VALBORG 30 APRIL

Hej, satt och pluggade till musikprover förut. Sedan så har jag kollar på andra avenyn och käkade hemlagat pizza, mums! Snart ska jag börja fixa mig lite smått och sedan ska jag gå elr ta bussen till frida och sedan går vi till lillhälom och träffa lite folk och umgås, och så kommer min kväll att se ut. Kommer komma hemikväll nångång så det kanske blir ett inlägg innan jag lägger mig, men hoppas inte på för mkt, haha nädå men vi få se :)

Ha en trevlig valborg, vi hörs puss och kram!



ONSDAG 30 APRIL

Hej, igår skulle jag ju kolla på andra avenyn innan jag gick och la mig, men det blev icke så, somnade ist. Imorse vaknade jag vid 10, läste lite tidningar, satt vid datan bara, käkade frukost och nu har jag precis duchat. Idag på dagen så ska händer det inte så mkt, tror jag ska plugga lite till musikprovet vi har på måndag och så. Och vad ska ni göra idag (valborg) då? :) Själv ska jag vara med nåra vänner i lillhälom, trevligt :)

- Men nu tänkter jag satt mig i lung och ro och försöka plugga lite, vi hörs sedan puss!


TISDAG 29/4

Hej, sist jag skrev så sa jag ju att jag skulle kolla när tjejerna tränar fotboll och så blev det också. Gick ifrån mig till IP och känner mig stolt eftersom jag skulle egentilgen kunnat tagit bussen, men det var ju bara 3 busshållsplater. Men när jag kom dit så träffade jag frida och hanna eftersom dom inte vara med. Vi typ snackade lite och spelade lite fotboll på sidan av planen också. Efter så kom jennifer och jag gick och jennifer cyklade hem till frida medans hon åkte bil, haha. När vi kom till frida så pumpade vi hennes cykel och sedan cyklade/sprang/gick vi och möta albin och niklas. Vi började gå mot hemköp men vi sväng in till sandra ist men albin och niklas skulle hem, och sandra var ute med julia så vi stack mot hemköp ändå. Dom köpte choklad och sedan gick alla åt varsit håll. Sedan dess har jag inte gjort nå mkt, suttit här och bara tagit det lungt helt enkelt. Kom på att jag missade både andra avenyn och desperat housewife, men DH ska jag se repris på söndag och tror jag ska lägga mig i sängen och kollar på andra avenyn nu.

Så vi hörs imorgon, puss!

 


TISDAG 29 APRIL

Hej, idag hade det inte hänt så mkt, på lunchen gick jag och nåra ner till frasses och åt mjukglass, min första faktiskt :) Men sedan fick vi också slutade tidigare för vi hade ingen IS. När jag kom hem så kollade jag på tv och sedan somnade jag lite stund också. Men nu sitter jag här och jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen, tänkte gå till IP och kolla när tjejerna tränar fotboll, men vi få se om jag vill/orkar. Imorgon äre ju sista, jag åkter väll till lillhällom och är där med lite folk och undra vart jag ska ta vägen sedan? Kanske sova hos nån, eller får pappa hämta mig. Men det tar vi imorgon.

Vi hörs, puss!

image218

MÅNDAG 28 APRIL

Hej, allt bra med er? Själv är det bra med mig, men jag är kissnödig, hihi :) Idag har det inte hänt så mkt. Hade ju beställt kläder från forever21 och dom har redan kommit, lägger ut bilder imogon kankse så får vi se. Men det händer inte så mkt mer idag, ska se prison break och sedan sova!


Men nu måste jag springa på toa, haha vi hörs puss!

