bussen till sporthallen, men efter en stund tog vi bussen till skönsberg och skulle till luftkuddelandet. Men vi hoppade av vid OKQ8 vart lina sa att vi skulle hoppa av och sedan började vi gå, men då vände vi och gick in på OKQ8 och köpte lite godis och frågade om vägen till skolan, men när vi hittade dit ångrade vi oss och då tog vi bussen in till stan, vi kikade runt lite, jag köpte en kofta på JC för 50kr och sedan fikade vi kladdkaka och drack smoothie på wansey coffee, mysigt! Efter tog vi bussen hem och nu sitter jag här. Skulle egentligen in på stan med mamma och kikade lite med henne, men efter som jag ändå var på stan nyss så tar vi det på fredag ist =D Ikväll vet jag inte vad som händer, antilgen ta det lugnt här hemma elr vara med frida!

Efter jag hade skrivit sist så åkte jag med mamma och pappa och handlade på city gross. Och när jag kom hem så åt jag och sedan har jag bara suttit här och drygat. På fredag så ska vi åka och kolla på flygbiljetter till kroatien/bosninen, härligt!
5 juli - 12 augusti ?

Men nu orkar jag inte mer, vi hörs puss

  


TISDAG

Igår innan jag gick och la mig så poppade jag popcorn med familjen, och sedan la jag mig i sängen och somande. Imorse vaknade jag kvart i 11, kollade på tv, åt frukost och nu sitter jag här. Och klockan är 1 och jag vet inte vad jag ska göra idag (?) ingen ide ens att göra nått speciellt efter som jag ska på träning 6, tiden går så snabbt ändå.. Men få se vad jag hittar på, kanske är med frida en stund. Och det är ju sol ut och så orkar jag inte sitta inne heller. 

Idag har jag inte gjort ett skit, bara suttit hemma och drygat. Men skönt med sånna dagar ibland, men ändå uttråkande.. Men vid 6 åkte jag med bussen till träningen, efter träningen så stannade jag och sofie och spelade lite till och sedan duchade vi där. Klockan 9 tog jag bussen hem och när jag kom hem så fikade jag och nu sitter jag här med mitt äckliga asle! Tror jag ska gå och lägga mig snart, trött! Imorgon så ska jag vara med frida, kanske åker till sporthallen, vi få se. 

Men jag skriver imorgon, pussar


MÅNDAG

Igår efter jag hade fixat mig, hämtade vi frida, ewelina och louise och åkte till bion. Köpte biljetter och popcorn och så. Som sagt så såg vi Jumper, den var bra faktiskt. Efter bion så skulle frida sova här, så eftersom vi hade missat andra avenyn så såg vi på det då.Och sedan så la jag mig i min säng och somnade medans frida satt vi datan. Idag så vaknade jag efter 10 nångång, hoppade in i duschen medans frida fortfarande sov. När hon vaknade satt vi oss vid datan och sedan åt vi frukost. Efter käket så fixade vi oss och vid halv 1 åkte hon hem och jag in till stan och möte lina där, skönt att få träffa henne! Gick runt och kikade lite, lina köpte ett par skor och själv blev det ingeting handlat. Vi åkte hem till lina efter, hjälpt henne städa lite och sedan så for jag hem. När jag kom hem så gjorde jag pannkakor, muma =D Och efter de har jag bara drygat vi datan, kollar på andra avenyn! Vi hörs, puss

adam tensta!

   


JUMPER

Idag vaknade jag vid 10.07, låg och drog mig en stund och läse nån sida ur boken. Käkade frukost och sedan har jag taigt det lugnt, suttit vid datan och städat och rensat kläder! Efter maten satt jag mig här och har suttit här hela tiden, just ju koller jag på när mamma och bror håller på att fixa med nå blommer som vi ska ha på väggen, kanske låter konstigt, men tror det blir snyggt =D Ikväll så ska jag på bio med frida, ewe och louise och vi ska se Jumper, så snart måste jag fräscha till mig också! Men imorgon ska jag umgås med lina, länge sedan sist men vi ska på stan och kika runt lite :)

Men nu måste jag klä på mig och fixa mig, vi hörs puss!

 


MELODIFESTIVALEN

Kollade ju på melodifestivalen förut då. Björn Gustafsson är ju klockren, så jävla bäst! Jag tycker det var ganska bra låtar, vad tyckte du ?:) Men jag kommer mig trött och vill sova så kanske dra mig mot sängen om ett tag. Vet inte vad jag ska hitta på nått imorgon, det är ju söndag och allt är så tråkigt då, men tur att man inte behöver vakna tidigt på måndagen! Men jag skriver mer om imorgon.

Nu har det gått en timma ungeför sedan jag sa att jag skulle gå och lägga mig, det gick ju väldigt bra (?) Och jag ser att mina besökande har höjds (stavning) nu jämfört med ifrån början, så det vare snällt om ni lämande en kommantar, tack! Men jag ska iaf krya ner i min säng och läsa en bok kanske och sova!

Lägger in nå video på björn gustafsson sedan, god natt ,puss!



LÖRDAG

oja, idag äre lördags,härligt! Vacknade 10.13 idag, låg och drog mig en stund och sedan steg jag upp, åt frukost och duschade. Satt mig vid datan en stund och sedan så fixade jag mig. For iväg till stan med familjen. Hade ju lagt undan ett par skor på din sko, köpte dom och sedan kikade vi runt lite till. Åkte sedan vidare till IKEA och gick runt där och kollade, ska gå en ny hylla till mitt rum, ska köpa den i veckan kanske! =D Aja, åkte på willys, handlade och sedan åkte vi hem, När jag kom hem satt jag mig här igen, och har precis ätit hemlagadpizza, tjockit gott. Och resten av kvällen ska jag väll kolla på melodifestivalen kanske och käka godis,mys!

Ha en trelivg lördagkväll, vi hörs puss! 


RSS 2.0