 


MÅNDAG 28 APRIL

Ja, denna veckan äre vara 2 dagar i skolan sedan är lov, skönt! :) Idag hände det inte så mkt, jag och frida var inte med på idrotten/bad så vi var med killarna när dom hade musicaaa och sedan hade vi en lång rast. Men dagen gick snabbt och kom hem för 40 minuter sedan och har vara suttit här. Ska åka iväg om 40 minuter och när jag kommer hem blir det andra avenyn. Vi få se om jag uppdaterar på mer, man kan ju alltid hoppas! Föresten vad händer den sista april ?:)

Men nu ska jag käka, vi hörs puss!

image214




SÖNDAG 27 APRIL

Hej, min kväll igår var väldigt roligt, var ju där med ewelina, frida, linnea, melinda, louise, bea och madde och träffade även emelie där, gud var jag har saknat henne! Men när jag kom hem vid 12 tiden så somnade jag. Imorse vaknade jag tidigt, satt mig här vid datan på engång och läju sitta här nå timma till efter frukosten. Idag vet jag inte vad som händer, tror jag bara ska vara hemma. Plugga till tyska provet och bara chilla.
- Men nu vill jag käka frukost, vi hörs sedan!

13.37

Har inte gjort nått idag, typ bara tränat på tyskan en gång och bara tagit det lugnt helt enkelt. Ska väll städa mitt rum snart, ska plocka undan kläder osv. och sedan händer det inte så mkt mer i dag, men skriver mer sedan hoppas jag :) Vi hörs, puss

   

26 APRIL

Hello, nu sitter jag hos ewelina. Dom andra håller på att fixa sig förfullt medans jag redan är klar. Vi kankse ska ta 8 bussen, men jag vet inte om dom andra hinner med den, så kankse tar halv 9 bussen... Men aja, kommer vara där hela kvällen så jag kommer inte att upptadera nå mer idag.

Så vi hörs imorgon, puss!


LÖRDAG 26 APRIL

Hej, efter jag skrev det senaste inlägget så fixade jag mig och sedan for jag in till stan, träffade mamma och pappa. Gick runt och kollade lite bara snabbt och sedan började vi hem. Men när jag var typ var vid bigboy så ringde frida och undrade om jag kunde gå på stan med henne en stund. Så jag gick till busshållsplatsen som var där och mamma och pappa fortsatt och gå. Hoppade på bussen, träffade frida och sedan in mot stan igen då. Gick bara runt en sanbbis med henne också och sedan små sprang vi till bussen. När jag kom hem så käkade jag mat och sedan så satt jag mig här och sitter här än. Ikväll så blir det polar för min del, ska till ewelina om nå timma och är där innan polar då. Detta inlägg är mitt sista kanske, men kankse får nån tid över att blogga lite!

Men isåfall hörs vi imorgon, puss!


LÖRDAG 26 APRIL

Imorse vaknade jag rätt så tidigt, vid halv 10 ungefär. Satt mig vid datan, käkade frukost och nu har jag precis duschat, elr jag har typ klippt naglarna och så också. Ska in på stan idag, med ewelina, linnea och frida. Men vi få se hur det blir, för frida skulle ringa mig när hon vaknade men icke. Men jag tror jag ska fixa mig nu och sedan in på stan och träffa mamma och pappa som redan är där.

Men skriver mer sedan, puss!


25 APRIL

Hej, allt bra med er? Själv mår jag bra, men fryser lite bara. Efter jag hade skrivt sist så åkte jag på teater med mamma och pappa, eftersom bror var med :) Efter teatern så åt vi ute, kött och nå gott till, mums säger jag ba! Sedan tog jag efterrätt, kladdkaka och det var även väldigt gott och nu är jag propp mätt! Sedan tog jag och bror bussen hem och pappa och mamma gick hem, när jag kom hem så vare meningen att jag skulle till frida och sova där, men det blev inte så, så jag sover hemma inatt. Ska väll snart gå och lägga mig ändå, är trött.

Vi hörs, puss!


FREDAG 25 APRIL

Idag har det inte hänt så mk, skolan var som vanligt och efter skolan så åkte jag, ewelina och linnea in till stan. Kollade runt lite, men åkte hem efter 1 timma kanske. När jag kom hem så käkade jag lite, kollade på tv och bara tog det lungt. Snart så ska jag på teater och efter så ska jag ut och äta med familjen nånstans :)

Skriver mer sedan kankse, vi hörs puss!


SHOPPING

image198   image199
image201 

En tröja från zara för bara 79 :-
Ett linne från gina tricot för 129 :-
Och ett par jeans från gina tricot för 399 :-

Bussen går snart, måste gå, vi hörs!

23-24 APRIL

Ursäkta för en dålig uppdatering, har säkert tappat läsare (om jag ens hade nån), men skit samma ska försöka skriva lite granna nu!

Skolan har varit tråkigt som vanligt, på matlagningen i igår så skulle vi rensa fisk, svin äckligt. Men frida gjorde allt så jag slapp. Men innan matlagninen så spelade jag och nåra från klassen bakset mot asylerna, haha vi ägde. Men iaf efter skolan igår så åkte jag in på stan, gick med lite folk ibland men mest själv för jag skulle möta mamma efter halv 5 ändå. Men träffade mamma sedan och köpte det jag skulle ha, jeans och 2 tröjer. Tack mamma :) Åkte sedan hem, åt mat och sedan så tog jag det bara lugnt på kvällen.

Idag har det varit rikigt fint väder! Skolan var tråkig som vanligt och jag kom hem för en halv timma sedan ungefär. Ska snart käka och sedan blir det träning för min del. 

Men nu tänkte jag knäppt kort på det jag köpte igår men ska bara käka lite först, later! 


TISDAG 22 APRIL

Hej, nu sitter jag på skolan och det var nyss en lärare som blev sur och smälde igen dörren så himla hårt att man hoppade upp till taket.. nästan, och hon blev sur för att det är 2 killar i min klass som inte ville vara hos henne den hära tiden, aja om ni inte fattar, fråga ;D Men jag slutar på 40 minuter ungefär och då ska jag hem, fixa mig och sedan så åka till lina och vara med henne en stund till min träning börjar.

Men nu kommer bo-göran (min lärare), måste gå, skriver mer sedan!


MÅNDAG 21 APRIL

GRATTIS BROR!

Idag så har det inte hänt så mkt, hade jour idag på skolan. Ni som inte vet vad det är får fråga :) Men efter skolan så åkte jag hem, åt mat och sedan tårta eftersom brorsan fyller år. Sedan åkte jag bort ett tag och nu är jag hemma igen, har precis kollar på andra avenyn och ska kolla på nästa avsnitt nu eftersom jag inte hinner se det imorgon. Sedan blir det också prison break och sedan sova!

Men nu vill jag kollar på andra avenyn, vi hörs!






20 APRIL

Efter jag hade skrivit det senaste inlägget så slängde jag på mig kläder och sedan gick jag och famljen till hemköp. Vi gick en lite omväg, men det var skönt eftersom skolan lyste. Efter vi varit ute, så satt jag och brorsan och kollade på flygbiljetter till mamma och pappa, efter som dom ska åka efter oss. Vi åker 8juli och dom ska åka  21juli, och vi hittade en resa till dom som jag tror vi ska boka! Men kollade lite på tv efter, desperat housewife och rent hus, jag fattar inte hur folk kan ha det så himla smutigt och äckligt som dom har de :O Men sedan vare mat, mums och sedan dess har jag bara suttit här. Ska hopppa in i duschen, göra lite tyska, och sedan kolla på andra avenyn.

Men ska hoppa in i duschen, later!


SÖNDAG 20 APRIL

Hej, idag är det söndag och jag hatar verkligen söndagar. Dom är så jobbiga, haha, nä men helgen är slut och man vet att man har en hel veckan framför sig med plugg och skit. Men iaf, idag så vet jag inte vad jag ska göra, kanske åkte in på stan en sväng och bara kollar lite, har inge lust och åka in egentilgen men jag vill! Annars så ska jag väll göra lite tyska. Men jag skriver mer sedan.

Vi hörs, puss

 2006, gammal bild


L 19 APRIL

Som sagt så skulle jag ju sälja bingo lotter men innan hoppade jag in i duschen, fixade mig och runt halv 2 så gick jag till hemköp, och där så byte jag av med johanna, (hon satt innan mig). Satt där och drygade, sålde typ runt 10 kankse och vid halv 4 kommer lina och gjorde mig sällskap som sista minuterna. Efter så köpte jag choklad och hon en glass, som hon njöt på hela vägen hem till henne. Hemma hos henne så satt vi bara vid datan en stund och sedan skulle hon bort, så jag gick hem och åt mammas potatisgratäng, svin gott! Och efter hamnade jag här, ska snart dra till lina igen där även anna är. Vi få se vad vi hittar på, bara ta´t lugnt tror jag.

-Men nu läju dom vänta på mig, elr vad tror ni, vi hörs puss!

Kom hem för typ en timma sedan. Hos lina så typ satt vi vid datan först och sedan skulle vi baka nått men det blev inte så, så vi kollade på en film, what a girl wants :) Men sedan gick jag hem och kollade lite på tv med mamma, pratade i telefon med lina.s och nu sitter jag här och tråkar, ska typ lägga mig nu trorja, är trött!

Men nu ska jag hoppa in i sängen, vi hörs imorgon!

 

LÖRDAG 19 APRIL

Igår gick jag och la mig rätt så tidigt, var väldigt trött! Men imorse vaknade jag efter 10 nångång, klev upp, kollade lite på tv och sedan åt jag frukost. Hamnade här sedan och bara haft tråkigt. Idag mellan 2-4 ska jag sälja bingolotter på hemköpt i granlo, tråkigt!  Louise skulle sitta med mig, men hon mår inge vidare så då kommer jag få sitta själv och jag som inte kan räkna :| Men iaf, efter det så ska jag väll hem och sedan mot ikvällen vet jag inte vad som händer, vill på bio nå nåra men läju inte bli nått elr (?)

Men jag skriver mer sedan, vi hörs, puss!


BILDER

Lite bilder från veckan dåe, vi hörs puss!

           

F 18 APRIL

Efter det senste inlägget så kollade jag och lina på tv och satt vid datan. Sedan åt vi och efter vi ätit så åkte vi till birsta för lina skulle kolla på lite saker, men iaf hon köpte 2 par skor, tight och nå saker till rummet och sedan fick jag skjus hem av nåra vänner till dom och när jag kom hem så satt jag mig här och sitter här än. Ikväll händer det inte mkt mer, ska väll kika på tv kankse och sova!

Men nu ska jag lägga in bilder som jag har lovat, puss!


FREDAG 18 APRIL

Hej, allt bra med er idag? Själv äre bra med mig, och solen skiner även idag som är rikigt bra! Skolan gick fort förbi idag typ, och efter skolan så ringde lina mig och undrade om jag kunde komma till henne för hon hade ingen nyckel och satt själv i trappahuset, och eftersom jag ändå inte skulle göra nått idag så var jag så snäll att jag gick till henne och gjorde henne sällskap. När jag kom så gick vi och köpte glass och satt oss ute i solen en stund. Sedan gick vi in till trappen och satt lite vid datan, eftersom lina har bärbar med trådlöst internet så funkade det ju :) Men efter bara 10 minuter så kom linas mamma och nu sitter vi här och kollar på sjunde himlen.

Men nu måste jag vara sociel med lina, vi hörs puss!




T 17 APRIL

Hello, som sagt så åkte jag till träningen innan 6, träningen gick bra. Men innan vare ju skolan, hade hål från tyskan som var ett plus idag, och minus idag vara att vi kunde ha haft hål i från tekniken också, men efter som vi är 7C så får vi inte de och alla andra klasser få de, alla blev sura man kunde ju ha suttit ute i solen ist! Men iaf sedan jag kommit hem från träningen så har jag tagit det lungt och duschat. Nu sitter jag här och har precis prata med ronja, för vi är nåra som ska beställa kläder ifrån http://www.forever21.com/ och då snackade vi lite sanbbt och nu ska jag platta håret, prata med frida i telefon och sedan bädden! Bilder kommer imorgon, jag lovar håll ut!

Vi hörs, puss!


TOSDAG 17 APRIL

Hejhej, härligt väder ut idag också! Men tänkte bara säga att jag skiver när jag har kommit hem ifrån träning, den börjar 6 till halv 8, tar bussen, duschar och sedan så skirver jag hur min dag har varit och kanske lägger in bilder, håll ut ;D

Men nu måste jag byta om, vi hörs puss!

jag saknar dig


ONSDAG 16 APRIL

Hej, allt bra med er? Jag mår jättebra, man blir ju så glad när solen skiner fram, gud vilket härligt väder! Men idag så var det skola som vanligt, gick ut och satt i solen varje rast typ, skönt! På matlagninen gjorde vi nå bullar, dom blev väll goda. Efter skolan så åkte jag in på stan med ewelina, melinda och vi va lite med linna, tilda och lina också. Men vi gick runt och kikade, köpte typ en kofta och en svart linne, och dom käkade på donken och sedan tog vi bussen hem. När jag kom hem så åt jag, satt mig vid tv och sedan pluggade jag lite granna och nu sitter jag här och ska snart till tv och kolla på torn, bara reklamen är slut. Det kommer lite bilder såsmåningom, jag lovar!

Men nu måste jag tillbaka till soffan och kolla fördigt, vi hörs puss!


TISDAG 15 MARS

Idag så vare skolan som vanligt och på individuellvasudiettid så har grundberg så klart nå fel :| Men efter skolan så åkte jag in på stan med Irma, eftersom lina inte kunde. Men vi gick till intersport, kollade om byxorna hade kommit med icke och sedan tog vi bussen hem, haha. När jag kom hem så åt jag, och nu sitter jag här och ska strax på träningen.

Men nu väntar johanna på mig, måste kila vi hörs puss!


MÅNDAG 14 MARS

Idag var det skola som vanligt, dagen flöt på och åkte hem och gjorde inte så mkt. Var borta ett tag, kom hem och kollade på andra avenyn och har också kollat på avsnittet imorgon, fyfan var jag grät! Men jag har bara suttit här och om en kvart är det prison break och sedan blir det bedden!

Vi hörs imorgon, godnatt!

 äre bara jag som inte kan trycka upp bilderna?

SÖNDAG

Efter det senaste inlägget så gick jag och lämnade datan till lina och sedan tog jag och ronja bussen hem till sig själv. När jag kom hem så kollade jag bara på tv och sedan så somnade jag (jag som ville vara trött till ikväll) och när jag vaknade så var det mat. Sedan dess har jag bara suttit här, ska hoppa in i duschen alldelses snart. Ikväll ska jag bara kolla på andra avenyn och ta det lungt helt enkelt. Bildern från helgen kommer!

Men nu måste jag hoppa in i duschen, vi ses puss!

Igår när vi spelade bloons, så började frida grina typ ;o

13 APRIL

godmorgon, allt bra med er? Själv är jag trött, men mår bra ändå. Igår innan vi gick och la oss så ringde vi till folk och typ snackade med dom och dom var helt borta. Men iaf,  efter 4 så somnade vi, och nu har vi precis vaknat, och alla är typ trötta, men vi vill inte sova eftersom då blir vi trötta till ikväll och då äre enklare och somna. Men idag vet jag inte vad som händer, vi ska väll först plocka undan lite och sedan så får vi se vad vi hittar på.
Vi hörs sedan, puss!
-
Hejsan, nu har vi plockat undan lite från rummet och köket, och nu har precis ronja duschat klart och jag vet inte vad vi ska hitta på, antingen ska vi väll hitta på nått elr ska väll alla hem till sig, trorja. Men måste först till lina och lämna datan.
Men skriver mer när jag kommer hem, vi hörs!



MAT IGEN

Haha, jag kanske skrev får 30 minuter sedan och nu är jag här igen, men det blir korta inlägg, roligt elr (?) Nu ska vi käka mackor igen, mums! Min älskingastöntar tror att jag är trött eftersom jag skratta så mkt, men det är jag inte, elr (?) Men nu måste jag äta min macka, vi hörs puss!

03.21
Nu har vi suttit och spelar bloons och vi har gått riktigt damp på den, så nu orkar vi inte spela det nå mer och nu ska vi hoppa i sängen och bara sova, godnatt! =D


BLOONS

hej, hur mår ni? jag mår bra! jag har inte gått och lagt mig än och la ju kanske inte gö de på ett tag, elr(?) Men vi har mest bara suttit vid datan och nu sitter jag, frida och ewelina och spelar bloons, fett roligt! Och ronja kollar väll runt på bloggar och så. Men idag (söndag) så kommer det inte att hända nå mkt, kommer väll sova bort halva dagen och sedan åker jag hem och bara ta det lungt.

Men nu måste jag spela igen, vi hörs puss!

 jag saknar dig


FILM

Nu sitter vi och kollar på eva&adam, men typ inge kollar elr jo kanske lite. Jag har typ ingeting och skriva, men just nu hör man ewelina skratta, och nu springer hon och hämtar en powerking och fumlar. Trevlig information,

men vi hörs inatt, puss


VILKEN DAG

Efter det senaste inlägget så fixade jag mig, och plockade undan kläder osv. Därefter åt jag tacos och sedan tog jag bussen till lina, var hos henne i typ 30 minuter, tog med mig datan och sedan gick jag till ronja. Först när vi kom till ronja, skulle hon sätta igång strömbrytaren och då ba bang så gick strömen, och vi ba va fan ska vi göra nu? Vi försökt med lite allt, men sedan så gick jag och frida till konsum och köpte en propp och sedan när vi kom tillbaka så försökte vi och försökte och sedan gick strömen igång men eftersom strömbytare var sönder så fick vi byta och skit, och till slut gick det det bra och alla blev glad. Men sedan satt vi bara vid datan, tog det lungt osv. För kanske en halvtimma sedan så gjode vi nå mackor, svin goda! Och nu sitter alla och gör lite olika, ewelina leker i PS, frida och ronja läser fridatidning och jag sitter här. Resten av kvällen ska vi bara ta det lungt och så. Skriver sedan!

Men nu ska jag vara social, vi hörs sedan puss.

image168

12 APRIL

Igår gick jag och la mig vid halv 1 nångång, och imorse så vaknade jag vid 11, trött som satan! Men steg upp, tog det lung, käkade frukost osv. Var själv hemma ett tag, men jag satt bara vid datan och nörade sönder. Ikväll så ska vi käka tacos och sedan så ska jag till ronja och spendera min kväll där, vi ska typ ha med oss datorerna, och eftersom den hära datan som jag skriver på nu, inte är min egen så fick jag låna linas bärbara, ett stort tack! Då kan jag 'leka' i photoshop och då kan jag också skriva massor med inlägg i bloggen. (det kan jag väll annars också, men inte alltid jag har tid). Och ewelina svara inte på sms elr när man ringer, och nu känner jag mig orolig :|

Men nu måste jag plocka undan kläder på rummet, vi hörs ikväll puss!

 


10-11 APRIL

Ursäkta att jag inte ha skrivt, men när jag skulle logga in så var det så segt så.

Men i torsdag så flöt dagen på som vanligt, hade hål från tekniken och efter skolan så åkte jag hem, tog det lungt och sedan åkte jag till träning, gick bra de. Hände inte så mkt mer den dagen.

Idag så vare skolan som vanligt och efter skolan så åkte jag in på stan med ewelina, emelie och louise. Gick runt och kikade lite, käkade glass på donken osv. Louise och emelie gick åt sitt håll och jag och ewelina tog bussen hem till henne. Var hos henne ett tag, tog bussen sedan till mig och här så åt jag lite mat och sedan så väntade vi in frida och louise. Men när dom två kom så gick vi till pizzerian för louise och ewelina skuelle äta, satt där i en timma och snackade osv. Sedan gick vi till gården en sanbbis, gick sedan till hemköp för att köpa popcorn och dricka. Kom hem, och bara satt oss och tog det lungt lite, men allt skit sedan och mer behöver ni inte veta!

Men nu måste jag fortsätta spela spel, vi hörs puss!


ONSDAG 9 APRIL

Idag gick skolan snabbt och på matlagningen gjorde vi "bullar", dom blev väll goda. Kommer kanske en video ifrån matlagningen också! Efter skolan tog jag bussen hem, elr först hittade inte jag mitt busskort så jag fick gå till brorsan och låna hans busskort eftersom han också skulle på bussen, så det var ju positivt, men det negativa var att jag inte hittat mitt busskort än (?), det försvann väll på nått konsigt sätt när vi hade snöbollskrig innan matlagningen. Men iaf, nu sitter jag här och har suttit här ett bra tag. Ikväll ska jag bara chilla, plugga och så.

Men nu kommer vattnet koka över (gör potatis) så måste kila, vi hörs puss!



6-8 APRIL

I söndags efter andra avenyn, åkte jag till midlanda och lämnade bilen med pappa sedan åkte vi hem och jag typ tog det lungt och sova. Igår så var det skola som vanligt, efter skolan åkte jag hem, åt och sedan åkte jag in till stan med frida. Gick runt och kikade runt lite och så bara. När jag kom hem så kollade jag på andra avenyn och sedan prison break, sedan somnade jag.

Idag så gick skolan snabbt, hade håltimme från kören. Så jag och brudarna åkte in på stan och käkade och sedan åkte jag och nåra tillbaka till skolan och nåra stannade kvar. På indivisuellastudietiden så gick jag, frida, sarah och joel runt och frågade alla 7or vilken månda dom fyller år i, eftersom vi ska göra en undersökning tills imorgon, det gick bra och efter skolan så gjorde jag inte så mkt och nu sitter jag här. Blir ingen träning för min del ikväll, ska plugga, också har inte lust och är det ens nån ide att träna (?) Men på torsdag blir det iaf träning!

Men nu väntar läxorna på mig, vi hörs!

image164

SÖNDAG 6 APRIL

Idag har jag inte gjort nå mkt, bara tagit det lungt, pluggat lite, duschat, käkat osv och om en timma äre andra avenyn och sen kanske skulle följa med pappa till midlanda och lämna bilen och sedan handla lite, men vi få se.

Men nu ska jag platta håret, vi hörs puss!




HELGEN 4-6 APRIL

Som sagt i fredags åkte jag in på stan efter 3 och träffade lina på navet, gick runt och kollade lite och efter ett tag på inez också och sedan gick dit vart jag skulle klippa mig, satt där i 15 minuter och sedan klippte jag mig. Uppklippt, snelugg och så har jag väldigt tunt hår nu, men jag är nöjd. ;) Efter jag hade klippt mig så gick vi til hemmakväll och dära hyrde lina och inez film och köpte godis. Vid halv 6 tog vi bussen hem fast jag åkte till frida och när jag kom till frida så åkte vi och handlade lite mat som frida skulle ha med dig till helgen och så. När vi kom hem så gjorde vi pannkakor och satt vi datan och så. Vid 9tiden hämtade pappa mig, åkte hem, satt mig vid datan och efter 10 gick jag och la mig efter som jag skulle upp tidigt.

Ja, klev upp vid kvart över 7 igår, tog på mig badmintonkläder och käkade osv. Vid kvart över 8 så åkte vi och hämtade sofie och frida. Sedan var det bara raka vägen mot iggesund där vi skulle spela match, och där kom vi fram efter en timmas biltur. Gjorde inte så mkt först, utan vi bara fyllde vattenflaskan och tog på oss skor och så, duvet.  Spelade väll 3singlar och en dubbel, och det gick väll som det gick, nöjd med poängen men inte hur jag spelade. Men jag hade jävligt roligt igår iaf. Vid halv 8 åkte vi hem och på hemvägen så skulle frida mima elr nått till nåra låtar och jag och sofie skulle gissa vilken låt det var, haha ni skulle sett fridas minner, sjukt roliga! Men vid halv 9 var vi hemma och for hem och lämnade sakerna och sedan åkte jag och pappa till big boy och käkade, tjockt! Åkte hem, satt mig vid datan och sedan gick jag och la mig tidigt eftersom jag var jävligt trött sedan igår. Bilderna från helgen kommer :)

Imorse vakande jag vid 9 men jag låg och drog mig till typ kvart i 10, gick upp och käkade frukost och sedan har jag bara suttit här. Idag ska jag plugga lite, duscha och bara chilla.

Men vi hörs, puss!

 

FREDAG 4 APRIL

Idag gick skolan som den gick, hade datasalen sista timmen och fick sluta lite tidigare så det var ett plus, eller (?) Tog bussen hem, och när jag kom hem satt jag mig här, tog lite käk och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli kvart över 3. Ska åkte in på stan och träffa lina och inez och sedan gå vi runt på stan ett tag sen så vid halv 5 så klipper jag mig ;D Ni får kanske se resulatat, vem vet. Ikväll ska jag vara med frida och vi ska baka pannkaker och så, mums. Men skiver mer om det sedan.

Nu ska jag fixa mig lite, sedan gå till bussen, vi hörs, puss!


TORSDAG 3 APRIL

Idag så vaknade jag som vanligt, fixade mig och så. Tog bussen och satt mig vid eva och vi åkte runt och såklart har busschaffören damp, men iaf så dagen gick snabbt för att vara den tråkigaste dagen! När jag kom hem så gjorde jag nåra tal i matten och sedan så lagade jag mat och satt vid datan bara. Runt halv 6 tog jag bussen till träningen och vi spelade matcher hela träningen, yeah! Kom hem, duschade, fikade och nu sitter jag här som vanligt. Imorgon vid halv 5 ska jag klippa mig men snart ska jag sova, men innan ska jag prata med telefonen med frida.

Ojust ja, har ju en ny desgin, vad tycks? tack lina! <3

Vi hörs, puss!




ONSDAG 2 APRIL

Idag så vaknade jag efter halv 7, fixade mig och åt. Tog bussen till skolan och jag var så trött på son att jag knappt orkade hölla upp ögonen, men jag klarade det ändå. På matlagningen gjorde vi pannkakor, muma. Efter skolan skjusa pappa mig och bror till stan och där mötte vi lina och inez. Gick runt och kollade lite och sedan så käkade jag och bror på subway och lina och inez satt och ät kakor. ;) Vid kvart i 5 tog jag bussen hem och dom andra gick åt sitt håll och jag har bara suttit här framför datan och drygat sedan jag satt min fot framför dörren. Föresent så skulle jag ju klippa mig idag, men som vanligt när jag ska klippa mig så kan inte min frisör, hihi så jag ska klippa mig på fredag ist.

Men nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga tyskan som jag skulle göra får nån timme sedan, vi hörs!


APRIL APRIL

Har ju inte kunnat skrivt pga att bloggen krånlgade och dom gjort om elr nått. Men ska försöka skriva om mina dagar.

I lördags efter jag hade skrivit det senaste inlägget så tog jag, frida, louise och ewelina till polar och som sagt där spenderade vi våran lördagkväll. I söndags så satt jag bara inne och tog det lungt och sedan bestämde jag och ewelina att vi skulle åka in på birsta. Fixade mig och vid halv 4 tog vi bussen till stan och därifrån till birsta, gick runt lite och sedan kom louise och vi stack och fikade på wansey coffee (elr hur det stavas), satt där och pratade och så. Vid 6 skulle vi ta bussen hem, men då kom louise pappa förbi när vi skulle till bussen så vi fick skjus av han.
Och igår så började skolan, dagen gick fort och under dagen gjorde jag inte så mkt mer. Idag så vare skola sedan så GICK jag hem med lina, julia, viktoria och alice och när jag kom hem så fixade jag mig, åt och sedan for jag till träningen. Träníngen gick sådär, men det funkade väll. När jag kom hem duschade jag och nu sitter jag här som vanligt.

Men nu ska jag torka håret, vi hörs puss!

 


RSS 2.0